Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Doziranje
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 13-10-2020, 03:16   #1
koksi
Aktivan član

Registrovan: Oct 2020
E-cig: Espion Tour & Bers v1.5
Pohvala: 21
Pohvaljen: 19
Nivo reputacije: 21
koksi je na dobrom putukoksi je na dobrom putukoksi je na dobrom putu
Uobičajeno Moja prva tecnost ili ipak tecnosti

Skoro sam presao na e-cig sa cigareta i motanog duvana pa sam trazio za pocetak nesto priblizno tome da napravim. Dobio sam od komsije 60ml tecnosti sa 6mg nikotina i nekom cuban aromom (ni on ne zna kojom posto ima vise razlicitih)
Pa sam pre par dana dobio sledece sirovine:

PG i VG po 500ml
nikotinska baza 100mg/50ml (40 VG)
aroma cuban tobacco 10ml

posto nisam bio siguran u kom odnosu sta da muckam a lenj sam da pravim vise puta po 10 ili 30ml (a i nisam imao toliko bocica kod sebe) odlucio sam da napravim 3x 100ml identicnih mixeva pa cu videti sta mi najvise odgovara (nista se nece baciti garantujem)

prvi mix:
6ml nikotinske baze
3ml arome
50-50 PG-VG (sve uredno sracunato u e-jucie calc nisam zapisao nigde koliko VPG-a u ml)

drugi mix: VG razblazen sa 5% destilovane vode
6ml nikotinske baze
3.5ml arome
40 PG - 60 VG

treci mix: isti kao drugi samo je VG razblazen sa 5% destilovane vode

Zasto sam pravio 3 razlicita mixa? Prvi sam napravio pre 3 dana a drugi i treci danas (zapravo pre 6-7 sati otp) Bio sam nestrpljiv kao i uvek i juce sam morao da stavim 1ml prvog mixa u tank da probam posle samo 48+ sati stajanja, znam da treba da odstoji ali lakse je znati nego uraditi haha. I taj prvi mix mi je okej, samo sto ima jaci TH prvih nekoliko povlacenja a posle ide malo bolje. Mozda ce se to popraviti sazrevanjem to jos uvek ne znam ali sam ipak resio da malo experimentisem, i da mi je potpuno odgovarao isto bih uradio, jer ako mi se taj mix svidja ne znaci da mi se neki od sledecih nece svideti jos vise. Ako nista drugo makar ce dva i po mixa da sazre u potpunosti (ukoliko neki budem naceo u medjuvremenu ) i jedan ce prevladati ostala dva po ko zna mozda bude pocetna tacka za neko dalje 'experimentisanje' u buducnosti.
Svaki savet, kritika i komentar su dobrodosli!
Ide i update za nekih 30ak dana (mozda i ranije 2:2
Pozz
Moderator poruka
Zabranjeno je na bilo koji način favorizovati domaće prodavnice na forumu, obrati pažnju na to molim te. Pročitaj pravilnik

koksi nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Doziranje

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 03:13 sati.