![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#31 |
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2012
Godine: 70
Pohvala: 1,471
Pohvaljen: 3,186
Nivo reputacije: 533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Javi, molim te, kako če se ponašati za nedelju dana.
Onaj NR-R-NR su več rasprodali, morat ču čekati Kineze. |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Senior
![]() Registrovan: Jan 2013
Godine: 48
Pohvala: 420
Pohvaljen: 442
Nivo reputacije: 118 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ok, nemaj brige. Paricu bar nedelju dana samo aspire, zanima me koliko ce glava da traje. Nadam se sto duze... a opet jedva cekam da otkaze, pa da se bacim na premotavanje, mislim da ce to biti pravi izazov!
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Senior
Godine: 61
Pohvala: 908
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
I novi model, na srecu sa plasticnim tipom, a dizajn,
![]() Kod:
http://www.gotvapes.com/index.php?main_page=product_info&cPath=347_350&products_id=2080 |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#34 |
Senior
Nivo reputacije: 183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Avaj, evo sta kaze jedna musterija:
"Just felt I should make a few things clear for other people considering this product. The tank is NOT glass, I was easily able to scratch the surface of the window with steel and the window does have a small amount of flex to it. The tip is a proprietary size, 510 drip tips will not fit. I decided to cut the black rubber tip close to the bottom, put a 510 tip into the ring I had made and that fit snugly. The draw of the included tip is a bit off to me, though I've been vaping Evods for a while now so it may not be an issue for anyone else. The seam between the bottom cap and the tank itself leaks a bit. I've had this problem with some evods as well, but this seems to leak a bit more. I'm going to try putting an o-ring on the bottom where the threads are (there isn't one there already, like the kanger t3s and evods) and hopefully the issue will be resolved. I should also note that I use 80% PG juice, which may be the issue. " |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Senior
Nivo reputacije: 118 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Cetvrti dan druzenja sa aspire bdc, i dalje bez problema.
Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Senior
![]()
Stigao jutros
![]() Pozdrav. |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#37 |
Senior
![]()
Drago mi je da ti se svidja! Ja furam istu glavu peti dan, radi za sve pare. Danas je bilo malo grgoljenja, predpostavljam zbog promene temperature. Citav dan sam proveo napolju, kad sam usao u topliju prostoriju malo je zagrgoljio. Nista dramaticno, samo sam produvao atomizer, izletela je kapljica tecnosti i to je to.
Probao sam ga i na vamo modu, jako dobro radi i na vecim snagama. Jos jednom toplo preporucujem svima ovaj atomizer! |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Senior
![]() Registrovan: Sep 2013
Pohvala: 331
Pohvaljen: 65
Nivo reputacije: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Sep 2013
Pohvala: 46
Pohvaljen: 64
Nivo reputacije: 56 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Moder
![]() Registrovan: Nov 2011
Pohvala: 688
Pohvaljen: 429
Nivo reputacije: 151 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bas me zanima sta ce biti kada krene premotavanje grejaca...ja jos uvek samo gledam u IClear 30..kojeg sam uzeo od S.Sema...ne..mili mi se da krenem jos u tu rabotu...a ovde je sve sbudzano jos na manjem prostoru nego u 30-ici...verujem da dobro radi...ali mislim da kinezi idu u zadnje vreme na varijante da mora opako da radi...al da bude zahebano za premotati...jedino resenje=kupovina grejaca....ipak je to za normalne ljude u normalnoj zemji...normalna stvar!
|
Pulsar..forever...
![]() >>>Mala crna gumica iz Kineskog paljaca, nema slike paljaca.<<< ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Senior
![]()
Neptune, ista situacija, jutros, dosao sa parkinga do kancelarije, ostavio cigaretu na stolu dok "smutim" kafu i pocela da grgolji. Prvo sam siznuo, obzirom da sam imao silnog curenja sa eGo C, T3 obavezno drzim "naglavacke" pa sam pomislio da mi je sudjena losa karma sa curenjem. Priznajem, nisam pomislio na promenu temperature. Sad mi je lakse
![]() Madaaa, ponekad mi se javi nekan cudan ukus, kao na neku gumu. Ne onaj kiseli, kao kad zagoreva wick. Mozda je to zagorevanje "na malo"? Tada povucem par cugova "na hladno" da bolje natopim wick, pa se taj ukus izgubi. Obzirom da imam samo jednu rezervnu glavu, nadam se da ce neki od domacih prodavaca uvrstiti ovaj clear i glave u ponudu. U medjuvremenu, ako neko narucuje za sebe clear ili glave, bilo bi mi od pomoci da obavimo zdruzenu nabavku. Pozdrav |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Senior
![]()
Treci dan, na videlo izlazi problem. Izgleda da ovaj tip clear-a (varijanta eGo navoj, tank 3ml) ima problem sa natapanjem wick-a. Ukus neke pregrejane gume postaje sve dominantniji. Kada povucem nekoliko cugova bez kontakta, uspem da dobijem par cugova sa normalnom aromom. Pokusao sam da razredim malo tecnost destilovanom vodom, ali sam preterao, pa je procureo za medalju. Sipao drugu tecnost, nerazredjenu i opet "gumeni" problem.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2012
Godine: 52
Pohvala: 2,179
Pohvaljen: 3,267
Nivo reputacije: 529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Uzeh danas Vapeonly ET-S BDCC glass clearomizer. Za pocetak jako lepo radi, fin TH, fino izrazena aroma, nema dry hitova niti nekih drugih nezeljenih efekata, ali tek sam poceo, videcemo
![]() Sto se izrade tice, deluje prilicno kvalitetno. Ne svidja mi se sto mu se ne menja drip tip. Takodje, mislim da ovde nema leba od nekog premotavanja, ciscenja, budzenja... barem za mene, suvise komplikovano... tako da smo u principu osudjeni na kupovinu novih glava. Kako mi se cini Aspire i Vapeonly je izgleda isti ****. Cak su im i kutije gotovo identicne. ![]() Ovi mali klirovi od 1,6ml su mi super, al se brzo potrose, a ovi veliki od 3,5ml su mi opet preveliki + ruzno stoje na obicnim baterijama. Mislim da mi je ova merka od 2,5ml taman ![]() |
"Talk sense to a fool and he calls you foolish."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Senior
![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Senior
![]() Citat:
|
|
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|