![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 | ||||
Aktivan član
![]() Registrovan: Oct 2020
Pohvala: 21
Pohvaljen: 19
Nivo reputacije: 21 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Skoro sam presao na e-cig sa cigareta i motanog duvana pa sam trazio za pocetak nesto priblizno tome da napravim. Dobio sam od komsije 60ml tecnosti sa 6mg nikotina i nekom cuban aromom (ni on ne zna kojom posto ima vise razlicitih)
Pa sam pre par dana dobio sledece sirovine: PG i VG po 500ml nikotinska baza 100mg/50ml (40 VG) aroma cuban tobacco 10ml posto nisam bio siguran u kom odnosu sta da muckam a lenj sam da pravim vise puta po 10 ili 30ml (a i nisam imao toliko bocica kod sebe) odlucio sam da napravim 3x 100ml identicnih mixeva pa cu videti sta mi najvise odgovara (nista se nece baciti garantujem) ![]() prvi mix: 6ml nikotinske baze 3ml arome 50-50 PG-VG (sve uredno sracunato u e-jucie calc nisam zapisao nigde koliko VPG-a u ml) drugi mix: VG razblazen sa 5% destilovane vode 6ml nikotinske baze 3.5ml arome 40 PG - 60 VG treci mix: isti kao drugi samo je VG razblazen sa 5% destilovane vode Zasto sam pravio 3 razlicita mixa? Prvi sam napravio pre 3 dana a drugi i treci danas (zapravo pre 6-7 sati otp) Bio sam nestrpljiv kao i uvek i juce sam morao da stavim 1ml prvog mixa u tank da probam posle samo 48+ sati stajanja, znam da treba da odstoji ali lakse je znati nego uraditi haha. I taj prvi mix mi je okej, samo sto ima jaci TH prvih nekoliko povlacenja a posle ide malo bolje. Mozda ce se to popraviti sazrevanjem to jos uvek ne znam ali sam ipak resio da malo experimentisem, i da mi je potpuno odgovarao isto bih uradio, jer ako mi se taj mix svidja ne znaci da mi se neki od sledecih nece svideti jos vise. Ako nista drugo makar ce dva i po mixa da sazre u potpunosti (ukoliko neki budem naceo u medjuvremenu ![]() Svaki savet, kritika i komentar su dobrodosli! Ide i update za nekih 30ak dana (mozda i ranije ![]() ![]() ![]() Pozz
|
||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|