![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#31 |
|
Senior
![]() Registrovan: Nov 2018
Godine: 54
Pohvala: 325
Pohvaljen: 129
Nivo reputacije: 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ok pardonst
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2020
Pohvala: 44
Pohvaljen: 61
Nivo reputacije: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam danas uzeo vagu, mislim da ce biti manje cimanja kod pravljenja tecnosti. Stavis bocicu tar, sipas nikotin tar, aroma tar, vg tar, pg tar i gotov pos'o. Sad citam temu, vidim da je nekima lakse sa spricevima i zapreminom. E jos da nadjem mali levak, ako ne, onda kod kineza ono za ukrasavanje torti ce da posluzi.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 666
Pohvaljen: 546
Nivo reputacije: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako meris na kuhinjskoj digitalnoj, nisu precizne, pogotovo za nic koji se meri u mililitrima.. Greska od 2-3ml na 100ml je velika
A dosta arome i nikotina bi ti ostalo na levku a pogotovo na spricu za kolace ![]() ![]() Spric je naj Sent from my JSN-L21 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Iskusan član
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Iskusan član
Update (za koga zanima ili nema vec svoju rutinu)
Nema potrebe za levcima. PG i VG se pretoci u bocice npr. od 100ml (za to treba mali levak ), arome i nikotin vec imaju cepove sa kapaljkama, tako da na grame ide (bar meni) lakse i bez nereda nego sa spricevima. Sad sam smuckao 4 bocice, od toga dve sa prethodno vodom razredjenim VG-om (2-5%), pa u tom slucaju kolicina koju daje kalkulator i stvarna se razlikuju, ali mislim da su ta odstupanja nebitna.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Admin
![]() Registrovan: Jul 2011
Pohvala: 1,743
Pohvaljen: 2,188
Nivo reputacije: 583 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
VG
1ml = 1.261g VG sa dodatih 10% destilovane vode 1ml = 1.23g VG sa dodatih 5% destilovane vode 1ml = 1.246g |
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#37 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2015
Godine: 51
Pohvala: 685
Pohvaljen: 955
Nivo reputacije: 229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala svima na objasnjenju. Zaista detaljno. Dovoljno da me ubedite da nastavim da koristim ml i spriceve
|
|
Ω + V + W =
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |