![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#31 |
Senior
![]() Registrovan: Nov 2013
Pohvala: 130
Pohvaljen: 319
Nivo reputacije: 108 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@Estariol,
nešto u tom fazonu imam već u glavi, light varijanta, samo prikupljam delove, biće to revolucionarna sprava ![]() U pitanju je ram (može od krš slike) i jedna ploča npr. od laminata, koja je po a i b stranici manja od rama bar 10 cm. Na tu ploču odozdo ide ćopavac ili bilo koji drugi vibrator, a veza ploče sa ramom je po uglovima preko gumenih traka ili opruga. Znači najbolje bi bilo da je ram od letvica na kant, onda bi samo mogao da se pričvrsti na bilo koju površinu. Odozgo na laminat posuda za bočice, između bočica papir zbog zvečanja i eto drndanja u tišini ![]() |
Vision spinner, Joyetech 1000 T2 USB Pass, Evod
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#32 |
Moder
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 4,616
Pohvaljen: 6,178
Nivo reputacije: 1017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gramofondzije su te probleme daaavno resile. Idealno je kada opruge osciluju na 3-10hz, to ne cujemo.
Mozart ruka naseg majstora Ivana Jelacica je uradjena u posudi, pliva u ulju zbog vibracija. Ali mislim da je to nepotrebno. Sent from SlimKat using Tapatalk |
Subtank mini
![]() You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time. ![]() The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Senior
Nivo reputacije: 108 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Morao bih nasamo da ti (po)kažem
![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Senior
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 1,249
Pohvaljen: 1,044
Nivo reputacije: 184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() E, pa zakasnio si - prošao 8. mart. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Senior
Pohvala: 311
Pohvaljen: 226
Nivo reputacije: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evo jedan update za predjasnji post sa slikama..
Malo sam doradio i poradio na moju muckalicu koja inzvarednno obavlja svoj posao.. slike i video sve govore.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=_CJRxGMe3us Mogu samo da kazem da neke tecnosti koje su dobijale boju i malo simpa ukus, punocu i ostalo, je bilo tek nakon 7dana. Ovo jako fino deluje vec nakon 2 dana. Makina radi 24h na kotlu parnog grejanja,malo na alfu 90..Konstantno na izvoru toplote.Neverovatno koliko tecnosti brze sazrevaju..dakle po meni(mada sam ja jos uvek pocetnik) 2 su uslova:muckanje i toplota..Trenutno radi na bat18650 izvadjene iz lap-topova..1puna baterija-ceo dan buckanja. ![]() Trenutno se buckaju 15 od 16 mesta(flasica 10mil) ..znaci 150mil a verujte da moze ova makina (ima mesta) da bucka jos jednu kutiju punu sa 16flasica(10mil) sto je 320mil iz ma..xexe neispravni stampac+prazna kutija cd+bat18650+MALO VOLJE I MASTE.. ![]() ako vidi neko od inzinjera neka me malo uputi oko spustanja voltaze i snage,jer ovo cudo ima snage..a ja bih spustio jos malo obrtaje.. trebalo bi da je LAV ohladjen do sad-stavljen u friz pre 1h..uffff ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#39 |
Senior
![]()
Haha, odlično, svaka čast
![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Senior
Nivo reputacije: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
jes majkumu zajecarsko bolje,upravu si katy..probao pre par veceri..al boli glava od njega uzasno
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Veteran
Godine: 46
Pohvala: 1,758
Pohvaljen: 1,182
Nivo reputacije: 322 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@dragisonac,moram priznati da sam bio skeptican kada sam video prve slike.
klip me je odusevio ![]() cenim ta ce tvoj mixer posao odraditi mnogo brze od akvarijumske pumpice. ako zanemaris ogranicenja tipa buka,gabariti,estetika...onda si sklepao sasvim solidnu spravu cestitam ![]() |
![]() JaZoja
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Senior
![]()
veruj da se cuje samo motorcic od makine..a sad zamisli koliko buku on moze da napravi..-neznatnu- veruj mi..i ja se odusevio..a za ostalo ne pridajem znacaj..
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Senior
![]() Registrovan: Oct 2013
Pohvala: 317
Pohvaljen: 316
Nivo reputacije: 122 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ljudi nemojte da previdite da toplota ubrzava razvoj arome ali isto tako "ubija" jacinu nikotinske baze.
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2 |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Veteran
Godine: 46
Pohvala: 1,758
Pohvaljen: 1,182
Nivo reputacije: 322 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
to mi je palo na um dok sam gledao flasice kako se cvare na radijatoru...
ok,to nije neka visoka temperatura,niti je na istoj neko dugo vreme,ali cu svakako uzeti u obzir jacinu TH prilikom uporednog testa. vidjao sam razne priloge gde se spominje kuvanje juica... to mi je delovalo isuvise extremno,tako da nisam ni zeleo da pokusam. najzad,grejna sezona se blizi kraju,tako da ce radijator biti izuzet ubuduce. |
![]() JaZoja
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Senior
![]() Registrovan: Oct 2013
Pohvala: 317
Pohvaljen: 316
Nivo reputacije: 122 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kada sam prinudjen da radim tzv. "quick steeping" pojacam nikotinsku bazu sa 12mg/ml na 14-15 mg/ml....
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2 |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|