![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 34
Pohvaljen: 14
Nivo reputacije: 25 ![]() ![]() |
![]()
Prvo je sve manje i manje aroma, sad sve manje baza.
Da li mi to idemo samo ka onim jednokratnim igrackama? Dakle, koju bazu kupiti u Srbiji? TR - vise nema ( najvise koristio ) Elda - zadnje 2 ture baza jako losa, tamna, pece nepce. FlavorArt - vise nema kod nas Umbrella - probao kad se pojavila i posle toga nisam. Vidim da ljudi prijavljuju da je tamna ali generalno bez nekih opstih utisaka. KTS - probao davno, uzasan miris. Mislim da sam sve nabrojao sto se moze naci kod nas. Dakle, sta preporucujete? Izbegavam strane shopove - dok stigne+dazbine, skuplja Dara nego mera na kraju. U krajnjem slucaju, da bataljujem ovu za***anciju potpuno? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 262
Pohvaljen: 1,008
Nivo reputacije: 203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kupis 1L vg, 1L pg i 100mg nikotina, ne moras gotovu bazu kupovati
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Sep 2022
Pohvala: 18
Pohvaljen: 23
Nivo reputacije: 9 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja sam uzeo od jedne gospodje neke Long-fill tecnosti,ona je pravila sa MeiLab,nisam primetio nikakve dodatne mirise i ukuse. Pa sam za svoje prvo muckanje tecnosti uzeo isto tu Meilab bazu,tek sam juce smuckao pa ne mogu da ti kazem da li ima neki ukus,ali mirisa nema sigurno,proverio sam.
![]() ![]() Edit: Aha,ti mislis na gotovu bazu... Pa tu onda nemas puno izbora.. Ali kad se vec igras,igraj se do kraja... Sto kaze DusanM... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Jul 2022
Pohvala: 65
Pohvaljen: 52
Nivo reputacije: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja sam skoro (pre oko 2 nedelje) koristio Umbrellinu freebase TO GO 50/50 18mg i dodatno razblaživao sa VGom. Elem, bila je ok, nikakav specijalan miris i boja blago zuta, ali nije oksidirala da bude narandžasta - a ranije sam jednom prilikom kupio upravo takvu na sta su se ljudi ovde žalili i znam kako to izgleda. Ova tura je bila korektna.
Ali sto kaze Dušan: najviše ti se isplati "old school": kupis VG, PG, nikotin od 100mg, špricevi (ili vagica) za doziranje, kalkulator tečnosti, itd. Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Aktivan član
Pohvala: 34
Pohvaljen: 14
Nivo reputacije: 25 ![]() ![]() |
![]()
Pardon, pricam o nikotinskoj bazi.
Nesvesno nisam napomenuo jer sam mislio da se podrazumeva. ![]() 100mg/100ml od kog proizvodjaca? pg vg kalk vaga nebitna - muckam godinama. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 83
Pohvaljen: 164
Nivo reputacije: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja koristim vec par godina KTS, nisam osetio nikakav los miris. Mada, ja nisam reper za te stvari. Dok moja gospoja jeste, da se iole oseca, batalila bi. A jos uvek nije. Kupio sam pre 2 meseca tu 100/100, sve ok.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Senior
![]() Registrovan: Mar 2016
Godine: 55
Pohvala: 420
Pohvaljen: 780
Nivo reputacije: 148 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
I ja sam vec neko vreme na Meilab pg/vg i kts nic.
Za sada nema posledica ![]() Sent from my SM-N975F using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Pohvala: 331
Pohvaljen: 1,582
Nivo reputacije: 237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
meni je KTS sasvim OK...nikakav miris ne osecam
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 817
Pohvaljen: 931
Nivo reputacije: 184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Umbrella nikotin 40 VG 100mg koristim skoro 4 godine i kao neko ko je probao sve što je u ponudi glavu dajem da je naj kvalitetniji nikotin kod nas.Nekako je jači udar u grlo i sa njim pravim tečnosti jačine između 7mg-8mg dok sa drugim proizvođačima moram da pravim na 11mg-12mg jer mi je ispod toga osetno slabije.Uvek providne boje kao voda,čak i nakon par meseci od otvaranja boce.Meni taj nikotin apsolutno odgovara.
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#10 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 45
Pohvala: 2,170
Pohvaljen: 1,791
Nivo reputacije: 400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Apsolutno je okej
![]() Imam svoje zalihe još pre TPD zakona što sam uzeo u Nemačkoj (Owl dampfer), ali često kupujem drugarima iz inostranstva ovde kod nas. Svi su uvek maksimalno zadovoljni ◔‿◔ ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | ||||
Veteran
![]() Registrovan: May 2014
Pohvala: 709
Pohvaljen: 344
Nivo reputacije: 181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja sam uzimao Elda bazu međutim posle komentara koje sam video i žalbi ljudi prešao sam na Totally Red nikotinsku bazu od 100mg/ml, pakovanje od 50 ml i prezadovoljan sam.
|
||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Nov član
![]() Registrovan: Jul 2023
Pohvala: 1
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 1 ![]() |
![]()
Da li je neko koristio sledece sirovine ili baze i kakva su iskustva?
1.KTS 70/30 200ml 12mg/ml nikotinska baza 2.KTS 50/50 200ml 12mg/ml nikotinska baza 3.UMBRELLA BAZA VG65 9MG NIKOTINA 200ML 4.Umbrella sirovina PG/VG 500ml 5.Umbrella DIY aroma 7 TOBACCOS 10ml |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 346
Pohvaljen: 866
Nivo reputacije: 234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Probao sve sto se moglo probati od 2013. pa na ovamo. Sto se tice baze, Umbrella nikotin iliti kako oni zovu 40VG 100mg baza mi je unazad 3 godine prvi izbor jer mi se cini da je i najjaca i najcistija pa je lepo pomesas sa Meilab PG i VG i dobijes svoju bazu i traje podugo. Od aroma samo Flavour Art, meni 3 do 4 kapi dovoljno na 10ml sa 9mg nikotina. Sve ostalo je boza i kabeza, a mogu da kazem da sam probao bukvalno sve. Retko ko moze da se meri po kvalitetu sa FA, a narocito po koncentraciji kad se ubaci 3 kapi u mix.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Nov član
![]() Registrovan: Jul 2023
Pohvala: 1
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 1 ![]() |
![]()
Hvala na odgovoru. Pitam iz razloga jer mi treba neka preporuka sta sledece probati. Probao sam dosta gotovih tecnosti odnosa 70/30, 60/40 50/50, nicsalt itd...,jacine.od 4.5-12mg. Poslednje 2 sam uzeo flavourArt 7 leaves i maxx blend 9mg i one su super sto se tice ukusa ali jos nisam pronasao tecnost koja mi ne iritira grlo, blazi kasalj i grebanje... Koristim joytech d19 1500mAh sa Innokin GoZ 1.2 grejacem.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2017
Pohvala: 1,393
Pohvaljen: 764
Nivo reputacije: 158 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mozda ti ti grijaci izazivaju draj hitove i grebanje..Ne znam da li ima jos uvijek tih original joyetech grijaca za taj atomizer da se kupe ili da probas te tecnosti u nekom provjerenom pod sistemu?Meni licno se od lose baze kija,ne izaziva mi grebanje i kasalj
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|