Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > MODovi > Atomizer MODovi
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 05-06-2014, 12:37   #46
zogu
Moder

zogu's avatar

Registrovan: Dec 2011
E-cig: Samo jako
Pohvala: 4,616
Pohvaljen: 6,178
Nivo reputacije: 1016
zogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputaciju
Uobičajeno Re: SvoeMesto Kayfun Mini 2.1

Izasao klon na ft-u.
Nepunih 15 dolarcica.

Kod:
http://www.fasttech.com/products/1/10006473/1733900-kayfun-mini-v2-1-es-style-rebuildable-atomizer

Subtank mini

You can fool all the people some of the time,
and some of the people all the time,
but you cannot fool all the people all the time.

The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least.
zogu nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-06-2014, 00:56   #47
Puk. Hans Landa
Veteran

Puk. Hans Landa's avatar

Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,221
Pohvaljen: 1,813
Nivo reputacije: 323
Puk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputaciju

Vec sam porucio kevi

Maut tu lang inhejl
A kuma misa ish a kush la Karpin, hej Dzo strndje lampa k vin Indijanci.
Bil fji mirnik s nu ucrup urjekilji
Puk. Hans Landa nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-06-2014, 11:24   #48
NemaN
Veteran

NemaN's avatar

Registrovan: Mar 2014
Godine: 50
Pohvala: 1,821
Pohvaljen: 917
Nivo reputacije: 270
NemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvalu

ti kevi,ja cu definitivno sebi
NemaN nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 03-07-2014, 13:10   #49
zogu
Moder

zogu's avatar

zogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od peppa Vidi poruku
Ajde druže nezla, da vidimo kako čuči na luli. Moj primerak čami u korpi, sve se nadam da ce da se pojavi crna verzija istog.
Kod:
http://www.fasttech.com/products/1/10006473/1775804-kayfun-mini-v2-1-es-style-rebuildable-atomizer

Subtank mini

The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least.
Zahvalili :
Staro 03-07-2014, 14:18   #50
Estariol
Veteran

Estariol's avatar

Registrovan: Jan 2014
Godine: 47
E-cig: Defender 2/Balrog + Rose
Pohvala: 3,841
Pohvaljen: 1,386
Nivo reputacije: 336
Estariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputaciju

Pa ovo je idealno, kupim mini kaju, apsolviram setup, i kad dođe red na full size varijantu, neam brige. Spinner 900 će ga sasvim lepo terati, a za dužinu manje više.

Vanzemljaci? Ako oćeju da dođeju, neka dođeju, ako nećeju, ne moraju...
Estariol nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 03-07-2014, 14:40   #51
milutko1
Moder

milutko1's avatar

Registrovan: Nov 2011
Godine: 53
Pohvala: 445
Pohvaljen: 624
Nivo reputacije: 177
milutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalu

a ima sad i rezervnih tankova
Kod:
https://www.fasttech.com/products/1/10006473/1774300-replacement-pc-tank-for-kayfun-mini-v2-1-es
milutko1 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 03-07-2014, 15:26   #52
zogu
Moder

zogu's avatar

@Estariol, moze lako da se desi da ni ne predjes na full size varijantu, svi kazu da mini radi jos bolje.

Sent from SlimKat using Tapatalk

Subtank mini

Staro 03-07-2014, 17:19   #53
peppa
Moder

peppa's avatar

Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 1,717
Pohvaljen: 359
Nivo reputacije: 102
peppa ima čime da se ponosipeppa ima čime da se ponosipeppa ima čime da se ponosipeppa ima čime da se ponosipeppa ima čime da se ponosipeppa ima čime da se ponosipeppa ima čime da se ponosipeppa ima čime da se ponosipeppa ima čime da se ponosipeppa ima čime da se ponosipeppa ima čime da se ponosi

Citat:
Originalna poruka od zogu Vidi poruku
Citat:
Originalna poruka od peppa Vidi poruku
Ajde druže nezla, da vidimo kako čuči na luli. Moj primerak čami u korpi, sve se nadam da ce da se pojavi crna verzija istog.
Kod:
http://www.fasttech.com/products/1/10006473/1775804-kayfun-mini-v2-1-es-style-rebuildable-atomizer
Nadao sam se onoj boljoj (ivogo) verziji. Malo-malo pa skeniram ovu, ali sve mi se čini da ću sačekam još malo.
peppa nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 03-07-2014, 17:29   #54
Estariol
Veteran

Estariol's avatar

Registrovan: Jan 2014
Godine: 47
E-cig: Defender 2/Balrog + Rose
Pohvala: 3,841
Pohvaljen: 1,386
Nivo reputacije: 336
Estariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputaciju

@Zogu
Nije da se ne slažem, možda i bude tako, samo treba obezbediti podršku za to, mislim da bi Winder od 1500 ili Spinner II bili bolje rešenje, ili bar 1300, s obzirom da mi 900-ka traje oko 24h sa oko 2.5ml potrošnje... A toliko mi traju i Ego-t od 650mAh...

S tim da mi ova verzija, iako je skuplja, deluje kvalitetnije:

Kod:
http://www.fasttech.com/products/0/10006473/1759000-kayfun-mini-v2-1-es-style-rebuildable-atomizer

Vanzemljaci? Ako oćeju da dođeju, neka dođeju, ako nećeju, ne moraju...
Estariol nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 03-07-2014, 19:49   #55
zogu
Moder

zogu's avatar

Cak i na normalnim otporima (1.8-2.2 oma), kada bi ti potrosnja baterije bila ista kao na kliru kayfun mini radi mnogo bolje. Naravno neces pogresiti ako uzmes winder, bas ta kombinacija stize uskoro drugaru pa cu preneti utiske.
Ne znam da li je skuplji ati i bolji, kod ft-a nema pravila, ali par stotina din razlike u ceni nisu znacajni.

Sent from SlimKat using Tapatalk

Subtank mini

Zahvalili :
Staro 04-07-2014, 11:45   #56
nezla
Senior

nezla's avatar

Registrovan: Sep 2013
Godine: 51
Pohvala: 579
Pohvaljen: 890
Nivo reputacije: 164
nezla je za svaku pohvalunezla je za svaku pohvalunezla je za svaku pohvalunezla je za svaku pohvalunezla je za svaku pohvalunezla je za svaku pohvalunezla je za svaku pohvalunezla je za svaku pohvalunezla je za svaku pohvalunezla je za svaku pohvalunezla je za svaku pohvalu

posle duzeg vremena jurcanja uspeo sam da navatam jedan Kayfun mini 2.1 Iveco Clone

Kod:
https://www.fasttech.com/products/1411/10006473/1759000
@McIron dao potpuno valjani opis Kayfun mini 2.1 ja bi samo da dodam da su srafovi na bazi savrseni,odnosno sa lepom kapicom (glavom), tako da moze fino da se podvuce i najdeblji kanthal(0,35)....
ja sam moj prvo setapovao sa kanthalom 0,35/8 namotaja 2mm burgija oko 1.1Ω... imao sam utisak da se sa ovim setapom gusi, kao da nema dovoljno prostora da sagori tecnos,slaba i tanusasta para....drugi i poslednji setap odradio sam sa kanthalom 0,25/8 namotaja 1,5mm burgija 1.4Ω + fatima u S ... ihhhihi para se pojavila .. moja draga otvara vrata od terase na svaki min da provetri ...

jedina mana je sto prilikom svakog punjenja,ja ga punim odozgo ne na ventil, hoce da procuri koja kap i to nista strasno...kada se povuce koji dim visak tecnosti ispari i Kaya radi savrseno bez da pusta tecnost...

Hvala ti sale@!!
nezla nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 04-07-2014, 12:07   #57
milutko1
Moder

milutko1's avatar

Registrovan: Nov 2011
Godine: 53
Pohvala: 445
Pohvaljen: 624
Nivo reputacije: 177
milutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalu

u principu mala kaja ne voli nisku omazu najbolji setapi su od 1,6 pa na gore meni licno na 1,8 oma ako slazes setup sa fiberom obavezno probaj osmicu i uvek ostavi kanale slobodne a ako slazes sa vatom
onda je dovoljno da samo krajevi dodju do kanala bez presavijanja
milutko1 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 07-07-2014, 07:10   #58
zogu
Moder

zogu's avatar

Dao mi sinoc roonda njegov klon minija sa ft-a da se malo poigram.
Nisam imao vremena da ga zaparim, ali sam bacio pogled i ati deluje jako dobro odradjeno, kvalitetni navoji, perfektni kanali...
Super izgleda, ali lose radi, roonda se zali od kako mu je stigao sa ft-a da zagoreva i to je i jedan od razloga sto je atomizer trenutno kod mene.
Jedino sto nam obojici pada na pamet da moze da bude razlog zagorevanja je izuzetno mali prostor izmedju komore i plasticnog tanka. Maltene je kao klip u spricu. Juce sam na brzaka uradio test sa vodom i kada zapusim komoru sa nekim prirucnim cepom i sipam vodu u tank jedva prodje voda pored komore, kaplje kap po kap.
Da li neko moze da izmeri na originalu precnik komore i unutrasnji precnik plasticnog tanka, da bi mogli da iskljucimo to kao razlog zagorevanja.
Mozda je to i normalno, ali posto znam da roonda zna da napravi setup ne vidim sta bi drugo moglo da bude razlog zagorevanja.

Edit: upravo sam pogledao na ft-u i nasao fotku po kojoj mogu da zakljucim da to jeste problem, evo fotke:

Umesto pravljenja ovog kanala, mislim da cu radije malo da stanjim zid komore ili razbusim tank, zavisno od toga gde je problem, koje dimenzije nisu dobre.

Subtank mini

Staro 07-07-2014, 07:30   #59
Guru
Veteran

Guru's avatar

Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 2,205
Pohvaljen: 5,722
Nivo reputacije: 1027
Guru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputaciju

Kada odvrnes top cap I pustis malo vazduh unutra, onda se komora natapa I radi dobro neko vreme. Cela komora je deblja vise nego sto bi trebalo.

Ja bih za pocetak probao sa spric varijantom I oringom koji su siri cisto da vidite sta se desava.
Guru nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 07-07-2014, 08:39   #60
nezla
Senior

nezla's avatar

Registrovan: Sep 2013
Godine: 51
Pohvala: 579
Pohvaljen: 890
Nivo reputacije: 164
nezla je za svaku pohvalunezla je za svaku pohvalunezla je za svaku pohvalunezla je za svaku pohvalunezla je za svaku pohvalunezla je za svaku pohvalunezla je za svaku pohvalunezla je za svaku pohvalunezla je za svaku pohvalunezla je za svaku pohvalunezla je za svaku pohvalu

jeste problem sa malim prostorom u komori...i jos mi se cini da su kinezi podigli za koju ziricu vise komoru na kojoj se srafi dimnjak, tako da ona prakticno zapusi dotok...
u pocetku sam i ja kao i @guru otvarao gornju kapu da pustim vazduh i dopunim tank, jedini problem bar kod mene, bio je sto se onda previse natopi setap pa krklja neko vreme... sada ga samo protresm kao toplomer napunim komoru i Kaya ponovo nezagoreva ili'ti fino se natapa...

Hvala ti sale@!!
nezla nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > MODovi > Atomizer MODovi

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 09:23 sati.