![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#301 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 817
Pohvaljen: 925
Nivo reputacije: 181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Chip ima boost,na videu kada ubaci bateriju i krene da povećava snagu u VV modu vidi se da ide od 1V do 5,2V.Ne znam da li je to maksimum,ali i to je OK.Piše da je isti Atom chip kao u predhodnom Cthulhu modu,samo što nije u boji i gura do 60W.U paketu ima baš sve što je potrebno.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 | ||||||
Iskusan član
![]() Registrovan: Sep 2018
Pohvala: 25
Pohvaljen: 202
Nivo reputacije: 47 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Citat:
Izvinite obojca. Nisam se dobro izrazio. Svakako se nismo se razumeli. Nisam mislio na boost chip da daje vise volta nego sto ima baterija. Mislio sam na boost funkciju kao na DNA60. Odavno nisam koristio kolor dna. Secam se da su imali replay, ali se ne secam boost-a. Najverovatnije ga i oni imaju. Npr. namestena je vataza na 12 vati, prvih pola sekunde/sekund uradi 15 pa ga spusti na 12. Nije najbitnija stvar na svetu, ali dobro dodje i za regularno parenje i za tc. Boost chip ima. 8 volti moze da izbaci. Evo vam link sa uputstvom. Kod:
https://cthulhumod.com/CTHULHU-AIO-MANUAL.pdf
Bezveze je 3.4V cutoff. Ako tumacim ovo kako treba. Na dikodes cevki sam namestio 2.9V. Na DNA je po default-u 3.2V cini mi se. Mada moze da se menja u secribe. Vidim da je punjenje preko kabla samo 0.7 ampera. Za nekog ko nema vise baterija i eksterni punjac, nije bas najsrecnija kombinacija. Pise da je efikasnost chipa 91%. Sto je odlicno. Super je sto daju RBA glavu sa tankom. Ali da li je tank kompatibilan sa drugim rba glavama (vapeshell, bridg'd, xeta, exocet V1/V2, MOBB Mini......)? Narucicu jedan svakako. Sacekam prvo da izadju da vidim kako reaguju ljudi. Kazu da 30-og novembra krecu da ih salju najranije. |
||||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 316
Pohvaljen: 1,547
Nivo reputacije: 230 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja cekam da mi dodje sxk supbox 70 za ekstremno male pare i aspire qbix pa da se poigram sa billet box opcijama...ako mi se svidi kako radi i ovo cu uzeti...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Iskusan član
Nivo reputacije: 47 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dobar je supbox.
Krme je, ali je dobar. Deluje mi kao da je vise za kucnu varijantu, nego da se tegli. Videces samo kako ce ti leci gde su stavili dugme. Ako ti odgovaraju sbs modovi, jer oni uglavnom stavljaju dugme na isto mesto odgovarace ti i supbox. Znam par ljudi koji imaju po 4 ili vise boro moda, a da im je supbox omiljeni. |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#305 |
Veteran
Nivo reputacije: 230 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
imam 5 sbs modova i to je ta pozicija dugmeta....
da li su imali problem sa nekim boro compatible tankom da nije hteo da radi u supbox-u? PS. znam da je mimo teme... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Iskusan član
![]()
Sve glave rade kako treba, ali ne pashu na tank koji ti daju. Moras da se isprsis za boro tank da bi sljakale.
Za qbix, vapesnail, evl alien, bridg'd, pioneer insider i ostale koji su tank i rba glava zajedno za njih ti naravno ne treba boro. Obrati paznju na kondenzaciju na dnu do duse. Jednom nedeljno ga izglancaj pro forme. Navoji za bateriju i pozitivan pin su ok. Nisu za hvaljenje, ali su podnosljivi. Deluje kao da su od aluminijuma. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Veteran
![]()
naruceno, pa kad stigne....
Kod:
http://www.vandyvape.com/atomizer/rta/atomizer/rta/Berserker-v3-mtl-rta/ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Iskusan član
![]()
Narucio sam juce hussar bxr klon od 5avape. Pre-order je trenutno, znaci bice cekanja.
Nadam se da je novija verzija sa poklopcem koji se ne klacka. 65$ je svugde gde sam naleteo, tako da deluje kao povoljna varijanta u svetu boro modova. Manji je od billet box-a i znacajno je laksi. Tezina billet box-a mi je najveci minus. Za kucni mod je super, za dzep nije idealan pogotovo, ako ste koristili bilo sta plasticno ili 3d stampu ili stab drvo pre toga. Veci je od cthulhu aio za nijansu, ali je laksi od njega, ako su tacni podaci koje su kacili na sajtove. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2016
Godine: 51
Pohvala: 752
Pohvaljen: 4,258
Nivo reputacije: 775 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Prema najavama, prve količine biće krajem maja (27.maja).
Inače 5Avape radi odlične klonove i serije su im jako male. Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Sep 2022
Pohvala: 1
Pohvaljen: 5
Nivo reputacije: 4 ![]() |
![]()
[mention]mmladen [/mention] jel stigao bers v3?
kakav je utisak? Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Veteran
![]()
Isti kao mini v2...samo veci...i bolje natapa ali nema afc....al imas inserte pa nadjes koji ti odgovara
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#313 |
Aktivan član
![]()
imam v2 regularan i razmisljam da ga menjam, jer me smara postavljanje vate, desi se sa vremena na vreme da je ne stanjim dovoljno pa je na ivici dryhita, i onda rasklapanje pa seckanje pa ponovo sklapanje, a ovaj mi deluje da je kao RDA za postavljanje vate
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Aktivan član
![]()
[mention]mmladen [/mention] hvala za info, samo prvo da utopim ovaj pa cu uzeti v3. ne smem vise da skladistim atomizere i modove
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|