Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Ostalo
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 09-03-2014, 14:09   #31
SickMF
Senior

SickMF's avatar

Registrovan: Nov 2013
Pohvala: 130
Pohvaljen: 319
Nivo reputacije: 108
SickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Mikser za tecnosti (hardver)

@Estariol,
nešto u tom fazonu imam već u glavi, light varijanta, samo prikupljam delove, biće to revolucionarna sprava
U pitanju je ram (može od krš slike) i jedna ploča npr. od laminata, koja je po a i b stranici manja od rama bar 10 cm. Na tu ploču odozdo ide ćopavac ili bilo koji drugi vibrator, a veza ploče sa ramom je po uglovima preko gumenih traka ili opruga.
Znači najbolje bi bilo da je ram od letvica na kant, onda bi samo mogao da se pričvrsti na bilo koju površinu. Odozgo na laminat posuda za bočice, između bočica papir zbog zvečanja i eto drndanja u tišini

Vision spinner, Joyetech 1000 T2 USB Pass, Evod
SickMF nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 09-03-2014, 18:28   #32
zogu
Moder

zogu's avatar

Registrovan: Dec 2011
E-cig: Samo jako
Pohvala: 4,616
Pohvaljen: 6,178
Nivo reputacije: 1017
zogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputaciju

Gramofondzije su te probleme daaavno resile. Idealno je kada opruge osciluju na 3-10hz, to ne cujemo.
Mozart ruka naseg majstora Ivana Jelacica je uradjena u posudi, pliva u ulju zbog vibracija. Ali mislim da je to nepotrebno.

Sent from SlimKat using Tapatalk

Subtank mini

You can fool all the people some of the time,
and some of the people all the time,
but you cannot fool all the people all the time.

The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least.
zogu nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 09-03-2014, 18:43   #33
Morgana
Senior

Morgana's avatar

Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 1,249
Pohvaljen: 1,044
Nivo reputacije: 184
Morgana ima reputacijuMorgana ima reputacijuMorgana ima reputacijuMorgana ima reputacijuMorgana ima reputacijuMorgana ima reputacijuMorgana ima reputacijuMorgana ima reputacijuMorgana ima reputacijuMorgana ima reputacijuMorgana ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od SickMF Vidi poruku
... ili bilo koji drugi vibrator...

A koliko ti toga uopšte imaš u kući ?

Morgana nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 09-03-2014, 18:48   #34
SickMF
Senior

SickMF's avatar

SickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosi

Morao bih nasamo da ti (po)kažem

Staro 09-03-2014, 18:50   #35
Morgana
Senior

Morgana's avatar

Pohvala: 1,249
Pohvaljen: 1,044
Nivo reputacije: 184
Morgana ima reputacijuMorgana ima reputacijuMorgana ima reputacijuMorgana ima reputacijuMorgana ima reputacijuMorgana ima reputacijuMorgana ima reputacijuMorgana ima reputacijuMorgana ima reputacijuMorgana ima reputacijuMorgana ima reputaciju

E, pa zakasnio si - prošao 8. mart.

Morgana nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 09-03-2014, 19:12   #36
SickMF
Senior

SickMF's avatar

Sklepaću ti nešto onda do sledećeg

Zahvalili :
Staro 10-03-2014, 20:35   #37
dragisonac
Senior

dragisonac's avatar

Pohvala: 311
Pohvaljen: 226
Nivo reputacije: 82
dragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosi

evo jedan update za predjasnji post sa slikama..
Malo sam doradio i poradio na moju muckalicu koja inzvarednno obavlja svoj posao..
slike i video sve govore..

http://www.youtube.com/watch?v=_CJRxGMe3us

Mogu samo da kazem da neke tecnosti koje su dobijale boju i malo simpa ukus, punocu i ostalo, je bilo tek nakon 7dana. Ovo jako fino deluje vec nakon 2 dana.
Makina radi 24h na kotlu parnog grejanja,malo na alfu 90..Konstantno na izvoru toplote.Neverovatno koliko tecnosti brze sazrevaju..dakle po meni(mada sam ja jos uvek pocetnik) 2 su uslova:muckanje i toplota..Trenutno radi na bat18650 izvadjene iz lap-topova..1puna baterija-ceo dan buckanja.
Trenutno se buckaju 15 od 16 mesta(flasica 10mil) ..znaci 150mil a verujte da moze ova makina (ima mesta) da bucka jos jednu kutiju punu sa 16flasica(10mil) sto je 320mil iz ma..xexe
neispravni stampac+prazna kutija cd+bat18650+MALO VOLJE I MASTE..
ako vidi neko od inzinjera neka me malo uputi oko spustanja voltaze i snage,jer ovo cudo ima snage..a ja bih spustio jos malo obrtaje..

trebalo bi da je LAV ohladjen do sad-stavljen u friz pre 1h..uffff ziveli
dragisonac nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 10-03-2014, 20:53   #38
Katy
Veteran

Katy's avatar

Pohvala: 2,375
Pohvaljen: 2,029
Nivo reputacije: 377
Katy ima reputacijuKaty ima reputacijuKaty ima reputacijuKaty ima reputacijuKaty ima reputacijuKaty ima reputacijuKaty ima reputacijuKaty ima reputacijuKaty ima reputacijuKaty ima reputacijuKaty ima reputaciju

Svaka cast! Zasluzio si u najmanju ruku gajbu tog lava (mada zajecarsko bolje )!

Katy nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 10-03-2014, 20:57   #39
SickMF
Senior

SickMF's avatar

Haha, odlično, svaka čast

Staro 10-03-2014, 21:05   #40
dragisonac
Senior

dragisonac's avatar

dragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosi

jes majkumu zajecarsko bolje,upravu si katy..probao pre par veceri..al boli glava od njega uzasno ..xexe nesmem vise njega..za mene je i veliko pivo- malo..
Staro 10-03-2014, 22:12   #41
5thREON
Veteran

5thREON's avatar

Godine: 46
Pohvala: 1,758
Pohvaljen: 1,182
Nivo reputacije: 322
5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju

@dragisonac,moram priznati da sam bio skeptican kada sam video prve slike.
klip me je odusevio
cenim ta ce tvoj mixer posao odraditi mnogo brze od akvarijumske pumpice.
ako zanemaris ogranicenja tipa buka,gabariti,estetika...onda si sklepao sasvim solidnu spravu
cestitam

JaZoja
5thREON nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-03-2014, 22:22   #42
dragisonac
Senior

dragisonac's avatar

veruj da se cuje samo motorcic od makine..a sad zamisli koliko buku on moze da napravi..-neznatnu- veruj mi..i ja se odusevio..a za ostalo ne pridajem znacaj..
Staro 11-03-2014, 22:03   #43
detabo
Senior

detabo's avatar

Registrovan: Oct 2013
Pohvala: 317
Pohvaljen: 316
Nivo reputacije: 122
detabo ima čime da se ponosidetabo ima čime da se ponosidetabo ima čime da se ponosidetabo ima čime da se ponosidetabo ima čime da se ponosidetabo ima čime da se ponosidetabo ima čime da se ponosidetabo ima čime da se ponosidetabo ima čime da se ponosidetabo ima čime da se ponosidetabo ima čime da se ponosi

Ljudi nemojte da previdite da toplota ubrzava razvoj arome ali isto tako "ubija" jacinu nikotinske baze.

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2

detabo nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-03-2014, 22:09   #44
5thREON
Veteran

5thREON's avatar

Godine: 46
Pohvala: 1,758
Pohvaljen: 1,182
Nivo reputacije: 322
5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju

to mi je palo na um dok sam gledao flasice kako se cvare na radijatoru...
ok,to nije neka visoka temperatura,niti je na istoj neko dugo vreme,ali cu svakako uzeti u obzir jacinu TH prilikom uporednog testa.
vidjao sam razne priloge gde se spominje kuvanje juica... to mi je delovalo isuvise extremno,tako da nisam ni zeleo da pokusam.
najzad,grejna sezona se blizi kraju,tako da ce radijator biti izuzet ubuduce.

JaZoja
5thREON nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-03-2014, 22:42   #45
detabo
Senior

detabo's avatar

Registrovan: Oct 2013
Pohvala: 317
Pohvaljen: 316
Nivo reputacije: 122
detabo ima čime da se ponosidetabo ima čime da se ponosidetabo ima čime da se ponosidetabo ima čime da se ponosidetabo ima čime da se ponosidetabo ima čime da se ponosidetabo ima čime da se ponosidetabo ima čime da se ponosidetabo ima čime da se ponosidetabo ima čime da se ponosidetabo ima čime da se ponosi

Kada sam prinudjen da radim tzv. "quick steeping" pojacam nikotinsku bazu sa 12mg/ml na 14-15 mg/ml....

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2

detabo nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Ostalo

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 14:38 sati.