![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 3,261
Pohvaljen: 3,584
Nivo reputacije: 571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@sasa, ako vec zelis da je prelakiras, a da ostane ta boja, i da ne potamni posle zastite, probaj da nadjes Murexin lak za parket na vodenoj bazi(mat PU80). Od lakova koji sam kod nas uspeo da pronadjem, jedino mi sa njim drvo zadrzava boju kao posle smirglanja. Ima ga u radnji za prodaju parketa i lakova u centru Zarkova, i cena 1l kosta 1400 din. Odlican je.
![]() |
It's tulip time in Holland. Two lips are calling me. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#17 |
Moder
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 4,616
Pohvaljen: 6,178
Nivo reputacije: 1011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
To sam i ja hteo da predlozim, nesto sam farbao lakom na vodenoj bazi, ali nisam nista pisao posto ne znam koji sam lak koristio.
Sale slobodno prelakiraj sa tim lakom, bice mnogo bolje nego sa nekim koji daje sjaj. Jeste malo skup, ali koliko stancujes lule, potrosice se ![]() |
Subtank mini
![]() You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time. ![]() The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 3,261
Pohvaljen: 3,584
Nivo reputacije: 571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Istina, jes' malo skuplji, ali sa tim litrom laka moze da zastiti gomilu stvari.
Dobar lak uvek treba, posebno nekom ko stalno nesto majstorishe. ![]() |
It's tulip time in Holland. Two lips are calling me. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Senior
![]() Registrovan: Oct 2013
Pohvala: 822
Pohvaljen: 544
Nivo reputacije: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ma ja sam pogledao 100 ovih vasih lula-postova i i dalje ne kapiram kako vam funkcionisu ti prekidaci. I da li bi mogao i na nesto osim lule da se nabudzi? Kapiram da sluzi i kao poklopac za bateriju i kao prekidac ali gde su zice?
Inace, super izgleda. Kako god da je tretiras, daj slike da vidimo kako je ispalo na kraju ![]() |
- Not Cigarettes Worth of Cigarettes - |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Senior
![]() Registrovan: Sep 2013
Godine: 49
Pohvala: 579
Pohvaljen: 890
Nivo reputacije: 158 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
nije mnogo potamnela....super izgleda...
inace ovaj model je jedan od najudobnijih za parenje...dva dana parim sa njom (Kaya+orginalni stem) i prezadovoljan sam... |
Hvala ti sale@!! |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Godine: 50
Pohvala: 1,501
Pohvaljen: 2,237
Nivo reputacije: 369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|