![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Iskustva, saveti i pitanja Teme u kojima mozete pisati o svojim iskustvima, kao i dati ili pitati za savet. |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2012
Postovi: 1,177 E-cig: ProVari procyon, SX Mini Ml Class, SXMini M Class
Pohvala: 733
Pohvaljen: 1,061
Nivo reputacije: 209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pre neki dan mi je stigao pod starateljstvo novi mezimac i mogu samo da potvrdim istinitost ocena u svim dosadašnjim recenzijama.
Izuzetno kvalitetan RTA za D2L sa odlicnom mašinskom obradom, praktično bez ijedne mane uključujući i njegovu cenu od 36 USD. ![]() ![]() Prednost kojom se ističe u odnosu na slične uređaje je veliki dek sa vertikalno postavljenim elektrodama koji je izuzetno lagan za postavljanje setup-a. Eksperimentisao sam sa kantalom 0,32 na standardnih 2,5 mm 7/6 i dobio sa sastavljenim dual coilom 0,40 ohma. Rezultat je odličan, pare na pretek, TH pri 3 mg/ml dosta naglašen a aroma diskretno prigušena i prijatna. Kako sam sinoć uhvatio malo slobodnog vremena, stavio sam u futer od bušilice parče 0,32 NiCR kantala, zategao ga kleštima sa druge strane i provrteo par krugova da se ispravi. Zatim sam popustio futer i sa strane na prihvat dodao kantal 0,22 i stegao. Potrebno je malo vremena da se uđe u fazon ali pravljenje Clapton žice nije nikakav problem, samo je potrebno da se čvrsto stisne prstima žica uz žicu i polako okreće dok navoji ne počnu da se ređaju jedan do drugog. Zatim sam napravio setup 4/3 oko 2,5 mm burgije i pri sastavljenom dual coilu dobio otpor od 0,33 oma. Ovakav setup daje sve ono šta treba da se očekuje: ogromna količina pare i arome, th baš onakav kakav treba da bude pri 3mg/ml-ni prejak ni preslab. ![]() Žica nije baš idealno uviklovana kao fabrička ali radi kao zmaj. |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#2 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 2,206
Pohvaljen: 5,745
Nivo reputacije: 1032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Lepo lepo, dek je raj za motanje setup-a, meni je na mestu broj 1 i dalje sto se tice svega, bar kada su u pitanju d2l tankovi.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2012
Postovi: 1,177 E-cig: ProVari procyon, SX Mini Ml Class, SXMini M Class
Pohvala: 733
Pohvaljen: 1,061
Nivo reputacije: 209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jedan od definitivno najlakših za postavljanje. Jedino šta bi trebalo da se nabavi je imbus šrafcigerčić umesto ključa koji stiže u pakovanju, sve ostalo radi besprekorno. LC jednostavno rešen i curenja apsolutno nema.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 2,206
Pohvaljen: 5,745
Nivo reputacije: 1032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mislim da moze da se tvikuje plavi srafcigercic, ispravi imbus i nabudzi unutar malog plavog.
OBS Crius stize sa imbus srafcigerom, to su bas lepo odradili ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2016
Pohvala: 2,112
Pohvaljen: 2,678
Nivo reputacije: 395 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jeste griffin rta je super .. koristim ga duze vremena.. I jos mu nisam nasa manu za osobe koje pare d2l ovaj tank je idealan
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
![]() Registrovan: Sep 2014
Pohvala: 1,340
Pohvaljen: 1,989
Nivo reputacije: 403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|