Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 26-09-2021, 12:51   #331
Alexis
Iskusan član

Alexis's avatar

Registrovan: May 2021
E-cig: Innokin adept + Nicolas
Pohvala: 238
Pohvaljen: 172
Nivo reputacije: 40
Alexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: KTS Arome

10 % Nešto mi to mnogo nije toliko loše ni sa ovih 5% i 6% ali nije kao gotova tečnost.. volim manje doziranje pa makar čekala i mesec ipo dana..

Послато са M2010J19SY помоћу Тапатока

Alexis nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 26-09-2021, 13:59   #332
mmladen
Veteran

Registrovan: Jan 2018
E-cig: sta do'vatim
Pohvala: 350
Pohvaljen: 1,669
Nivo reputacije: 254
mmladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputaciju

@Guru pa to ti je 8%
mmladen nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-09-2021, 15:20   #333
Guru
Veteran

Guru's avatar

Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 2,205
Pohvaljen: 5,723
Nivo reputacije: 1029
Guru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputaciju

Pa za njih sam i pisao...

Ja u 100ml bočicu sipem celu flajku, dodje skoro 11%
Guru nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-07-2024, 10:45   #334
Gaga Kanasta
Veteran

Registrovan: Aug 2017
E-cig: Imam
Pohvala: 1,401
Pohvaljen: 779
Nivo reputacije: 165
Gaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvalu

Moze li info ko proizvodi KTS Vanilla Custard koji se prodaje u Srbiji?Čija je prepakovana aroma zna li neko?
Gaga Kanasta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-07-2024, 10:48   #335
comid
Veteran

comid's avatar

Registrovan: Oct 2011
Pohvala: 370
Pohvaljen: 329
Nivo reputacije: 158
comid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosi

Koliko znam, da je iz Hrvatske.
comid nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-07-2024, 10:50   #336
Gaga Kanasta
Veteran

Registrovan: Aug 2017
E-cig: Imam
Pohvala: 1,401
Pohvaljen: 779
Nivo reputacije: 165
Gaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvalu

Ma to je prepakovana aroma,TFA ili Capella.Mozda je neko koristio,na ranijim pakovanjima su navodili ko je proizvodjac.
Gaga Kanasta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 01:03 sati.