Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Osnovni pojmovi
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 01-04-2020, 20:48   #1006
Giurra
Senior

Giurra's avatar

Registrovan: Nov 2019
Pohvala: 1,563
Pohvaljen: 514
Nivo reputacije: 101
Giurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: Potrosnja tecnosti ?

Pa to. Zato sam i smanjivao polagano. Našao neku staru tečnost od 6mg (ili 9mg, nisam ni siguran) I ukus je super, ali posle 2 povlačenja mi se malo zavrti u glavi. Kapiram da sam se privikao na manje pa zato.

Sent from my XT1650 using Tapatalk
Giurra nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 01-04-2020, 20:50   #1007
WalterWhite
Iskusan član

Registrovan: Jun 2019
Pohvala: 136
Pohvaljen: 63
Nivo reputacije: 32
WalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svima

Spucalo te ko 50mg nic salt

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
WalterWhite nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 01-04-2020, 20:52   #1008
Giurra
Senior

Giurra's avatar

Giurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvalu

Kupio ja nic salt da ne budem poslednji u selu Nešto mi se nije svidelo. Nema troat hit neki, pa se vratio na klasičan nikotin. BTW pravim sam tečnost.

Staro 01-04-2020, 20:56   #1009
WalterWhite
Iskusan član

WalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svima

Kapiram te, ni meni nic salt nije nesto, vise uzivam da imam vise povlacenja to mi je gušt, ne da uzmem 2 3 cima na sat vremena i da se zasitim, a i raste tolerancija na nikotin.
Inace, 2-3 taxista sam " prešaltao " na e cig, svi uzeli kod Beta renova zero, naisao na njih opet u voznjama, i povukao 4x za redom 50mg nic salt da probam, htedoh dusu da ispovracam

Staro 01-04-2020, 20:58   #1010
Giurra
Senior

Giurra's avatar

Ne znam šta da kažem na to 25-50 mg nikotina. Nije mi jasno, ali neki tako koriste pa je valjda to navika ili nešto. Razmišljam da smanjim još pa da izbacim nikotin skroz. Inače ja meni je gušt da drndam često vape dok pijem kafu i to, a ne da povučem jednom u pola sata...

Zahvalili :
Staro 01-04-2020, 21:01   #1011
WalterWhite
Iskusan član

Bas to, ista prica, slazem se skroz.
Pazi meni ortak jos pre godinu dana presao na e cig, vukao covek 12mg nikotima dtl, na joyetech ego aio, preko njega sam i " saznao " za e cig iz prve ruke, i zabatalio, vratio se na analogne, nakon toga kupio iqos, cepa covek 2 kutije heetsa dnevno
A razlog zasto nije mastavio sa e cig, kaze nece da se " navlaci " na nikotin, ja samo rekao vazi, tvrdoglav haos pa nije bilo poente.

A vidjao sam neke na YT sto stavljaju 50mt nic salt na RDA, stvarno ne znam csmu, ali cenim da su pametni Ameri, ko bi drugi.

Staro 01-04-2020, 21:35   #1012
Giurra
Senior

Giurra's avatar

Ima raznih priča. Drugar cepa 12 ili 18 mg nisam siguran, pa izroka oko 20ml tecnosti dnevno. Njemu to kul, a ja mislim da bih umro. Sve je bolje nego analogne...

Staro 01-04-2020, 21:49   #1013
WalterWhite
Iskusan član

Upravo to

Staro 02-04-2020, 07:42   #1014
rankosuns
Veteran

rankosuns's avatar

Registrovan: Apr 2018
Pohvala: 552
Pohvaljen: 760
Nivo reputacije: 162
rankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalu

ja sam smanjio na 1 ml. u februaru sam osetio da teže dišem, jbmli ga da li je od korone ili od ecig. više ne držim ecig na radnom stolu kad pijem kafu odem do kuhinje i tamo povučem koji dim. primetio sam da dnevna soba a naročito tepih mirišu ili smrde na e cig, čak i posle mesec dana nekorišćenja u sobi.
bitno je da ti mod ne bude pri ruci.
čak mi parenje ni ne prija zadnjih mesec dana. razmišljam se da skalameriju odnesem u podrum do nekih lepših vremena

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

kad vidiš kaju ti je kupi
rankosuns nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 02-04-2020, 10:58   #1015
Giurra
Senior

Giurra's avatar

Dobra fora to za smanjenje. Drndam vape ko blesav za kompom pošto nešto programiram I sad kad se radi od kuće ne ispuštam. U kancu naravno ne parim. Baš ću da probam to što si rekao.

Staro 02-04-2020, 11:03   #1016
mmladen
Veteran

Registrovan: Jan 2018
E-cig: sta do'vatim
Pohvala: 350
Pohvaljen: 1,669
Nivo reputacije: 253
mmladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputaciju

ne merim ali cenim da trosim do 5ml 9mg na mtl-u i 10ml 3mg na dl-u
mmladen nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 02-04-2020, 11:28   #1017
WalterWhite
Iskusan član

Citat:
Originalna poruka od rankosuns Vidi poruku
ja sam smanjio na 1 ml. u februaru sam osetio da teže dišem, jbmli ga da li je od korone ili od ecig. više ne držim ecig na radnom stolu kad pijem kafu odem do kuhinje i tamo povučem koji dim. primetio sam da dnevna soba a naročito tepih mirišu ili smrde na e cig, čak i posle mesec dana nekorišćenja u sobi.
bitno je da ti mod ne bude pri ruci.
čak mi parenje ni ne prija zadnjih mesec dana. razmišljam se da skalameriju odnesem u podrum do nekih lepših vremena

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока
Pametno, meni u sobi ispred nosa i onda non stop mi u ruci, izvadicu bateriju i skinuti atomizer i staviti ga u kutiju, pa ce me mrzeti non stop da montiram sve i samim tim potrosnja ide dole nadam se ;D

Zahvalili :
Staro 02-04-2020, 11:45   #1018
scooter
Moder

scooter's avatar

Registrovan: Dec 2013
E-cig: Lucky Strike
Pohvala: 1,545
Pohvaljen: 2,265
Nivo reputacije: 455
scooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputaciju

Ako se dobro secam kolega rankosuns je poceo pariti iz zezanja a ne potrebe za nikotinom tako da nista cudno ako i odlozi jednog dana dok bojim se ukoliko pratite njegove smernice lako se mozete vratiti na analogne kada vas obuzme nikotinska glad..
Trosim oko 5-6ml duze vremena mtl 3mg i ne planiram nista da menjam u skoroj buducnosti

Droper narkoman.
Skraceno doper.
scooter nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 05-04-2020, 16:47   #1019
STRONG
Iskusan član

STRONG's avatar

Registrovan: Mar 2019
Pohvala: 124
Pohvaljen: 66
STRONG je poznat svimaSTRONG je poznat svimaSTRONG je poznat svimaSTRONG je poznat svimaSTRONG je poznat svimaSTRONG je poznat svima

Citat:
Originalna poruka od scooter Vidi poruku
Ako se dobro secam kolega rankosuns je poceo pariti iz zezanja a ne potrebe za nikotinom tako da nista cudno ako i odlozi jednog dana dok bojim se ukoliko pratite njegove smernice lako se mozete vratiti na analogne kada vas obuzme nikotinska glad..
Nesto slicno je i samnom,nisam poceo zbog potrebe za nikotinom ali kako stvari stoje zavrsicu kao zavisnik
Tecnost koju parim je blago receno splacina koju sam zbuckam a o tome uz sve savete i tutorijale
Vecinu tecnosti koju su mi ljudi ovde poklanjali sam pario sa uzitkom cak i sa mnogo vise nikotina nego sto ja smuckam.
Npr. tecnost koju sam dobio red bull ima 18mg nikotina i sem sto me malo obrljavi ne smeta mi dok moj buckuris sa 3-6mg mi razvaljuje grlo
Potrosnja mi je do 4ml na doggy mada skoro i da ne ispustam mod iz ruke

Послато са Mi MIX 2S помоћу Тапатока
STRONG nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-05-2020, 19:46   #1020
Milosdexy
Aktivan član

Milosdexy's avatar

Registrovan: May 2020
E-cig: Vaporesso Gen
Pohvala: 11
Pohvaljen: 9
Nivo reputacije: 18
Milosdexy je na dobrom putuMilosdexy je na dobrom putu

Parim nekih 10-12ml dnevno, kako padau mg nikotina povecava se potrosnja tecnosti
Milosdexy nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Osnovni pojmovi

Pošalji link

Tagovi
potrosnja

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 08:23 sati.