![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
Registrovan: May 2012
Pohvala: 924
Pohvaljen: 149
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Evo da ispadnem glup u drustvu :-) :-).
Imam 500 sirov pg i 100 ml (50mgpo nikotini). Pa bih umiksovao 500 pg sa tim 100 mg. Ml. Znaci 400+100 PG. I VG 500. Da bih dobio 8% jacine tecnosti? Plus postotak vode. Hvala svima. I koliko je kapi 3%..... Послато са TA-1024 уз помоћ Тапатока 3 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2013
Godine: 48
Pohvala: 1,643
Pohvaljen: 1,885
Nivo reputacije: 391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Brejk dens
![]() |
KLEPTO-BIZNIS D.O.O.
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() Registrovan: May 2015
Godine: 51
Pohvala: 3,110
Pohvaljen: 3,011
Nivo reputacije: 563 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@lukal nije mi jasno šta želiš da dobiješ na kraju?
Ajde još jednom ispiši krajnji rezultat tečnosti koju želiš da dobiješ. I to u ovakvom formatu da te razimemo. 1000ml 8mg/ml 50/50 pg/vg. Nadam se da nisi još mixao jer ti računica iz prvog posta nema veze sa onim šta želiš da dobiješ. Edit Ovako izgleda računica za od prilike ono što želiš ![]() |
"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 1,447
Pohvaljen: 758
Nivo reputacije: 174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Čekaj, ako sam dobro shvatio:
Imaš 500 ml PG-a i 500 ml VG-a i pride 100ml nikotina jačine 50 mg. I želiš da dobiješ nikotinsku bazu sa jačinom od 8mg nikotina. Prvo, u čemu ti je tih 100 ml nikotina rastvoreno? U PG-u, VG-u ili u miksu ta dva? Drugo, koji odnos PG-a i VG-a želiš da postigneš? Treće, što se procenta vode tiče, to zavisi od više faktora. Recimo, sada je užasno vruće, razmisli da li želiš vodu uopšte da stavljaš. Koji procenat vode želiš da staviš. Možda je najbolje, ako želiš vodu i ako imaš posudu u kojoj možeš to da smućkaš, da je pomešaš sa svim tim VG-om koji imaš. Mada, ja vodu ne stavljam od kada je počela vrućina, zimus sam stavljao možda 4%... Ali to je skroz subjektivno. |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() Registrovan: Feb 2016
Godine: 34
Pohvala: 2,998
Pohvaljen: 1,600
Nivo reputacije: 261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Procenti i kapi na 10ml, okvirno jer ne kapa svako istim kapaljkama..
1% 6 kapi, 2% 12 kapi, 3% 18 kapi. Ovo je najpopularnije mišljenje na netu koje sam i ja "usvojio", ali ne znači da je tačno i varira za svaku kapaljku, gore dole kap dve... inawera arome su primer. Špric zakon. |
Vaping_Nexus_Youtube_Reviews: https://www.youtube.com/@vapingnexus
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Senior
![]() Registrovan: Aug 2012
Pohvala: 563
Pohvaljen: 263
Nivo reputacije: 110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Drugari, hajde neka vaša razmišljanja i ideje
![]() Dosadio mi je malo Desert Ship (FA), a ima još pooooola bočice arome Razmišljam da napravim nešto što bi "povuklo" na blažu voćnu aromu ("voćni duvan") ...i sad nešto razmišljam da kombinujem Desert, Bananu i Cotton Candy (zaslaživač), čini mi se da će kombinacija da "pije vodu" ![]() Savetujte koliko posto čega da stavim, ako neko ima iskustva ![]() |
Misli svojom glavom
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|