![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#91 |
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2012
Godine: 70
Pohvala: 1,471
Pohvaljen: 3,186
Nivo reputacije: 533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Jul 2014
Pohvala: 170
Pohvaljen: 80
Nivo reputacije: 59 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@gomiletina
Dole je tvrdi sundjer,pa pumpa od akvarijuma bez ventile i malo izmesteni uteg da vise trese |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Moder
![]() Registrovan: Apr 2013
Godine: 62
Pohvala: 4,056
Pohvaljen: 3,371
Nivo reputacije: 578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kjosmo jel, ovo?
http://www.e-cigserbia.com/showpost.php?p=85928&postcount=6 ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 46
Pohvala: 1,758
Pohvaljen: 1,182
Nivo reputacije: 322 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() JaZoja
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() Beli si dao meni. |
|
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
||
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#96 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Jul 2014
Pohvala: 170
Pohvaljen: 80
Nivo reputacije: 59 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
lol haha ovaj je daleko bolji od moj
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 717
Pohvaljen: 1,019
Nivo reputacije: 190 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Napravih danas 3x30ml tečnosti i nije mi se svideo izgled tečnosti nakon standardne "shake-it-by-hand" metode za mešanje tečnosti, a ne mogu da vadim mikser za fino mešanje baze, streljaće me ukućani. Mutilica za nes koja me služi već nekoliko godina je skoro pa 90% nes 10% mutilica po sastavu, a ne želim da mi ostane ta neka aroma kafe.
Gledam one tečnosti, gledaju one mene i dođem na ideju za koju mi je trebalo 5 minuta za realizaciju. ![]() i tako ~minut, dva svaku. (Zanemariti rukopis i papirić) Patent pending |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Moderator
![]() Registrovan: Feb 2014
Pohvala: 1,502
Pohvaljen: 2,567
Nivo reputacije: 467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ovaj gorenje prevazilazi home made
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Veteran
![]() Registrovan: Oct 2014
Godine: 29
Pohvala: 128
Pohvaljen: 320
Nivo reputacije: 130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hahah, a dobroo
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 57
Pohvala: 3,695
Pohvaljen: 1,061
Nivo reputacije: 240 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tegla od 1.5l sapoklopcem pa malo levo ,aj sad malo desno
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Admin
![]() Registrovan: Jul 2011
Pohvala: 1,736
Pohvaljen: 2,183
Nivo reputacije: 579 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Malo duze od pola meseca koristim tecnosti koje sam miksao magnetnim mikserom, a po citanju veoma razlicitih uputstava o nacinu koriscenja morao sam se odluciti za meni najlogicniji, s tim sto je bilo odredjenih varijacija. Naime, saveti se krecu od miksanje 15tak minuta bez koriscenja grejaca (Nitecore NFF01 moze da zagreje tecnost od 35C do 70C u koracima od 5C) do nekoliko sati na vecoj temperaturi. Posto tema nije zazivela, a ne verujem ni da hoce, preskocicu pricu od diskusijama koje sam pratio i skratiti pricu. Miksao sam kolicine od 20ml, 30ml i 60ml, a posto sam se igrao danima i napravio takvih tridesetak tecnosti, cesto sa novim receptima, nisam imao potrebe za vecom kolicinom iste tecnosti, a i sumnjam da cu skoro mutiti odjedom vise od 100ml, jer mi je i dosad to bila maksimalna kolicina za jedan recept. Za miksanje koristim staklenu menzuru (beaker) i zasad imam samo dve, jednu od 50ml i drugu od 100ml. Postupak je jednostavan i cist. Koristim vagicu (0.01g do 200g) na koju stavim menzuru u koju prethodno ubacim magnet, nakapam arome, PG, VG i bazu sa nikotinom, stavim na mikser, krenem sa najvecim brojem obrtaja (1200) i ukljucim grejac na 35C ili 40C, ostavim da vrti nekih 30-40 minuta, nakon toga ugasim grejac i ostavim jos 10-15minuta. Smanjenje brzine okretanja magneta regulisem ukoliko pijavica dodje jako blizu magneta. Po zavrsetku magnet izvadim napolje koriscenjem drugog magneta. ![]() Tecnost prespem u bocicu, nalepim etiketu i ostavim desetak do petnaest minuta da se ohladi na sobnu temperaturu. Nakon toga bocicu zatvaram i ne diram je dok tecnost ne dodje na red za koriscenje. Jesam li primetio ikakvu razliku kod tecnosti miksane mikserom i onih muckanih rukama? Hmm. Vecina onog sto sam pravio je bila po novim receptima, pa tu ne mogu reci nista, a od starih i oprobanih pravio sam samo one koje su mi oznacene sa 5 zvezdica. Cini mi se da osetim blagu razliku u jacini, da je nikotin manje oksidirao i sasvim mi odgovaraju tecnosti sa 3 do 4mg nikotina na MTL atomizerima kada je u pitanju TH. Ne mogu da tvrdim, mozda je placebo efekt u pitanju, a imacu prilike da se uverim, ali zasad imam dojam i da arome koje se brzo izgube (jagoda npr) ostaju prisutne u vecoj meri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2016
Pohvala: 2,112
Pohvaljen: 2,678
Nivo reputacije: 395 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@ECSmoki 100% u pitanju je placebo effect
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 47
Pohvala: 2,332
Pohvaljen: 1,954
Nivo reputacije: 437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kod:
https://mobidrive.com/sharelink/7HS0DTBK1FdQhNFSFvXeZ46jJTaM0fuA4sSkuOjohf0H Sent from my CAT S60 using Tapatalk ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|