![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#646 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam od svih boja koje sam imao ostavio da koristim jedan u šarenoj boji i jedan u zlatnoj.Jedina dva primerka koji imaju odličan prsten za vazduh,bez i trunke lufta.Barem jedan od ta dva mi je konstantno u upotrebi svaki dan zadnje dve godine jer za dezertne tečnosti i slatkaste duvane nisam probao bolji atomizer.Zlatni primerak ima centralnu rupu 1,6mm,a drugi u šarenoj boji 1,4mm,kao na V1 mini.Imam i V1 mini takođe u zlatnoj boji i on radi odličan posao.
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#647 |
|
Moderator
![]() Registrovan: Feb 2016
Godine: 35
Pohvala: 2,998
Pohvaljen: 1,601
Nivo reputacije: 266 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super, onda će nadam se i moj primerak biti okej. Samo da ne glavi afc ring i meni super
.
|
|
Vaping_Nexus_Youtube_Reviews: https://www.youtube.com/@vapingnexus
|
|
|
|
|
|
|
#648 |
|
Aktivan član
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 10
Pohvaljen: 7
Nivo reputacije: 35 ![]() |
Ako može pomoć... Imam neki v1 sa pokojnog fastech-a i puklo mi je staklo. E sad, u pakovanju ima rezervno već staklo ali mora da se zameni i komora koja je takodje tu. Problem je što ne mogu da odvrnem, skinem staru komoru. Papagajke, motocangle, deformisao sam ga i izgrebao ali ne ide. Šta radim pogrešno?
|
|
|
|
|
|
#649 |
|
Senior
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 233
Pohvaljen: 228
Nivo reputacije: 72 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kad skineš topkep, tj. poklopac, odozgo imaš jedan tipa širi šaraf, e on se odvije ali u pitanju je kontra navoj, zato i nisi mogao da ga odviješ.Znači kontra navoj!!
|
|
Imperare sibi maximum imperium est
|
|
|
|
|
|
|
#650 |
|
Aktivan član
Ne mogu da mrdnem taj šraf ni u kontra stranu. Probaću ujutro, zamalo da probušim šaku.
Hvala druže! |
|
|
|
|
|
#651 |
|
Senior
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 233
Pohvaljen: 228
Nivo reputacije: 72 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na originalu šraf ide u kontra navoj, e sad teško sa običnim šrafcigerom da to odradi jer je širi taj deo gde treba da ubodeš šrafciger, ali možeš sa nekom kovanicom i sl. A možeš i na tubi da pogledaš ima dosta recenzija.
|
|
Imperare sibi maximum imperium est
|
|
|
|
|
|
|
#652 |
|
Aktivan član
![]() Registrovan: Jan 2024
Godine: 42
Pohvala: 22
Pohvaljen: 26
Nivo reputacije: 15 ![]() ![]() ![]() |
Koliko si zapeo da deformises komoru
takodje imas trik toplo-hladno. Znaci napunis casu vrele vode, ostavi ati 2 min u casi pa pravo iz case u zamrzivac 2 min. Ovo naravno ne radi ako bilo gde imas stakla jer ce puci. U teoriji promena temperature siri i skuplja materijale, ja bez ovog trika ne mogu kayfun da odvrnem uopste. A taj kontra navoj sraf ti svakako nece dati da odradis sta zelis, to moras prvo odvrnuti u svakom slucaju. Javi nam rezultate
|
|
|
|
|
|
#653 |
|
Aktivan član
USPEO! Jeste kontra navoj i na klonu. Kuvanje i zamrzavanje nije pomoglo, te sam na kraju morao da grejem šraf sa onim pištoljem za plastiku... tek tad je popustio.
Čini mi se da sada čak lepše radi sa većim tankom i komorom. HVALA LJUDI |
|
|
|
|
|
#654 |
|
Aktivan član
![]() Registrovan: Jan 2024
Godine: 42
Pohvala: 22
Pohvaljen: 26
Nivo reputacije: 15 ![]() ![]() ![]() |
Kontra navoj je na bilo kom modelu, sto originalu sto klonu, drugacije odvrtao bi oba navoja u isto vreme i to bi bila havarija.
E to je to, samo si trebao vise da ga ugrejes, pretpostavljam zato sto nisi odvrtao taj sraf godinama heh, jako mi je drago sto si uspeo, to je legendaran atty koji se izgleda jedino meni ne svidja na forumu ovde. Svi se kunu u Bersa a meni sve bolje od Bersa, posebno od poslednje verzije koja mi bukvalno mutira Parlament toliko da osecam vise ukus vate nego kikirikija al dobro, sve je to stvar ukusa, super druze bas mi je drago!!!
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|