|
|
Alati za teme | Način prikaza |
27-01-2023, 21:34 | #166 |
Veteran
Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
Pohvala: 3,389
Pohvaljen: 1,694
Nivo reputacije: 382 |
Re: Otkačeni tekstovi
zovi tasta i okreni turu . evo ga tast .a tura?
tastatura nemam smart phone |
Zahvalili : |
02-03-2024, 09:46 | #167 |
Veteran
Mirko i Ratko
|
03-03-2024, 10:20 | #168 |
Veteran
juce sa drugom setao knez mihajlovom
na ulici neki momci sviraju i jedan momak udara u bubnjeve ,kante i ostalo kad smo se vracali u lazarevac autobusom ja i drug on kaze - koje njesra oni sa udaraljkama los je ritam bio skroz ja mu kazem dobar je ritam bio on kaze -los je ritam bio ja kazem - dobar je bio-ritam |
07-10-2024, 13:51 | #169 |
Veteran
ANATEMA - Ana o kojoj svi pričaju
ARENA - Plac površine jednog ara zasejan renom. AVALA - proždrljivi pas BALVAN - žurka na otvorenom BAMBUS - sudar autobusa BANDOGLAVAC - vođa bande BELOGLAVI SUP - saobraćajna policija BUJANOVAC - hiperinflacija BUNDEVA - neposlušna kamila BUNDEVARA - žena u bundi ČAČKALICA - kozmetičarka ČIKAGO - nudista DARKER - nadareni pas DEKLINACIJA - vađenje eksera DOBROSTOJEĆI - oni koji žive na sredini autobuske linije pa moraju da stoje u gradskom prevozu (v. STAROSEDEOCI) DROLJA - doktorka Olja EGZOTIKA - teranje drugoga u egzodus EJAKULIRAM - E, ja se odmaram. EKSER - bivši plemić EKSPRES - bivše novine FENOMEN - čovek koji opravlja fenove FUDBAL - žurka sa mnogo hrane GRMEČ - borba pasa GURMAN - čovek koji je ostao bez benzina ITISON - sin vanzemaljca IZNOS - sline KISELO - osećaj kao da ste na selu KITOLOVAC - homoseksualac KULTURA - obožavanje zadnjice KRAJPUTAŠ - autostoper KURŠUM - zvuk koji se čuje prilikom obavljanja male nužde LEŠKARENJE - nekrofilija MILIBAR - omiljeno mesto gde se pije MUGABE - razgovor krave, guske i ovce MURAT - borba bikova MUŠTIKLA - krava na štiklama PRDOMIR - prvi domaći mikroračunar ROMI ŠNAJDER - Ciganka krojačica SPAJALICA - mali oglas lične prirode STAROSEDEOCI - oni koji žive blizu okretnice autobuske linije pa mogu da nađu mesto za sedenje (v. DOBROSTOJEĆI) STOLICA - lukava devojka SVETLO - pustinja ŠPRICER - narkoman ***** - čovek koji živi u šupi TABAKERA - žena koja tuče psa TAKTIKA - sat, časovnik TOŠIBA - košava UMORITI SE - okupati se u moru USTOLIČITI SE - obaviti veliku nuždu VEŠALICA - dželat VISITI - biti član nekog vokalno-instrumentalnog sastava VUCIBATINA - policajac sa pendrekom |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|