Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > e-cigSerbia caffe > Razne poruke
Zaboravljena šifra? Registracija

Razne poruke Prostor za razne diskusije (ili poruke) kojima nije bilo mesta u ostalim forumima

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 25-06-2024, 19:22   #1576
Milanez
Veteran

Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
E-cig: zelos x/hastur mini
Pohvala: 3,378
Pohvaljen: 1,673
Nivo reputacije: 377
Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju
Uobičajeno Re: Pričajte

kad je izasao najnoviji RTA? dal se razvija vejp u tom pravcu il se gasi (RTA) ?
Milanez nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-06-2024, 22:14   #1577
illuminated
Iskusan član

Registrovan: Nov 2023
E-cig: *.MTL
Pohvala: 161
Pohvaljen: 162
Nivo reputacije: 27
illuminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosi

Pre koju nedelju.... Eros RTA od APM mods.

Pre toga je izasao 415 v.2... Da ne zaboravim RDA verziju Diplomat-a (znam, nije RTA, ali je funkcionalno izmenjena verzija RTA modela).

Takodje, ocekuje se Pioneer v.2 - ima vec gomila slika test primeraka na netu, ali cekaju neki trenutak da ga zvanicno puste u promet.

Meni svakako ne deluje da se gasi, ali deluje da nema tu vise sta toliko novog da se smisli, uglavnom su detalji i nijanse u komorama/zvonima, pravljena da posebno uticu na neke delove aroma iz tecnosti.
illuminated nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 26-07-2024, 22:57   #1578
PøisøN
Veteran

PøisøN's avatar

Registrovan: Jul 2012
Godine: 50
E-cig: Vaporeso Luxe XR Max pod
Pohvala: 2,691
Pohvaljen: 1,869
Nivo reputacije: 315
PøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od dragon Vidi poruku
@PøisøN, brate citam sta si pisao i neznam nerazum o cemu govoris, sta si hteo da nam kazes?
https://www.e-cigserbia.com/showthre...=10200&page=58

Uh.. šta mi je sve u mislima, ne bih znao odakle da počnem. Ni šta konkretno da odaberem i o tome pišem. Ali..
.. u principu se radi o očekivanjima (predviđanjima) poslednjih decenija i onome što je današnjica.

Ok. Kao prvo - ima mnogo toga pozitivnog. Napredak u tehnologiji je više nego očigledan i u mnogome koristan. Zaista se pomeramo velikom koracima u mnogim oblastima. Sve to stoji i nemam problem sa time. Tu ste i vi ostali i verujem da bi imali gomilu tema i primera koji potkrepljuju činjenicama. Međutim,
i ako se usredsredimo na pametne telefone, kojima je prvobitna tema započeta - ja ne znam da li je Steve Jobs imao sve ovo danas na umu, ili je jednostavno želeo samo da napravi džepni računar sa ekranom osetljivim na dodir, tek..
Imam utisak da uređaje koje koristimo, ne prve više inženjeri, izumitelji, ljudi od znanja, veština i želje za pravljenje uređaja za ljude, nas korisnike i nama od najveće koristi, već raznorazni bogataši, investitori, menadžeri, marketing i ne znam ko još ne, a u nameri da nama budu dopadljivi i relativno korisni (a ako po prirodi i nisu dopadljivi i zaista korisni, reći će da nam se ipak dopadaju i da ipak jesu korisni), dok je generalno pravi motiv njihov profit.
I to ne običan profit. Već profit i razvoj koji uvek mora biti prisutan i koji iz godine u godinu mora ići samo uzlazno.
Ako su danas milioni, sutra moraju biti milijarde, prekosutra bilioni.. zatim trilioni..
I sve to na ovoj našoj jednoj i jedinoj planeti sa ograničenim izvorom resursa i ograničenim prostorom za skladištenje svog otpada koji prati taj uvek tražen napredak poslovanja.

I tako, da ne navodim pređašnje primere, sada trenutno imamo ekspanziju takozvane veštačke inteligencije. Tj nečega što smo i do sada imali, samo sa nešto boljim, preciznijim i bržim rezultatima, samo upakovano i reklamirano kao nešto potpuno novo i revolucionarno. Što, ruku na srce, jednoga dana možda i hoće biti. Ali ne danas.
Danas je to samo prilika velikim kompanijama da podignu grafikon rasta za još jedan nivo, dok se male i nove kompanije mogu prodati velikim, ili investitorima, jer su navodno izmislili nešto novo. A nisu, jer za novo treba više pameti, talenata i rada. Pa su pronašli način da rade isto, samo da izgleda drugačije. I obično to drugačije baš i ne funkcioniše. Ali će reći da funkcioniše.
Ono što zaista funkcioniše, jeste da mašina sumira rezultate, koje je do sada mogao da sumira svaki čovek. Samo što za razliku od tog čoveka, potroši energije i resursa koliko troši jedan omanji grad. I sa tom razlikom što čovek nikada ne bi rekao drugom čoveku kada ga ovaj pita npr kako da ispeče picu, a da se sira posle ne roni sa pice, da je potrebno sira prvo zalepiti lepkom. (Čini mi se da je ovo zaista bio slučaj sa nekim od AI programa)

I onda imamo npr Samsung..
(Samsung, naravno. On je lider u prodaji magle. Tj funkcijama koje deluju zanimljivo i korisno. Ali nisu baš toliko korisne, a ni funkcionalne, koliko jesu zanimljive.. prvih nekoliko nedelja. Mada, da ne grešim dušu, po nešto i jeste dobro od njih izašlo.)
.. i njihov Galaxy AI.
Koji u stvari i nije njihov, već Google. Ali, kažu da je njihov. I da Galaxy AI uređaj košta više nego bilo koji do sada. I da će koštati još i više kada krenu naplaćivati pretplatu. Ali da je nešto novo. I korisno. I zanimljivo. Iako nije novo. Google ga koristi već neko vreme i ne košta, pošto je deo svakog Android sistema i Google aplikacija. I jeste korisno.. ali, samo onima koji ga zaista koriste i koji zaista nešto time stvaraju. I jeste zanimljivo.. prvih nekoliko nedelja.

Itd. Itd. Itd.

Mada opet, kažem. Ima tu i dobrih i korisnih stvari.
Pa, upravo zahvaljujući takvim uređajima, ja sam za poslednje deset+ godine video, pročitao, saznao i naučio, napisao i stvorio više stvari nego za svoj ceo život pre pojave pametnih telefona. A prešao na obične, jer..
Ovde sada u stvari dolazimo do momenta kada moj post u originalnoj temi možda mogu reći dovodi do lošeg navođenja. Jer, ja jesam odbacio pametne telefone. Ali sam jedan all in one uređaj zamenio sa tri druga namenska uređaja - mobilni telefon za telefoniranje i dopisivanje, tablet računar za sve što je vezano za internet i aplikacije i kompaktni digitalni fotoaparat za pravljenje fotografija. S'tim da je logika sledeća: pametni telefoni su odlični u jednoj stvari - oni jesu all in one - objedinili su mnoge druge uređaje i objedinili ih u kompaktnom mobilnom obliku. Ali nisu odlični ni u jednoj od svojih zasebnih funkcija koje objedinjuju.
Zato sam ja za isti novac dobio sve to, samo sada sa uređajima koji su pravljeni upravo za pojedinačne zadatke. I oni te zadataka izvršavaju bolje nego pametni telefoni.
Plus, ako i npr uspem da polomim telefon koji sada koristim, koštaće me deset i više puta manje nego neki od tih pametnih telefona.

I ok. Da ne bude ovo monolog. Ostavljam mesta i vašim viđenjima, mišljenjima i iskustvima.
Ovo sam ja ovako, pokušao da malo približim svoje razmišljanje i zaključke da iako je 2024. mi nismo ni blizu Arthur C. Clarke 2001. HAL 9000 veštačke inteligencije, a prodaju nam se uređaji i aplikacije po ceni i ubeđenju kao da jeste.
Plus, kasnimo uslovno rečeno više od dvadeset godina.

A o..

Citat:
Originalna poruka od cebzab Vidi poruku
Od celokupnog blokiranog saobracaja 35% je od strane guglovih servisa i to je sa GrapheneOS-om!
Kakva li bi tek bila situacija sa nekim regularnim android telefonom?
.. da i ne spominjem. To nas posebno iskorišćavaju i na nama zarađuju. A nas unazađuju.
Takve stvari ne bih ni razmišljao, jer bih tada i bukvalno trebao pobeći u šumu i živeti od sakupljanja plodova.
A ovo je tek početak..

Vapor running through my veins
PøisøN nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 27-07-2024, 00:57   #1579
dragon
Veteran

dragon's avatar

Registrovan: Jan 2016
Pohvala: 2,112
Pohvaljen: 2,678
Nivo reputacije: 393
dragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputaciju

@PøisøN, super lepo si sve objasnio, moram reci da ima logike, vidim kako razmisljas, sada sam te razumeo.
Ja licno mislim da dosta stvari zavise od naseg nacina zivota koje telefone koristimo i koji su nama potrebni, ja ne nosim uvek foto aparat ali telefon mi je uvek u djepu, kaze se da je najbolja kamera koja ti je u ruku kada ti hitno treba, to je pametan telefon za fotografije i video zapise.
Da vas ne davim vise ali stvarno mi je potreban dobar telefon zbog mog nacina zivota.
Cujemo se opet, pozdrav svima.
dragon nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 27-07-2024, 10:04   #1580
PøisøN
Veteran

PøisøN's avatar

PøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputaciju

Pa tako.
Odrastao sam čitajući desetine naučno-fantastičnog romana i naučno-popularizujućih knjiga i časopisa. Proživeo osamdesete i devedesete u iščekivanju 21. veka kada će doći do takvog razvoja tehnologije, da će mašine raditi za nas, a mi živeti u svetu obnovljivih i čistih izvora energije, posvećeni novim istraživanjima, stvaranjima, umetnosti, kulturi, druženju, putovanju.. ma, sve suprotno od onoga što je danas.
Zato sam nekako razočaran što npr od početka imam uključeno sve što o sebi mogu dati Google, koji ima praktično neiscrpne finansije da napravi bilo šta.. a ne može dati koristan, precizan i konstruktivan odgovor na neki iole kompleksniji upit. Rezultati su uglavnom reklame, sponzorisan sadržaj i naizgled nasumični linkovi ka sajtovima, forumima i sl. u kojima se spominju reči iz upita.
Godine rada i iskustva, hiljade inženjera, milijarde dolara.. i rezultat je: pored ovog i ovog sponzora, ovi ljudi su ovde pričali o tome, pa pogledaj i sam pronađi odgovor na svoje pitanje.
A ako od svega toga nešto i bude korisno, mi ćemo ga ukinuti, ako mi nemamo mega profit od istog.

Naravno. I ja sam dugo nosio pametne telefone baš zbog kamere koja je uvek pri ruci.
I ne samo to. Već sam posle te slike mogao birati, dalje na njima raditi, u digitalne albume čuvati i odatle sa drugima deliti.
Na istom uređaju slike drugih ljudi pregledati, o fotografiji čitati, učiti, diskutovati..
I naravno da su ti svestrani uređaji pogodni mnogima za naše različite načine života. To zaista sve jeste baš tako.
Mene je jedino počelo odbijati to što su sve skuplji, a sve nežniji. I što su sve manje naši. Tj kupovinom uređaja, oni naizgled pripadaju nama, ali u stvari pripadaju kompanijama koji su ih proizveli. Oni određuju na koji način će se i koliko dugo koristiti.
Danas možda to i nije baš bukvalno tako, ali ka tome se ide. Da sve ima svoj radni vek i da bude na pretplatu. Samo da se mašina profita ne zaustavlja. A mi.. mi da platimo 1.000 € novi na sva mesta reklamiran telefon sa pet sočiva kamera uokrivenih ogromnim sjajnim okvirima i listamo TikTok čak i u wc kada idemo.

Ali opet. Kao i vape opremu koju nam danas guraju, a koja je sve više jednokratna, na nama je da je koristimo i iskoristimo na nama najbolji i najodgovarajući način. Način koji nije mainstem. Način koji je pametniji, individualniji i održiviji.
Srećom, vidim da to i dalje možemo i umemo. Npr tvoj primer.

Za kraj..
Pošto, ako za ništa kreativnije (a voleo bih da je toga više, ali sam lenj), fotoaparat koristim za svakodnevno beleženje svojih vizuelnih uspomena. Snapshots. I jedan kompaktni digitalni fotoaparat iz gornjeg segmenta ponude istina jeste manje zgodan za nošenje od pametnog telefona, ali ipak staje u džep i može se komotno nositi bilo kada i bilo gde. A praviće slobodnije i kvalitetnije slike od najboljeg telefona. Jer je pravljen isključivo za taj zadatak.
Po dvorištu ne, niti kada idem u komšiluk, ali svuda ostalo ide samnom i uvek je pri ruci.
Ne kažem ovo tebi kao nagovor. Ti to već znaš, jer fotoaparat već imaš. Doduše, nije kompaktni. Već ostalima koji mogu dobiti ideju i u tom pravcu razmišljati.
Možda par stotina evra razlike dati za posebno fotoaparat, umesto kameru više na telefonu, a koja neće biti u rangu tog aparata. A uzeti jeftiniji telefon.. (za onaj TikTok, haha)

Slika koju si priložio - vidim kako je nastala bez prethodnog planiranja i nošenja glomaznog fotoaparata, već je iskorišćena prilika koja se ukazala i iskorišćena kamerom na telefonu koji inače ide uvek sa nama.
Hvala onome koji je na tu ideju došao.
Ne hvala onome koji od toga sebi pravi profit time što čini da se neko sa manjom kamerom oseća inferiornije od onoga sa većom, pa oseća potrebu da potroši i ono što nema, kako se ne bi više tako osećao.
A na kraju dana, kamera je kamera. Fotograf je taj koji prepozna i stvara magiju u fotografiji.

Lep razgovor. Hvala.. i pozdrav!

PS

Jedna prošlogodišnja slika, ali prikazuje moj reorganizovani setup.
Vidi se da je aparat kraći od telefona. Nije lakši, nije ni manje debljine, ali jeste ekstra kompaktan u odnosu na ostale fotoaparate.
Pod sa slike više nije u upotrebi. Otkazao. Toliko o GeekVape kvalitetu naslednika prvog modela. Koji supruga i dalje svakodnevno koristi bez ikakve greške..

Zahvalili :
Staro 30-07-2024, 13:13   #1581
zajchik
Moderator

zajchik's avatar

Registrovan: May 2015
E-cig: istick30....
Pohvala: 3,107
Pohvaljen: 2,995
Nivo reputacije: 558
zajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputaciju

Jednom rečju ne uklapajte se u sistem! Takvi ste najranjiviji i potpuno zavisni od istog. Svidja mi se kako je Poison rekao, naučnici više ne prave tehniku kako bi ona olakšala život korisniku, već je pravi bogataš kako bi od tog uredjaja svi bili što zavisniji i time doprineli bogaćenju svega 1 procenta populacije na zemaljskoj kugli. Siguran sam da svako od nas pada u depresiju kada je na 20 procenata baterije na telefonu, laptopu.... Naročito klinčurdija kojima te sprave služe isključivo za zatupljivanje i zamajavanje kako bi za par godina bili što podložniji sistemu i bogaćenju korporacija. Kako? - Time što neće umeti ništa da naprave i osmisle sami sebi.
Zapravo sam tek otvirio oči u vreme korone kada je nezapamćena prevara svetskih razmera pokazala i zagrebala površinu funkcionisanja globalnog sistema čiji smo i mi učesnici. Ne mogu ni da zamislim posledice tog sistema ako isti uspe da nam smakne keš novac i slobodu kretanja (15-ominutni gradovi). O moralnim i etičkim vrednostima neću ni pisati. Svima su već dobro vidljive. Naročito ako ste gledali otvaranje OI u francuskoj.
I meni se svašta vrzma po glavi, naročito ratočaran ljudima oko sebe, koji ne vide ili ne žele da vide šta se dešava oko njih te im je jedina satisfakcija u životu, odlazak na more i fizičko instant zadovoljstvo u svakom segmentu života. Duhovna kultura, porodica, maniri, empatija, pa i ljubav ako hoćete su otišli dodjavola, a najgore što niko ne haje zbog toga, a i da haje, nema vremena da se bavi time.
Što se mene tiče, pokušavam da se što je moguće više udaljim od sistema i da ubedim što je više moguće ljudi u to, da mi nismo sistem, već smo samo mali nebitni brojevi istog, koji pokušava da naraste što veći, jači i što brutalniji. Tu brutalnost polako već osećamo na sopstvenoj koži u poslednjih 10 god, i tek ćemo osećati u narednim decenijama.

"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
zajchik nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 30-07-2024, 23:30   #1582
cebzab
Iskusan član

cebzab's avatar

Registrovan: Sep 2018
E-cig: Billet Box
Pohvala: 91
Pohvaljen: 297
Nivo reputacije: 66
cebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosi

Ogromna vecina firmi bilo da su male, srednje ili velike koje prave aplikacije/programe i igre za mobilne telefone imaju psihologa u radnom odnosu koji se ne bavi zaposlenima, nego radi kao savetnik kako bi developeri napravili sto vise "dopadljivu" tj. zavisnu igru/program/aplikaciju.
cebzab nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 31-07-2024, 13:20   #1583
PøisøN
Veteran

PøisøN's avatar

Nekako je za očekivati da se zarad profita iskorišćavaju naši instinkti. Mehanizmi koji nas čine živim bićima i ljudima na kraju.
Problem je što to obično nije moralno.

Sa druge strane, ako nešto iskorištava naše mehanizme i čini nas zadovoljnim, korisniku je to u principu ok. Pa i on sam traži upravo takva zadovoljava, što mu proizvođači i pružaju. Ali je problem u tome što ti naši isti mehanizmi, na svako zadovoljstvo, aktiviraju nezadovoljstvo, kako bi se očuvao balans. A to vodi u zavisnost.

Nemamo više kvalitetno obrazovanje. Ne samo školstvo, već sve pored i posle toga. Mislim na kulturu, umetnost i sl. Pa ljudi u moru izbora, nemaju obrazovanje da mogu prepoznati duboke pored površnih vrednosti. Sve je postavljeno tako da smo okruženi upravo niskim vrednostima bez pravog značaja. Jednokratno, jednolično, prosto..

I nemamo više osećaj zajednice. Sada se traži i ceni individualnost. Da svako živi i radi zarad sebe i svoje dobrote, dobiti i sl.
A mi nismo individualna bića. Mi smo do juče stotinama hiljada godina živeli u zajednici i zarad zajednice. Biološki još nismo evoluirali u individue.
I onda otud toliko manjka pravih ljudskih vrednosti, a viška svega ostalog.
Treba pogledati u kakvoj harmoniji, zadovoljstvu i sreći žive narodi koji i dalje žive van uticaja konzumerizma i individualizma.

Srećom, ova naša zemlja i nije tako loša. Barem ljudi koje poznajem nisu takvi. I dalje znaju da prave razliku i da žive uglavnom normalnim životom.
E sada, da li je to tako svuda, ili ja to tako vidim, jer živim u pomalo izdvojenom delu zemlje, plus u još manjem mestu.. ne znam.
A i ne pratim dešavanja u zemlji, tako da ni sa te strane nisam u toku.

Živeći u gradu, sada u selu. Radeći i u velikim i malim firmama, ne radeći godinama i sada ponovo radeći u većoj firmi.. vidim razliku i vidim da frugalni, minimalistički i spori život donosi naviše sreće i održivosti.
I kada kažem sreća, ne mislim na zadovoljstvo. Zadovoljstvo može izazvati zavisnost, a zavisnost je praćena nezadovoljstvom. Sreća nije podložna zavisnosti. Takva je hemija u našem telu.
Srećni možemo biti uvek i neograničeno dugo. Ona nikada ne škodi, a najmanje košta i najlakše ju je dostići.
Nego, serviraju nam drugu priču. Prodaju nam zadovoljstvo pod nazivom sreće. I mi radimo za njih, trošimo vreme svog života da bi zaradili za nas i tom zaradom "sreću" opet od njih kupili.
Tako srećni zapravo nikada nismo. Samo zadovoljni. I zavisni.

Zahvalili :
Staro 31-07-2024, 13:25   #1584
zajchik
Moderator

zajchik's avatar

zajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputaciju

Sve objašnjeno!

Zahvalili :
Staro 08-08-2024, 13:18   #1585
zajchik
Moderator

zajchik's avatar

Ljudi! Ima li neka dobra duša da mi pomogne u nabavci nikotina iz ambrele? Ja bih uplatio na račun ili pošaljete flašicu sa otkupom. Pristanem na svaki dogovor. Ne mogu da ga nabavim u Kladovu. Iz Negotina mi ispada preskupo, preko 3600,a ove iz Kladova molim već dve nedelje..... Čekaju dovoljno veliku narudžbinu da bi mi poručili.

Staro 09-08-2024, 17:35   #1586
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,304
Pohvaljen: 1,923
Nivo reputacije: 430
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Pre par godina si mi pomagao, sad je red na meni Zeko

Sent from TvOS
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 30-09-2024, 15:01   #1587
Milanez
Veteran

Registrovan: Aug 2016
E-cig: zelos x/hastur mini
Pohvala: 3,378
Pohvaljen: 1,673
Nivo reputacije: 377
Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju

a ja se nekad ljutim na sebe sto imam 10-ak modova

Milanez nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > e-cigSerbia caffe > Razne poruke

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 12:29 sati.