![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 349
Pohvaljen: 872
Nivo reputacije: 241 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kao sto i naslov teme kaze, parite li bazu bez aroma?
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2016
Godine: 41
Pohvala: 2,513
Pohvaljen: 2,453
Nivo reputacije: 412 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bravo za temu!!!
U novonastaloj situaciji kod mene, ta ideja zvuci primamljivo, al da skroz odustanem od aroma teško, bliža mi je varijanta da ih redukujem tipa "samo uz kafu" Dok sam bio pušac imao sam problema sa sinusma, prestali su kad sam prešao na Paru!!! Povukli se skroz!!! Nema napada kijavice ni bolova!!! |
Da bi zlo napredovalo, dobri ljudi trebaju samo – ne činiti ništa."
Edmund Burke |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#3 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 652
Pohvaljen: 528
Nivo reputacije: 138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gde je tu uzitak parenja raznih aroma? Valjda to ima svoju draz? A ne samo para, bezukusna
![]() Drugo, odakle to da kremovi i slatke arome izazivaju peckanje i iritaciju? Ono... Sta si ti to pario??? Sto onda jake arome duvana ne bi iritirale? Sto bi uopste arome iritirale? Pitanje je, koji si odnos pg vg koristio, pa ti mozda to smeta. Mozda odredjeni brend ti ne odgovara.. Visak pg a. Visak nikotina.. A grejac.. Pa cekaj, jel mnogo vremena oduzme da na 2-3 dana samo iscupas staru vatu, proturis novu? Grejac i ne moraš cesto. Ako je tebi sve ovo smor, i oono... Ok je na 4 Citaj četiri meseca, tj 3 x u jednoj godini samo zameniti grejac.. Onda nemam reci.. Ljudi pare jer vole, uzivaju, otkrivaju ukuse.. Bilo dal kupe grejacs ili pletu neke pletenice.. Ko kako voli.. Ali 4mesecA..baza..sve je sem parenja Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 4,603
Pohvaljen: 4,625
Nivo reputacije: 779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Preveliki udeo arome u tečnostima ume da smori, posebno ako malo duže steepuju. Ja sam prestao da pravim litre tečnosti i odavno smutim samo po 100-200 ml i to koristim dok ne dođe blizu kraja kada pravim nivi batch. Da li zbog toga, ili zato što se retko kada pridržavam preporuke proizvođača za doziranje koje često odu i na 15% nisam imao problem da tečnosti postanu otužne i peku sluznice, što mi se dešavalo kada sam navučen na neki ukus pravio velike količine koje su nakon par meseci postajale iritantne.
Čistu bazu nisam koristio, osim probe da vidim da se ne ponovi neka Fumantia ili preterana piksla šmek. Sent from my SM-A305F using Tapatalk |
HVALA G O M I L E T I N A!!!
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Nivo reputacije: 241 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@JasminaM
Daj leba ti Jasmina, procitaj prvo polako sta sam pisao pa se zgrazavaj. Ja parim skoro celih 8 godina, dry burn radim na 3 dana jos od ego-c atomizera kad se masovno preporucivala zamena fibera na 10 dana. Pario sam odnos od 10-90 do 90-10 i svakakve moguce kombinacije i doze, nisam alergican ni na PG ni na VG. Ako si citala ranije postove tipa iz 2015/2016, ja sam uvek i preporucivao da se izbegavaju tamne arome i one koje zakrmace vatu. Koristim uglavnom FA arome jer imaju najbolje vocke i kolace, ali nije problem u proizvodjacima vec sam jednostavno batalio arome i pokrenuo temu da vidim jesam li usamljen slucaj. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Nivo reputacije: 138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Umem da citam, paris bazu, jer ti kremaste izazivaju iritaciju sinusa i grla
Meni je apsurd da arome izazivaju iritaciju, ili ti imas zdravstveni problem, ili odredjena aroma ti ne valja Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk Takođe pises da dry burn radis 1 u 7 dana, a na 4 meseca menjas zicu Ja ipak uzivam u parenju |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Betu Flavour Art pravi iritaciju. Ne može da priča.
@maestro KORISTI PRETRAGU PRE NEGO ŠTO OTVORIŠ NOVU TEMU http://www.e-cigserbia.com/showthread.php?t=16627 |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Veteran
![]()
E da znas da sam pola sata trazio bas tu temu i nisam mogao da nadjem.
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
![]() Registrovan: Oct 2013
Pohvala: 2,644
Pohvaljen: 3,380
Nivo reputacije: 455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Znam vlasnika vape shopa tu kod nas koji pari samu bazu - smučilo mu se od svih mogučih aroma...
ja sam pokušao - i ne ide mi ..za DL restricted koristim 3mg/ml i za M2L 4,5mg/ml... Možda bi bilo zanimljivo kad OP kaže koju jačinu baze koristi? |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
![]()
Maestro, ne treba. Nisi shvatio. Ja uzivam u parenju, aromama...
Parenje baze na duze mi nema smisla Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Video recenzent
![]() Registrovan: Aug 2012
Godine: 38
Pohvala: 135
Pohvaljen: 9,272
Nivo reputacije: 1354 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
https://www.youtube.com/user/edoqrca |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
A 72mg/ml freebase na driperu?
@Bet |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Video recenzent
![]() Registrovan: Aug 2012
Godine: 38
Pohvala: 135
Pohvaljen: 9,272
Nivo reputacije: 1354 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ma nije bio driper, neki Genesis je bio.
![]() Ali zato Ducat i onaj Limun na ProTank1, 36mg <3 |
https://www.youtube.com/user/edoqrca |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
Pohvala: 3,412
Pohvaljen: 1,704
Nivo reputacije: 385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
imao sam ideju odavno VRLO kratko je sprovodio al koristim arome ....i koristicu .mozda samo dve - jednu neduvansku jednu duvansku .2 kita u jednom jedna u drugom druga ,jednu popodne drugu ujutru
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Senior
![]() Registrovan: Sep 2015
Pohvala: 851
Pohvaljen: 840
Nivo reputacije: 141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Da se nadovezem na moj post iz one slicne teme.Odavno nisam pario samo bazu.I dalje koristim uglavnom duvanske arome sad vec 40-ak razlicitih.
Imam prijatelja koga sam prebacio na paru pre dve godine i od samog pocetka pari samo bazu.Probao je svaku aromu koju ja koristim i ni jedna mu ne odgovara, |
Ne pali me marketing,placeni oglasi,sportisti,glumci...Daj mi neki KFL i dobru duvansku tecnost,pa da vidis veselja.
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|