![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jedino pitanje je kako se odlepljuju i da li ostavljaju tragove lepka.
|
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Admin
![]() Registrovan: Jul 2011
Pohvala: 1,736
Pohvaljen: 2,181
Nivo reputacije: 577 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja sam i trazio nesta sto moze da se skine, manje mi je bilo bitno da mogu da printam. Trazio sam "removable address labels", nasao ih u A4 formatu i procitao par komentara.
Odlepio sam jednu (ovu sa pogresnim datumom) nakon nekih 12 sati. Izgleda mi da se skida lakse nego ove dosadasnje i zbog kojih mi se desi da bacim i bocicu. Nisu sjajne, nego su kao klasicni papir. Post sam napisao vise radi template-a, a kako se odlepljuju nakon duzeg vremena videcu za mesec dana. Mozda ovo: Kod:
http://nbk.rs/detalji-proizvoda.php?i=483&ii=015AAC&iii=802 Kod:
http://frame.ceger.rs/frame?eid=51514922 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2013
Godine: 48
Pohvala: 1,643
Pohvaljen: 1,885
Nivo reputacije: 390 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ako su kao klasican papir na dodir ne odlepljuju se lako,a ako su kao plasticne na dodir odlepljuju se lako
|
KLEPTO-BIZNIS D.O.O.
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Admin
Nivo reputacije: 577 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Lepak je slabiji na ovima. Demonstriracu ti za mesec dana.
Reklamirane su kao lako odstranjive, ne sa A4 papira na kom dodju, nego sa povrsine na koju se zalepe. Imam nesta pravih plasticnih koje su odlicne u svakom pogledu i dosta tih koje izgledaju plasticno ali nema sanse da ih odlepim sa PET bocica. Nalepnica ode ali lepak ostane. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Admin
![]()
Vidim da dugujem post/update ovde.
Lako odlepive nalepnice skidaju se lako sa svih vrsta bocica, neovisno koliko dugo su zalepljene. Kad ih lepim na bocice koje sa sobom nosam, prelepim ih selotejpom, pa printani deo uvek ostane lep i sjajan, a takodje se lako skine kad bocice idu na pranje. |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#21 |
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2020
Pohvala: 44
Pohvaljen: 61
Nivo reputacije: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja planiram da skinem sa neta neku sliku, editujem šta treba, odnesem u kopirnicu da mi odštampaju na samolepljivom papiru i nalepim na bočicu da izgleda kao iz prodavnice. Još ću da smislim neko ime tipa premium, ultimate, royal, extra fine, haos
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Senior
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 403
Pohvaljen: 318
Nivo reputacije: 115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Krep papirna farbarska traka je zakon
Lako se piše po njoj a još lakše se skida sa bočica |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Senior
![]() Registrovan: Nov 2019
Pohvala: 1,580
Pohvaljen: 529
Nivo reputacije: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Uzeo one male nalepnice kao za cenu po radnjama. Super izgleda i lako se piše. Jedino je skidanje malo teže, mada onda stavim pod vodu i skida se.
Sent from my XT1650 using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 46
Pohvala: 2,324
Pohvaljen: 1,949
Nivo reputacije: 437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
To što je @Chelios preporučio je najbolje rešenje na duže staze; stvarno se lako piše po njoj, lako se lepi, dok je na flašici stoji fiksno, i na kraju se lako skida.
Provereno (~6 godina) ![]() Ps: kreativno je, uvek može druga boja flomastera, drugi oblik, itd Sent from my S60 using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|