![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#241 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Aug 2019
Pohvala: 120
Pohvaljen: 181
Nivo reputacije: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Moderator
![]() Registrovan: Feb 2016
Godine: 32
Pohvala: 2,996
Pohvaljen: 1,592
Nivo reputacije: 255 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ima Bet recenziju. Po mom mišljenju ok, ali ništa više od toga. Bezveze čip, čini mi se da je Bet pomenuo da daje malo jaču snagu od zadate i da se dosta oseti kad se koristi sa MTL. Dimenzije ko Armour Pro, tu su negde sigurno. Verovatno može da prodje kome odgovara dizajn. Lep je ali sad, ima te neke zvrčke koje se meni lično ne dopadaju..
|
Vaping_Nexus_Youtube_Reviews: https://www.youtube.com/@vapingnexus
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#243 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 754
Pohvaljen: 904
Nivo reputacije: 191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 337
Pohvaljen: 1,606
Nivo reputacije: 241 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Divni....
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Moderator
Nivo reputacije: 255 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Drag X Plus se čekao. Biće to više nego pristojna sprava. Koliko znam popravili su kvalitet farbe posle greške sa crnom farbom na Voopoo drag 2 modu.
Implementacija moda sa 1x 21700 baterjom u stilu Voopoo Drag X pod/moda je pun pogodak, a Drag 3 totalni promašaj pored Voopoo Argus GT-a, po mom mišljenju. Ali možda grešim... |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Moderator
![]()
@Danone upravo gledam v5 i mislim da bi bilo dobro postaviti ga u ovoj temi, kad naidjem na tvoj post
![]() Deluje lepše od v4, ali i dalje mali kapacitet bez dodataka, samo 2ml, ima 3 rupe ispod grejača i opciju da se pretvori u rdl sa podešavanjem za afc. Jedino da prvo sačekamo da ga se Bet dokopa i napravi recenziju ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Veteran
Nivo reputacije: 241 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 817
Pohvaljen: 953
Nivo reputacije: 187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@mmladen,greška u koracima.Od kada sam provalio da su proizvođači namirisali veliku zaradu i u zadnjih godinu + dana počeli da fušare i ubacuju u modove,podove,pod-modove ploče koje koštaju 0,60$ i to im prolazi,od tada proveravam detaljno sve informacije za proizvod koji me zanima.
AG no1 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Veteran
![]()
poleteo....a ideja mi je i bila da ga koristim sa njegovim tankom iz kita....al greota da recimo ne mogu neki rta da navrnem a da ne knapiram otpor i zeljenu snagu...moze se napraviti al lakse je kad ne mora da se razmislja
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 754
Pohvaljen: 904
Nivo reputacije: 191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gde si našao taj podatak?
Onda verovatno ni Drag 3 nema booster pošto je valjda ista elektronika Sent from my SM-A605FN using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Moderator
![]()
Evo ja jedino što sam našao da piše :
Max power 100W Input voltage: 3.2-4.2. Pretpostavljam da je ovo pokazatelj da nema boost - ide samo do one granice dokle je baterija napunjena, ali nisam siguran da je "Input Voltage" to na šta mislimo, pisalo bi "output voltage" u suprotnom valjda.. Za Drag 3, pretpostavljam da mu "ni ne treba", ako je isti čip recimo, jer ima 2 baterije - dakle voltage od 6.4 - 8.4 V jel tako, ako sam dobro skapirao. Ko će ga znati, danas prave takve propuste da to nije normalno. Evo proverio za Drag 3 i stvarno piše od 6.4-8.4V - ono što dve baterije daju. Znači za Drag X plus isto, samo šta dozvoljava jedna baterija. Glupost totalna. Meni lično to ne smeta preterano, ali za neki pod.. Ali je van pameti pošto je mod u pitanju. Sad izgleda svi hoće pod elektroniku da guraju svuda.. Mada eto, Drag X plus stvarno deluje kao jako lep mod, može mu se prilagoditi grejač i to je to. |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 817
Pohvaljen: 953
Nivo reputacije: 187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
U pravu je Danone.Evo ubih se da nađem tu informaciju i ni jedan sajt je nema.Lako sam našao sve informacije za predhodne modele,Drag 1 i Drag 2,ali za Drag 3 nisu izbacili.Cena samog moda je oko 30€ tako da sumnjam da je chip u Drag 3 drugačiji od X ili S.
AG no1 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Veteran
![]()
Imate u komentarima review-a od KZOR SA Reviewer-a...covek je ozbiljan review-er....
A stoji da nigde ne pise....Za drag x i drag x pise da je izlaz max 4,2V a ovde su to mudro preskocili... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|