|
Elektronske cigarete - modeli Karakteristike, opisi i diskusije o modelima e-cigareta |
|
Alati za teme | Način prikaza |
01-06-2020, 20:06 | #1 |
Veteran
Registrovan: Feb 2017
Pohvala: 2,977
Pohvaljen: 1,644
Nivo reputacije: 353 |
Voopoo Drag S & Drag X Mod Pod
Diskusija oko novi Drag X i Drag S.
Na pocetku moram da se izvinim ako radim greske oko padezima i one kvacice ali misim da cete mi oprostiti i razumeti. Zanimljivo kod ova dva moda je to sto imaju dosta bolji Airflow sistem za podesavanje i moze da se preciznije steluje za razliku od Vinci serije sto je za velika pohvala. Oba dva su dosta slicni, jedina razlika je u tome sto Drag X koristi 18650 baterije a Drag S ima ugradjenu bateriju od 2500mAh, takodje kod Drag X maksimalna vataza je 80w a kod Drag S je 60w. Voopoo su poznati po svoji brand chip tako da naziv novog chipa kod ova dva moda je Gene.TT. Tank ovaj put je okrugli i ima po meni dobar driptip kako za MTL tako i za DTL. Izrada je odlicna i moram da napomenem da su koristili ovaj put i kozu koja na dodir je meka i fino lezi u ruci. U pakovanje kod X dolazi grejace 0.15Ω i 0.3Ω a kod S dolazi 0.2Ω i 0.3Ω. Displej je takodje odlican, mozda je isti i kod Vinci ali nemam Vinci kako bih uradio poredbe. Interesantno je to sto Ima Type-C USB kabl i ima podrsku za QC 2A. Za sada imam toliko, posto juce su mi stigli oba dva Drag X i Drag S u planu je za kratko vreme da javim svoje utiske oko oba dva moda. Evo i neke slikice gde moze da se vidi da je Drag X malo visi od Drag S (samo 8mm). |
|
|
29-06-2020, 13:56 | #2 |
Banned
Registrovan: May 2020
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 0 |
Re: Voopoo Drag S & Drag X Mod Pod
Је ли ово кожа? Изгледа заиста лијепо и меко на додир.
|
01-07-2020, 16:31 | #3 |
Veteran
Kod:
Material: Alloy+Leather Иначе да, мека је и леп је осечај у руци. |
|
|
06-07-2020, 17:33 | #5 |
Veteran
Testirao sam par nedelja i mogu reci da ova dva pod-moda Drag S & Drag X su pokazale odlicne rezultate.
Grejac koji koristim momentalno je PnP-VM1 0.3Ω i brand tecnosti 50/50 koje su na bazu nikotinske soli ~35mg/ml (ali cini mi se da je jacina slabija od 30mg/ml). Ukus je dobar i daje solidnu i malo toplu paru, mogu reci da pravi dobre oblake. Za ovaj grejac preporuka je od 32-40W ali meni je sasvim dobro i na 30w a moze i malo manje. Interesantno je to sto kod oba dva moda u Smart rezimu mod sam podesava vatazu spored to kakav je grejac (u mom slucaju sa PnP-VM1 0.3Ω grejac mod uvek podesi automatski 35w), ali meni odgovara 30w pa svaki put kada napunim tank namalim snagu sto upste mi ne smeta (pet klika), u RBA rezim ovo nije slucaj. Inovativni Airflow se pokazao kao dobra solucija za podesavanje vazduha i radi besprekorno, kod mene je uvek 50% otvoren posto volim malo restriktivan DTL i tu mi daje najbolje rezultate. Sto se tice punjenje baterije mogu reci da je dosta brzo, za ~90 minuta baterija se napuni od 0-100%, mora da napomenem da mod se zagrije umereno ali to nije nikakav problem posto Gene.TT chip ima dosta tih zastita, ipak rec je o QC preko USB Type-C kabla. Ovo vazi za Drag S, a kod Drag X bateriju punim nadvor od moda posto tako sam navikao te baterije da punim klasicnim putem (koristim Nitecore D4). Baterija drzi malo manje od dva punih tanka i to je dobro, e sad ako se ide na vece snage onda i baterija ce da traje krace. Odaziv kad kliknem na power dugme je momentalan i brz tako da u samom trenutku para je spremna za vejp, isti slucaj je i kod "auto mode" rezim. To sto izmedju oba dva modela je razlika baterija i visina, isto je razlika i u tome sto kod Drag X u oba dva rezima (Smart i RBA) mora uvek da se koristi power dugme za okidanje, dok kod Drag S u Smart rezimu moze se koristiti i "auto mode" t.j. kad pocnes da vuces automatski grejac dobije struju za rad (vecinom Pod modela imaju taj auto sistem za power) a u RBA rezim okidanje je klasicno preko power dugme. Dugmici za sada rade savrseno bez nikakve mane, za ubuduce videcemo. Tank od 4.5ml meni je sasvim dovoljan za duze koriscenje mada punim dva puta na dan, tolko trosim. Drip tip koji je fiksni dobro leze na usta, to sto je providan je malo neugodno sto se gledaju kapljice sto se nagomilaju od same pare ali to mene ne smeta. Ako nesto sam propustio a to vas zanima, pitajte slobodno. |
|
|
14-12-2020, 21:40 | #6 |
Nov član
Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 1
Pohvaljen: 1
Nivo reputacije: 40 |
Skoro sam nabavio ovaj Drag X i sustinski sam bio zadovoljan. Medjutim prvo sto sam primetio da gde spustim cigaru ostaju tragovi, flekice od tecnosti.Pomislio sam prvo da je kondenz u pitanju, jer mi se to nekad i nekad desavalo i sa drugim cigarama.
Kasnije primetim da mi tecnost curi. Povremeno izlazi na ove rupe za vazduh sa strane. Ono sto je cudno da se to ne desava konstantno, vec svremena na vreme. Probao sam sa zamenom grejaca, ali je problem ostao. Da li je neko imao takav problem? |
14-12-2020, 22:36 | #7 |
Veteran
Ja nemam takav problem, probaj da povecas malo glicerin.
|
|
|
15-12-2020, 09:21 | #8 |
Nov član
Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 1
Nivo reputacije: 40 |
Koristim E cigarete 6 godina. Za to vreme sam promenio nekoliko Joytech modela. Ovaj POD mi se svideo, zbog velikog kapaciteta baterije i tanka, mada nisam neki strastveni pusac. Oko 2ml tecnosti potrosim dnevno.
Ipak nisam neki poznavalac uredjaja. Znam samo neke osnovne stvari. Nisam presao na NicSalt tecnosti i dalje sam na Umbrella Premium Deluxe Tobacco. Mozda je u tome problem, jer sam dobio dva grejaca od 0,3 oma, a koliko znam oni su pretezno zna NicSalt, mada mi je receno da sam POD radi na obe vrste tecnosti. Iznenadjen sam baterijom , jer kod mene traje oko 1 dan, sto mi deluje cudno za kapacitet od 18650, a koristim je na 25W. |
24-02-2021, 20:01 | #9 |
Veteran
Registrovan: Dec 2017
Godine: 53
Pohvala: 2,344
Pohvaljen: 1,656
Nivo reputacije: 267 |
Rba PnP i compact (occvinci/Mechlife). Kao opcija na Drag x i s modelu pokazali su se vise nego dobri.
Iako se VooPoo PnP RBA glava vodi kao mtl otvorenija opcija, ipak vise odgovara dtl parenju zbog izrazito velikog otvora sa donje strane i kvadratne rupe ispod grejaca. Dok je opciona Compact RBA za Vinci uredjaje bas onaj pravi mtl, barem sto se mene tice. Pored ovoga, ova glava ima i opciju skidanja donjeg prstena pa se tako moze našrafiti na bilo koji mod radi pravljenja grejaca i postavljanje setupa. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Zahvalili : |
25-04-2023, 19:49 | #10 |
Nov član
Registrovan: Jan 2020
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 18 |
odlicni su mi ti modeli samo je pitanje grejaca
|
07-08-2023, 19:24 | #11 |
Nov član
Registrovan: May 2023
Pohvala: 7
Nivo reputacije: 6 |
Pozdrav.
Da li je neko na Voopoo Drag isprobao Vapefly Galaxies Air (FreeCore G) zamenske glave od 0,8 i 1,2 oma i kako su se pokazale? |
17-07-2024, 20:09 | #12 |
Nov član
Registrovan: Nov 2023
Nivo reputacije: 4 |
Odlican model, ekstra!
|
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |