Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Ostalo
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 10-12-2018, 23:32   #31
samposebi
Senior

Registrovan: Nov 2018
Godine: 54
Pohvala: 325
Pohvaljen: 129
Nivo reputacije: 55
samposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Merenje u gramima

ok pardonst
samposebi nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-11-2020, 22:30   #32
Dusan_
Iskusan član

Registrovan: May 2020
Pohvala: 44
Pohvaljen: 61
Nivo reputacije: 34
Dusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svima

Ja sam danas uzeo vagu, mislim da ce biti manje cimanja kod pravljenja tecnosti. Stavis bocicu tar, sipas nikotin tar, aroma tar, vg tar, pg tar i gotov pos'o. Sad citam temu, vidim da je nekima lakse sa spricevima i zapreminom. E jos da nadjem mali levak, ako ne, onda kod kineza ono za ukrasavanje torti ce da posluzi.
Dusan_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-11-2020, 22:41   #33
JasminaM
Veteran

JasminaM's avatar

Registrovan: Dec 2018
E-cig: SOLO+ BISHOP
Pohvala: 666
Pohvaljen: 546
Nivo reputacije: 146
JasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvalu

Ako meris na kuhinjskoj digitalnoj, nisu precizne, pogotovo za nic koji se meri u mililitrima.. Greska od 2-3ml na 100ml je velika
A dosta arome i nikotina bi ti ostalo na levku a pogotovo na spricu za kolace
Spric je naj

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
JasminaM nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-11-2020, 23:04   #34
Dusan_
Iskusan član

Dusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svima

Ne, uzeo sam mini vagu, meri 0.01-500g. Levak sam mislio za pg i vg, a aromu i nikotin direktno iz boce u bocicu. Mislio sam i da pretankam pg i vg u bocice od po 100 ml, tako da mogu i njih direktno u bocicu.

Nisam mislio na ceo spric za kolace, nego na one nastavke

Staro 16-11-2020, 23:36   #35
Dusan_
Iskusan član

Update (za koga zanima ili nema vec svoju rutinu)

Nema potrebe za levcima. PG i VG se pretoci u bocice npr. od 100ml (za to treba mali levak ), arome i nikotin vec imaju cepove sa kapaljkama, tako da na grame ide (bar meni) lakse i bez nereda nego sa spricevima. Sad sam smuckao 4 bocice, od toga dve sa prethodno vodom razredjenim VG-om (2-5%), pa u tom slucaju kolicina koju daje kalkulator i stvarna se razlikuju, ali mislim da su ta odstupanja nebitna.
Staro 16-11-2020, 23:56   #36
ECSmoki
Admin

ECSmoki's avatar

Registrovan: Jul 2011
E-cig: VT75 Nano, Berserker Mini
Pohvala: 1,743
Pohvaljen: 2,188
Nivo reputacije: 583
ECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputaciju

VG
1ml = 1.261g

VG sa dodatih 10% destilovane vode
1ml = 1.23g

VG sa dodatih 5% destilovane vode
1ml = 1.246g
ECSmoki nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 17-11-2020, 08:54   #37
nikouro
Veteran

nikouro's avatar

Registrovan: Mar 2015
Godine: 51
E-cig: SBS-BSKR2,iKunn-Soulmate
Pohvala: 685
Pohvaljen: 955
Nivo reputacije: 229
nikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalu

Hvala svima na objasnjenju. Zaista detaljno. Dovoljno da me ubedite da nastavim da koristim ml i spriceve

Ω + V + W =

nikouro nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Ostalo

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 10:44 sati.