Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 01-03-2014, 18:24   #1
Vule
Veteran

Vule's avatar

Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 511
Pohvaljen: 1,011
Nivo reputacije: 202
Vule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputaciju
Uobičajeno VapeOnly BDCC izbor?

Drugari, imam sledeću trilemu. Trenutno sam na PT2 Mini, treba mi još jedan klir da mogu dve tečnosti lepo da rotiram, odlučio sam se za jedan od VapeOnly modela sa BDCC, e sad, pitanje je, koji uzeti, da li uopšte ima nekih suštinskih razlika osim u dizajnu, kapacitetu i eventualno kvalitetu izrade?

1. VapeOnly E-Pen BDCC eGo 2.2ml
2. VapeOnly CE5 BDCC eGo 1.8ml
3. VapeOnly ET BDCC eGo 2.5ml

Sve ovo gledam na eliquid sajtu, jer za sada opremu uzimam u BIG-u u NS, tamo mi je najbliže, cene su OK, a mogu i da proverim na licu mesta šta kupujem, pa mi je nekako najpraktičnije.

Prvi i treći imaju istu cenu koliko vidim, jedino je CE5 jeftiniji skoro pa duplo, mada to i nije presudan faktor, 500 dinara mi ne znači ništa, svakako bih želeo najkvalitetniji mogući klir za te novce, pa i nije problem dati 1300 umesto 700

Koliko sam uspeo da shvatim, svi koriste iste dual coil glave, već sam ispregledao sve tutoriale o čišćenju i premotavanju, tako da mi paše, ne bežim od eksperimentisanja i uradi sam varijante, šta više. Dakle, ima li u samim performansama neke razlike, eventualno da li je neko imao loše iskustvo sa jednim od pomenutih?

Hvala unapred na odgovorima

P.S. Da, iščitao sam naravno sve teme o Aspire i ostalima, znam otprilike šta kupujem, samo da se odlučim između ta tri
Vule nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 01-03-2014, 18:30   #2
dacha
Veteran

dacha's avatar

Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,455
Pohvaljen: 4,447
Nivo reputacije: 624
dacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputaciju
Uobičajeno Re: VapeOnly BDCC izbor?

Meni je VapeOnly ET BDCC definitivno najlepsi od ova 3 navedena modela, za razlike u performansama ne znam ali koliko sam skapirao sva 3 modela koriste iste glave tako da bi trebalo da imaju i slicne performanse.

Hedonizam jača organizam! ;]
dacha nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 01-03-2014, 19:29   #3
Vule
Veteran

Vule's avatar

Vule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputaciju

I ja ka njemu najviše naginjem iskren da budem, baš mi se dopada. Sačekaću još koje iskustvo pa u pazar, hvala na odgovoru
Staro 01-03-2014, 19:34   #4
Chelios
Senior

Chelios's avatar

Pohvala: 403
Pohvaljen: 318
Nivo reputacije: 115
Chelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosi

Evo ja juče uzeo et bdcc i mogu da gažem da je vrh.Do sad sam koristio mt3 i mt3s znači hladna para ali ovaj je još bolji.Kao prvo čini mi se da 12mg na ovom kliru izgleda kao 16mg na drugim klirovima,pare ima više ima je i za izvoz, drip je lepo profilisan i metalni je.Čini mi se jedino da će malo više troši.Drugim rečima klir je za svaku preporuku.
Chelios nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 01-03-2014, 19:35   #5
lazar
Senior

lazar's avatar

Registrovan: Aug 2012
Pohvala: 222
Pohvaljen: 56
Nivo reputacije: 71
lazar je poznat svimalazar je poznat svimalazar je poznat svimalazar je poznat svimalazar je poznat svimalazar je poznat svima

VapeOnly CE5 BDCC eGo 1.8ml
Koristim ovaj vec neko vreme. Stvara dosta pare ali ukus koji daje je jako cudan,ne mogu reci ni los ni dobar.
Inace jako dobar sto se tice odrzavanja(ciscenja).
Primetio sam da za ovo treba malo jaca baterija da bi se izvukao maksimum.

16.08.2012
lazar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 01-03-2014, 19:44   #6
ivona7
Iskusan član

ivona7's avatar

Registrovan: Feb 2014
Godine: 48
E-cig: ONYX 75W tm
Pohvala: 80
Pohvaljen: 53
Nivo reputacije: 54
ivona7 je na dobrom putuivona7 je na dobrom putuivona7 je na dobrom putuivona7 je na dobrom putuivona7 je na dobrom putuivona7 je na dobrom putu

Moje iskustvo sa e pen-om je super do te mere, da vise ne koristim nista drugo, tj retko, osim sto rotiram 2 e-pen klira. Preostala 2 nisam probala, pa ne mogu bas da napravim poredjenje. Pozz.

Sent from my GSmart G1362 using Tapatalk

ivona7 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 01-03-2014, 19:53   #7
Vule
Veteran

Vule's avatar

Hvala puno

Imam Spinnera 3.3-4.8V, tako da mogu verovatno da poteram i malo jače ako treba, na Miniju nemam potrebe da prelazim 3.3-3.4V sa 1.8Ohm stock glavama sa ovih 16mg Nutsa
Staro 02-03-2014, 17:48   #8
Vule
Veteran

Vule's avatar

Uobičajeno

Uzeh na kraju E-Pen, ET mi je predebeo za Spinnera 900, na 1300 bi legao super, tako da ću ga u narednom dodavanju opreme verovatno i uzeti, pošto svakako planiram da pređem na 1300 a da mi 900 ostane kao rezervna. CE5 mi je delovao malo plastično, verovatno zato što jeste

E sad, što se tiče E Pena, stock glava je 1.8Ohm dual coil naravno, dobio sam i jednu rezervnu od 2.1Ohm, to ću probati kad bude došao trenutak da se čisti ova prva.

Baš lepo radi, našao sam neki sweet spot na 3.6-3.7V, standardnih 3.3 mi deluje kao da mu je malo da bi pokazao pun potencijal, može da se koristi i tako ali nije to to, daleko lepšu i jaču aromu dobijam sa 3.7 recimo, plus naravno više pare, dosta više pare.

U odnosu na PT2 Mini, ne znam da li mogu baš u potpunosti da uporedim zato što sam sipao različitu tečnost (Nuts mi je u PT2 a Spicy Tobacco u Penu, obe Mental naravno), ali bar sa tehničke strane, lakši je fizički, dosta kvalitetan, staje više tečnosti, pola cm je duži zbog tipa, iste debljine, a što se tiče performansi, nema grgutanja, za sada nema ni najmanjeg curenja, malo je zatvoreniji sa protokom vazduha od Minija, što meni mnogo više odgovara, na Miniju sam zatvarao jednu od 3 rupice svakako jer mi je ono previše "retko" ako tako mogu da kažem. Nema ni najmanje naznake zagorelog ukusa, baš je fina čista aroma, tako da sam izuzetno zadovoljan.

E sad, nikakvu dramatičnu razliku ja ne osetim pošto je ovo dual coil, mnogi su pričali kako je to revolucija i bla bla, možda kad pređeš sa neke umbrelle ili eGoC, mada je sve posle toga dobro, ali u direktnom duelu sa PT2 Mini, nema pobednika, svaki ima svoje mane i prednosti, tako da će vreme pokazati koji ću više koristiti, oba su napunjena i spremna pa će da se rotiraju

Ovo bogami cepa i na 4V, što ga više pojačavam to je bolje, ukusnije i zadimljenije Poterao sam i na 4.2V, ladno bez problema, nikakav zagoreli ukus, ali sam se smirio sa 3.8V, sasvim dovoljno, tamanica
Staro 03-03-2014, 10:06   #9
chikavili
Veteran

chikavili's avatar

Registrovan: Apr 2012
Godine: 52
Pohvala: 2,179
Pohvaljen: 3,267
Nivo reputacije: 529
chikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputaciju

Posedujem vec neko vreme ET-S BDC (isti kao ET, samo sa metalnim tankom umesto plastike) i CE5 BDC.
ET-S jeste dobar, ali mi CE5 ima osetno bolje performanse i jedina mana mu je manji kapacitet od ET-S-a. ET-S je meni lepsi od CE5.
Izmedju ta dva, ipak bih odabrao CE5 zbog boljih performansi.

Jedna napomena - svi BDC klirovi koje sam probao daleko bolje rade na mehanickim modovima, nego na standardnim baterijama.

"Talk sense to a fool and he calls you foolish."
chikavili nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 04-03-2014, 17:47   #10
Vule
Veteran

Vule's avatar

E ovako, još jedan update, nakon par dana parenja uporedo na BDCC i na PT2 Mini:

- ProTank Mini ima, pa, brat bratu, duplo bolju aromu na istoj tečnosti. Jednostavno, ne može ni da mu priđe BDCC, kad povučem i izduvam Nuts na Miniju, kao da sam pojeo najlepšu kuglu sladoleda od lešnika prelivenu karamelom i cimetom i umočenu u 500€, dok toga na Vape-u ima u tragovima, oseti se, ali ni blizu.

- TH je malo bolji na BDCC, trpi i veći napon na istoj omaži

- Čini mi se da mi BDCC daje malo konstantnije performanse, barem sa ovom stock 1.8 glavom, svaki vape je isti, uvek, dok kod Minija baš moram da nabodem dobru glavu (dve od 5 iz pakovanja su recimo bile dobre, ostale jok, curile ili bile nedovoljno dobre).

Suma sumarum, ipak sam za Mini više, njega ću i koristiti kao primarni klir, BDCC će da stoji u futroli sa nekom drugom tečnošću, da se malo izmiksa s vremena na vreme, samo još da istestiram za vikend nekoliko varijanti micro coila na PT2, pa da probam da izvučem maksimum iz ovog fenomenalnog malog klira.
Staro 06-03-2014, 06:02   #11
Lukal
Banned

Registrovan: May 2012
E-cig: I.Pico+Kayfun III
Pohvala: 924
Pohvaljen: 149
Nivo reputacije: 0
Lukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosi

Da li moze da se uradi setap na VapeOnly CE5 BDCC eGo 1.8ml? ni ja ne nadjoh video tutorial?!?
Lukal nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-03-2014, 06:52   #12
scooter
Moder

scooter's avatar

Registrovan: Dec 2013
E-cig: Lucky Strike
Pohvala: 1,545
Pohvaljen: 2,266
Nivo reputacije: 458
scooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputaciju

Ima na forumu potrazi..

EDIT: Izvini to je za ciscenje ( vreme mi za spavanje ) ali ne vidim problem da se namota ko klasicna glava , sve je to tu negde isto manje vise

EDIT na EDIT Evo da se iskupim za svoju gresku
http://www.youtube.com/watch?v=pwgkYUgZXHI

Droper narkoman.
Skraceno doper.
scooter nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 09-03-2014, 16:10   #13
Chelios
Senior

Chelios's avatar

Chelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosi

Ja ne znam šta je sa ovim bdcc glavama.Uzeo sam vape only et,u njemu 1.8 oma i rezervni 2.1.Sve je radilo super nekih 5-6 dana a onda je aroma skoro nestala i uvlačenje išlo dosta teže.Držao sam negde na 3,8-3,9v,onda sam sve rasklopio i držao u akoholu,isprao osušio i uradio dry burn.Ništa se nije promenilo,menjao voltažu ma kaki sve, isto čak i th se drastično smanjio.Stavim drugu glavu od 2.1 i sve isto,i na njoj sam pojačavao i smanjivao napon ma ni da pipne.Jedino što se nije promenilo je količina pare.Pomagajte(baterija je spinner 1300)...
Staro 09-03-2014, 16:22   #14
Djindjilindji
Veteran

Djindjilindji's avatar

Registrovan: Jan 2013
Godine: 50
Pohvala: 673
Pohvaljen: 754
Nivo reputacije: 175
Djindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvalu

Probaj na drugoj bateriji.
Djindjilindji nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 09-03-2014, 16:26   #15
Chelios
Senior

Chelios's avatar

Probao brate ista stvar
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 16:37 sati.