![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#76 |
|
Moderator
![]() Registrovan: Apr 2017
Pohvala: 631
Pohvaljen: 1,808
Nivo reputacije: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gledao ovo odavno, strasno...
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Moderator
![]() Registrovan: Apr 2017
Pohvala: 631
Pohvaljen: 1,808
Nivo reputacije: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2018
Pohvala: 786
Pohvaljen: 943
Nivo reputacije: 177 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš je fin taj Rose. Prethodni vlasnik ga je dobro čuvao
![]() Ja sam na njemu isto sve kombinacije probao i najbolji rezultat mi je bio sa grejačima od kantala, 2mm prečnik, vata maksimalno skraćena, taman da deseti deo mm uđe u rupe. Skroz dobro |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Nov član
![]() Registrovan: Feb 2019
Pohvala: 4
Pohvaljen: 5
Nivo reputacije: 28 ![]() |
evo malo da dignem ovu temu sa jednim pitanjem:
imao sam ranije gold edition, zamijenio je za nesto.... nedostajala mi je. uspio sam je nabaviti opet, nema rezervno staklo, a ne vidim da ih ima za kupiti negdje. zna li tko od kojeg atomizera bi odgovaralo, a da ga ima za kupiti? berserker 1, dvarw 24 mm i hastur ne odgovaraju... |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 48
Pohvala: 2,439
Pohvaljen: 2,014
Nivo reputacije: 455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@pierreos, izmeri, napiši parametre
Edit: Kod:
https://www.vapingbest.com/pyrex-replacement-glass-for-fumytech-rose-mtl-24mm-35ml-3pcs-p-1894?number_of_uploads=0 Kod:
https://www.vapeglasstank.com/product/3pcs-fumytech-rose-mtl-24mm-3-5ml-glass-tube-straight-bubble-glass-replacement/
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Feb 2017
Pohvala: 103
Pohvaljen: 48
Nivo reputacije: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@dj
Stvarno fenomenalna ponuda stakala na Vapebest i na Vapeglasstank-u. Cene su kolko vidim malo jače nego na Aliju, za poštarinu tek treba da vidim. Nikad nisam čuo za te sajtove. Da li su pouzdani (isporuka, dal stvarno dobiješ što si poručio itd)? Izvinjavam se za off
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 48
Pohvala: 2,439
Pohvaljen: 2,014
Nivo reputacije: 455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ćao
![]() Sad su vremena drugačija, moramo malo rizikovati (kad su sitnice u pitanju) ◔‿◔
|
|
|
|
| Zahvalili : |
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|