![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Nov član
![]() Registrovan: Sep 2018
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 24 ![]() |
![]()
Pozz svima hteo sam da pitam da li ima neki fazon za guscu paru, naime za sad jos koritim kupovne tesnosti jos ne znam ko pravi sam, imam Perfect ego ce5.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#4 |
Senior
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 239
Pohvaljen: 298
Nivo reputacije: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja igrom slucaja sad probavam te max vg (nema da pise odnos samo pise max vg)tecnosti sa 0 nikotina!!! I lepo je! basss ukusno! preukusno! a na neki cudan nacin i dosta zastino osetis puna usta savrsene pare promeni teksturu u ustima skoro (osetnija je)maltene mogu ovo umesto slatkisa kolko je glupo dobro… Nikotinsku krizu nisam nikad osetio bez obzira sta parim a na cigarama bogami jesam kad sam bezuspesno ostavljao ..… Znaci meni se svidjaju bas bas ali sve to ti je subjektivno najvise mi se svidja sto juce posle fudbala kad sam uzeo veliki dtl cim nisam ga ni osetio ne osetis grebanje grla uopste dok u ponedeljak sam isto to probao sa 0.6% nic i kasljao prva 2-3 cima i ujutru zna da mi se desi da kasljam od nikotina….
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2015
Godine: 51
Postovi: 3,331 E-cig: Piko-Ruža Bajka Fenomenon i ostala potpora
Pohvala: 257
Pohvaljen: 1,587
Nivo reputacije: 362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Са толико никотина у дтл, има свако да се закочи и искашље.
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ палца |
ко ме зна, разумеће....ко не зна, мораће
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Senior
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 239
Pohvaljen: 298
Nivo reputacije: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
A jbg ja sam do sad uvek trazio u bilo kojoj domacoj prodavnici najmanje sto moze da nije 0.... negde je to 3 negde 4 negde 6 mislim da je 6 bilo za MountBaker tecnosti ja uzeo da probam ananas i bananu … obe su ljute od jacine nikotina…. :/
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2015
Postovi: 3,331 E-cig: Piko-Ruža Bajka Fenomenon i ostala potpora
Pohvala: 257
Pohvaljen: 1,587
Nivo reputacije: 362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
За дтл су "љуте", слажем се.....али за мтл су "меке"
![]() Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ палца |
ко ме зна, разумеће....ко не зна, мораће
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 130
Pohvaljen: 103
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Vijam prikladnu temu na forumu za moje pitanje, tako da ce ova posluziti.
Sta je "to" sto daje vecu kolicinu pare? Kontam grejac, jacina elektronike...pg/vg, kombinacija navedenog? Cuveni exceed d19, grejac 1,2ohm... prva dva tri cima je ok...kasnije je s*anje... bukvalno mi treba po 5-6 sekundi da napunim pluca parom... vucem kao blesav...zamara. -secam se u srednjoj skoli kad smo testirali kapacitet pluca..bio sam NO1. - Navikao sam kad vucem dim (klasicna cigara) vucem drito u pluca, napunim full pluca- izbacujem dim. - Dal trebam tecnost odredjenju (pg/vg odnos drugaciji) - "Jaci" uredjaj? EDIT: U pocetku je bilo savrseno... upalim vucem, ugasim i tjt. (tipa 7-10 cimova, full u pluca), nemam potrebu, ugasim i posle 1h-2h upalim ponovim i tako u krug. Sad: Prva 2-3 cima, kasnije vucem da se kaze da vucem...nema osecaja...ne udara u pluca, dugooo treba vremena dok ne "izvucem" dovoljno pare za pluca. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
![]() Registrovan: May 2015
Pohvala: 3,110
Pohvaljen: 3,007
Nivo reputacije: 561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
1.Pojačaju nikotin
2.Uzmi tečnost 70 VG 3.Kupi neki mod atomizer koji ćeš da setapuješ po tvojoj volji. Ja ti preporučujem sirenu v2 22mm sa 3mm grejačem ili hastur mtl sa 3mm grejačem. Edit Grlo i pluča su krenule regerativni proces pa ti je zato sve slabo. Telo počelo da krizira pa ti je potrebno da povećaš koncentraciju nikotina. Kao moguće rešenje je kupovina ozbiljnije opreme, preporuka ti je pod 3. |
"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 130
Pohvaljen: 103
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
1. Mislim da nije nikotin, dve tecnosti obe 12mg nikotina, prva tecnost 60vg /40 pg - odlicna, ima pare.... drugu tecnost 12mg (dobio na poklon, ne znam odnos pg/vg)- "slaba" tj nema pare, ne zadovolja potrebe, al dobro dodje jel vrtim ih u krug..... Kolicina pare mi je najbitnija.
2. Ako na 60vg mi odgovara, mogu da zamislim 70-vg...bice mi ideala... vcrs cu naruciti tecnost sa 70vg/30pg. 3.Jos odbijam da koristim RTA. Da pravim grejace, ubacujem vatu...nemam ja zivce za to. (btw ogledao upravo Betovu recenziju za Digiflavor Siren 2 GTA). Krenucu sa najjeftinijim resenjem, 70vg-30pg, parlament ili marlboro (extra ako nadjem). Ako to ne zadovolji potrebe.... opcija pod broj 3. Mada igram ove nagradne igre, valda ce me ubosti nesto....pa da krenem sa eksperimentisanjem. Da citiram kolegu :" Sve u svemu ne može ovaj sport bez bar par RTA atomizera, a i onda nećeš dobiti sveti gral". |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|