Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 03-07-2013, 23:30   #31
vesa0108
Prijatelj foruma

vesa0108's avatar

Registrovan: Oct 2011
Godine: 47
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 569
vesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputaciju
Uobičajeno Re: Innokin iClear 30

Ma može manje pakovanje sa tim se slažem,ali meni se generalno sviđa pakovanje u plastične kutice,najviše mrzim kad je nešto sklono pucanju ili grebanju samo uvijeno u najlon i ubačeno u onu bubble-wrap kovertu i ja onda treba da razmišljam da li ću možda da naletim na ovako "nežnog" dostavljača :

http://www.youtube.com/watch?v=2Q6_9A90cUk

Love me or hate me I don't care
vesa0108 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 05-07-2013, 11:37   #32
sirius sem
Veteran

sirius sem's avatar

Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 3,316
Pohvaljen: 2,006
Nivo reputacije: 499
sirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputaciju

@Veso a i i svi ostali koji vole vivi novu nece pogreshiti,
Duzina klira je 72 mm sa rotirajucim drip tipom,koji je stvarno stainles still,precnik mu je 19 mm,da i stvarno se oseca na novo mada sam ja zrtvovao jedan tank i miris je iscezao,para je extra vrela i bukvalno mi usija ovaj metalni drip tip,
Jedino shto me je razocaralo to da ego baterija sa otporom 2.1 oma nema shta da trazi,moze da se pari pola sata i to je to,al daleko bolje pari na 4.2 do 4.6 v ovo sa pastru varijantom je nebo i zemlja,aroma mi se licno dopadaiako sam do sad troshio klirove sa donjim grejacem,a@alansi ovo i dry burn cu prepustiti nekom pametnijem,skidao saqm gumu gledao kako se zare grejaci ali to je sve shto sam ja uspeo da skontam,srecom pa sam dobio jednu rezervnu glavu pa i ne razmisljam o motanju set apa,..tj cekam nekog pametnijeg i smelijeg,inace klir je uzi od vivi nove...
toliko za sada ,najbolje stvari su nove stvari pa cemo za nedelju dve videti shta i kako!!!
sirius sem nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 05-07-2013, 13:53   #33
alansi
Veteran

alansi's avatar

Registrovan: Sep 2012
Godine: 70
Pohvala: 1,471
Pohvaljen: 3,186
Nivo reputacije: 533
alansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputaciju

Možeš pogledati, kako je išlo sa Iclearom16 - sve je u suštini isto, što se tiče dryburna...

alansi nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-07-2013, 22:29   #34
sirius sem
Veteran

sirius sem's avatar

sirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputaciju

Crkla mi je jedna glava a prava sreca da sam uzeo josh jednu da se nadje ko ovo premota
alal mu motanje,akko neko primeti gde ima glava na prodaju nek stavi link ,molio bih !
Staro 09-07-2013, 12:27   #35
dzabu11
Aktivan član

Registrovan: Jun 2013
Godine: 50
Pohvala: 29
Pohvaljen: 27
Nivo reputacije: 47
dzabu11 je na dobrom putudzabu11 je na dobrom putudzabu11 je na dobrom putu

Meni je u startu cureo kao blesav, citav tank je iscureo za 20 min, onda sam mu promenio glavu i sad radi ok, jedino sto mi se ne svidja je izgled, grozna mi je ta gomila natopljenih fitilja.
Zamenske glave imaju na HeavensGifts-u, 5 kom $9.50.
dzabu11 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 09-07-2013, 19:44   #36
alansi
Veteran

alansi's avatar

Registrovan: Sep 2012
Godine: 70
Pohvala: 1,471
Pohvaljen: 3,186
Nivo reputacije: 533
alansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputaciju

Zamenske glave 5 kom. 9€ ima i ovde:
Kod:
http://ebnferro.com/onderdelen-1/heads-coils-wicks/5pc-dual-coil-heads-for-innokin-iclear-30-clearomizer-tank-1-5-ohm

alansi nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 09-07-2013, 21:17   #37
sirius sem
Veteran

sirius sem's avatar

Ma nije problem shto imaju nego shto sam imao zelju da ga premotam ,ali sa onom koliicinom izolirane zice nisam ,znao sha da radim ,jedva cekam da neko to premota cisto za slavu ako nishta drugo inace sam vec narucio glave i pazite kada cistite ovaj klir ,sa poklopcem se malo odvrne i centralni stub pa pre nego shto ga upotrebite obavezno provera otpora jer zbog ta pola kruga ode om dva gore!
Staro 30-07-2013, 23:48   #38
vesa0108
Prijatelj foruma

vesa0108's avatar

Registrovan: Oct 2011
Godine: 47
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 569
vesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputaciju

Drugi dan tek koristim ovaj clir,još uvek nemam jasnu sliku o njemu ali onako na prvu i nisam baš previše oduševljen ako je od Innokin-a očekivao sam više .
Prvo,troši kao lada niva,što nije ni čudno imajući obzira da je DC,ali nema arome,odn ima arome ali silikona ili neke gume plastike nisam baš siguran,para odlična ima je u izobilju,TH takođe odličan,i ako parim 6mg na genu na ovom cliru je TH dosta jači .
Kada je stigao,oprao sam ga i odradio probu grejača (ne klasičan dryburn) i jedva sam potrošio tank,znači konstantan ukus plastike,silikona,gume,nakon toga oprao tank,odradio dryburn i evo parim treći tank,aroma se tek nazire,tanko,dosta tanko .
Tip se dosta greje,pa se dešava da se kod par uzastopnih povlačenja toliko ugreje da ostavlja neprijatan osećaj na usnama,materijal od koga je izrađen tip je od nekog jako čudnog SS-a,nisam siguran da je nešto previše kvalitetan čak i ako jeste SS,telo ili ti donji i gornji deo baze su već druga priča i to je vizuelno dosta bolje,odn SS je po mom mišljenu kvalitetniji .
Na kraju jeste da na FT košta samo $8.28 i da realno tih para sigurno vredi ali sam očekivao od DC a i od Innokin-a dosta više,iskreno se nadam da će se aroma konačno pojaviti jer trošim tečnosti sa malom dozom nikotina i uglavnom uživam u aromi,para i TH mi i nisu prioritet,ako ne "fijoka" mu ne gine .

Love me or hate me I don't care
vesa0108 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 02-08-2013, 03:11   #39
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju

Pre nekog vremena kupim devojci MVP i iz njega dobije iClear 30. Ona se oduševila ko kuče sa onim mrdajućim tipom... par dana parenja i eno ga u fijoci. Kaže slab joj ukus, teško se vuče i smrdi na plastiku... Vratila se na svoj pink MT3

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 03-08-2013, 14:20   #40
vitaminb
Senior

vitaminb's avatar

Registrovan: Aug 2012
E-cig: eGo-C
Pohvala: 563
Pohvaljen: 263
Nivo reputacije: 109
vitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosi

...ja nisam imao te probleme s ovim klirom, da ne kažem da mu je aroma vrlo izražena. Moja zamerka je što mnogo troši, ali šta drugo i očekivati od klira koji ima 2 grejača...

Misli svojom glavom
vitaminb nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 05-08-2013, 17:22   #41
sirius sem
Veteran

sirius sem's avatar

Spakovali su ga u pristojnu kutiju i smanjili otpore ali aroma i pored ovoliko klirova slaba,ubo sam sa otporom od 2.7 oma pa se ne mogu pohvaliti ni parom iako ga teram na modu na 5 volti,a da troshi sramota me da kazem,bocicu od 10 ml sam jutros naceo,do mraka ce biti ali vishe ne i to neki kokos u PG varijanti!
U stvari zagubio sam ovaj klir na nedelju dana i bilo mi je krivo cisto zbog novca koji sam dao,juce kad sam ga nashao obradovao sam se do danas i danas ceo kokos,mislim da cu ga opet zaturiti negde ...
Zahvalili :
Staro 11-06-2014, 22:14   #42
bojan 82
Senior

Registrovan: Oct 2012
E-cig: BACHELOR
Pohvala: 207
Pohvaljen: 68
Nivo reputacije: 72
bojan 82 je poznat svimabojan 82 je poznat svimabojan 82 je poznat svimabojan 82 je poznat svimabojan 82 je poznat svimabojan 82 je poznat svima

da li neko ima ideju sta to moze biti sa i clerom 30 kada je nov grejac i cuje se da radi na svim jacinama a ne daje ni malo pare.kako mozemo resiti problem????hvala
bojan 82 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-06-2014, 22:18   #43
Pukan
Veteran

Pukan's avatar

Registrovan: Oct 2013
Pohvala: 6,337
Pohvaljen: 3,378
Nivo reputacije: 465
Pukan ima reputacijuPukan ima reputacijuPukan ima reputacijuPukan ima reputacijuPukan ima reputacijuPukan ima reputacijuPukan ima reputacijuPukan ima reputacijuPukan ima reputacijuPukan ima reputacijuPukan ima reputaciju

Ima li tecnosti u kliru ???
Daj malo informacija...na cemu ga teras, imas li cime da mu izmeris otpor? Jesi li probao jos neku glavu?
Pukan nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-06-2014, 22:20   #44
bojan 82
Senior

Registrovan: Oct 2012
E-cig: BACHELOR
Pohvala: 207
Pohvaljen: 68
Nivo reputacije: 72
bojan 82 je poznat svimabojan 82 je poznat svimabojan 82 je poznat svimabojan 82 je poznat svimabojan 82 je poznat svimabojan 82 je poznat svima

sve je druze po ps"u.na 2,1 oma je od 7w do 11w isto se ponasa.grebe grlo a nema pare ni malo
bojan 82 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-06-2014, 22:26   #45
Pukan
Veteran

Pukan's avatar

Registrovan: Oct 2013
Pohvala: 6,337
Pohvaljen: 3,378
Nivo reputacije: 465
Pukan ima reputacijuPukan ima reputacijuPukan ima reputacijuPukan ima reputacijuPukan ima reputacijuPukan ima reputacijuPukan ima reputacijuPukan ima reputacijuPukan ima reputacijuPukan ima reputacijuPukan ima reputaciju

Iskljucuj jednu po jednu opciju, prvo vidi da nije do baterije, poteraj neki drugi klir na njoj, onda da nije do tecnosti? Ako si vec koristio tu tecnost, probaj sa drugim grejacem ako imas?
Pukan nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 14:27 sati.