![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Admin
![]() Registrovan: Jun 2011
Pohvala: 964
Pohvaljen: 1,086
Nivo reputacije: 302 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
- Nov sam. Ne snalazim se na forumu. Kazite mi sta da kupim i gde.
Odgovor: Pretraga<link> moze da pruzi odgovore na brojna pitanja. Teme su grupisane u smislene celine ali najbolje mesto za nove clanove je Pocetnicki kutak<link> gde mozete da se upoznate sa osnovnim pojmovima i nadjete odgovore na brojna pitanja. U slucaju da niste u mogucnosti da pronadjete odgovore na pitanja koji vas interesuju, mozete postaviti pitanje u temi koja je vezana za odredjeni problem ili postavite novu temu u odgovarajucem podforumu. - Kupio sam nesto u oglasima, mislim da je prodavac precutao sitna ostecenja sa donje strane ... Odgovor: Pravilnik oglasa. Iskustva mozes izneti u temi Iskustva sa prodavcem kao i samom oglasu u okviru jednog posta (dakle 1 post prodavac i 1 post kupac) - Nije mi objavljen mali oglas... Odgovor: Mali oglasi su privilegija a ne pravo clanova ! PRAVILNIK O MALIM OGLASIMA !!! NEMA MI OGLASA ?! - Ne zelim ovo... ne zelim ono ... ja bi da se za mene ovo uradi ovako a ono onako. Necu da postujem pravilnik. Ne zelim da popunim lokaciju u profilu. Ne svidja mi se urednistvo. Ne svidjaju mi se prodavnice. Ne svidjaju mi se odluke urednistva. Zli forum. Mislim da bi ovo trebalo ovako a ono onako. Na mene su zavidni i ljubomorni. Ne mogu da kacim oglase svaki dan ... Odgovor: Forum nije obavezan. Niko nije doveden silom. Kome se nesto ne svidja, ili ne moze da se uklopi, naravno ne mora ni da dolazi. Isto tako bilo ko moze biti banovan u bilo kom trenutku. - Obrisan(a) (mi) je slika/post/deo posta/tema ? Zasto? Ko ? Ja sam samo hteo njemu da odgovorim jer je on meni ... Odgovor: Uredništvo postupa po jasno definisanom Pravilniku. ! Urednistvo nije duzno da daje objasnjenja ! - Mislim da nisi (nisam) zasluzio opomenu. to i nije neka psovka ... Odgovor : Komentarisanje odluka urednistva (Pravilnikom jasno definisano) nije dozvoljeno ! - Banovan sam jer sam..., a ranije sam video da je i onaj a on nije banovan, ja sam mislio da necete videti ili da cete me prvo opomenuti... Odgovor : Kada vidis da neko drugi napravi prekrsaj posalji prijavu. To ne daje za pravo da ga i ti cinis. Urednistvo nije duzno da daje objasnjenja. - Banovan sam zbog duplog naloga..., a to nije dupli nalog, to sam ja samo okacio oglas sa ortakovog naloga ... Odgovor : Bilo koje poklapanje koje ukazuje na dupli nalog rezultira banovanjem - U zadnja tri dana iskace mi greska ta i ta ... Odgovor: Da bi znali da nesta ne radi kako bi trebalo da radi potrebno nam je obavestenje, sto pre to bolje. Cak i ako nismo u mogucnosti uraditi odmah, dobra indikacija je vreme ukazivanja na nepravilnost. - Postovao sam pogresno jer je tema zakljucana, a ja bih da kazem ... Odgovor : Ako je urednistvo odlucilo da zakljuca temu, ne postoji mogucnost da se otvara ista tema, ili posta u pogresnu. Dakle ostaje zakljucana dok urednistvo ne oceni da postoje uslovi, da se otkljuca. - Dobijam poruku : Zahvaljujemo na postu! Vaš post neće biti vidljiv dok ga moderator ne odobri. Odgovor : Iz nekog razloga (spamovanje, promasivanje tema, nepridrzavanje pravilnika, pisanje samo zarad broja postova u temi koja nema veze sa napisanim...) urednistvo je nalog stavilo na odobravanje postova. |
![]() |
![]() |
Zahvalili : |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|