![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Video Recenzent
![]() Registrovan: Feb 2012
Godine: 42
Pohvala: 2,632
Pohvaljen: 1,335
Nivo reputacije: 490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#2 |
Senior
![]() Registrovan: Sep 2012
Pohvala: 223
Pohvaljen: 88
Nivo reputacije: 72 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Parim na njemu vec treci dan. TH odlican, aroma takodje. Malo hladnija para od CC-a, ali ima je u izobilju. Skoro kao Vivi. Nigde nema curenja za sada, a vec treci tank je pri kraju. Performanse jos uvek drze, nisam zapazio kondenz i ako ga i ima, ne vidim ga. Kada stoji polozeno hoce da zagrgolji, ali posle dva-tri povlacenja nestaje i vraca se sve u normalu. Ostavicu ga preko noci u vodoravnom polozaju da vidim da li ce ujutro pokazati znake curenja, jer je ipak bottom coil. Sastav tecnosti u njemu je Joye Cigar 11 u miksu sa L&M 0 pola-pola na modu i punom baterijom na oko 4.2V, para na sve strane. Svaka preporuka sa moje strane za Kanger T3. Probao sam ga i na Twistu do 4.4V, nema zagorelosti iako je default glava na 1.8 oma
![]() Edit: dodata slika. Edit2: Nece da uploaduje sliku! IMG_0016.jpg: This is not a valid image file. |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Senior
![]()
U toku je 4. tank i jos ga nisam cistio. Nema padova performansi, bar za sada. Prethodno sam bio navucen na CC, tj. Kanger Ego T2, ali ovaj T3 mi je za sada u blagoj prednosti jer daje bar za 40-50% vise pare. Jos uvek nemogu da prikacim sliku
![]() Edit: Inace sam manijak po pitanju parenja. Totalni chainvaping je sveprisutan, a ovaj T3 izdrazava i do 4-5 uzastopnih cimanja. |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Oct 2011
Godine: 47
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
Love me or hate me I don't care
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Senior
![]()
OK vazi, skinucu ga sa baterije i ostaviti uspravno. Bas sada je oko sat vremena u takvom polozaju, jer sam na vivi gde mi jaci procenat nikotina za vecernje parenje. Koliko dugo da ga drzim tako uspravno?
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,545
Nivo reputacije: 1191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Preko noci.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ego-T Master
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Treba ga probati u svakom položaju.
Manje ili više uspravan je dok ga koristiš a vodoravan je dok ga nosiš u džepu ili negde odložiš. U kojem god položaju da curi - neće valjati. Mada sam prilično siguran da će ovo čudo da radi kako treba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Video Recenzent
![]() Registrovan: Feb 2012
Godine: 42
Pohvala: 2,632
Pohvaljen: 1,335
Nivo reputacije: 490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
O pa to su dobre vesti, svidja mi se da shljaka lepo, ja sam ocekivao dobar rad, negde u rangu sa cc-om, ako daje 40-50% vishe pare, to je vishe nego zanimljivo
![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Senior
![]()
U svakom slucaju sad sam posle oko dva sata skinutog sa baterije i punog, probao i radi savrseno. Ostaje jos samo celonocna provera za konacnu ocenu.
Ne treba smetnuti sa uma da je para nesto hladnija nego na CC-u, sto meni licno odgovara, a posle manijakalnog cimanja 4,5 puta, ceo tank se ugreje osetno. Sto ce reci, videcemo ga na leto kada su temp. iznad 30. |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Oct 2011
Godine: 47
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
Love me or hate me I don't care
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Senior
![]()
Za sada sam ga rasturao samo radi dopune tecnosti. Nisam ga jos cistio ni prao.
Izgleda dosta solidno i tank i prstenovi koji ga drze. Usnik se ne skida. Meni je najbitnije kvalitet silikonske kapice radi reparacije coil-a i curenje. Tankovi valjda mogu da se kupe, tj. trebalo bi da mogu kao i glave koje su skupe. Ali mislim da je stvarno veoma lako, mozda najlakse do sada, smotati setup. Evo uspeo sam da uploadujem sliku ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Senior
![]()
Prodje noc, T3 bio sa 2ml u vodoravnom polozaju, skinut sa baterije. Nije ni kap procurela. Nastavljam test dopunom na full tank i ostavljanjem do danas popodne u uspravnom polozaju. Bice da mi zapao neki dobar komad iz kutije
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Moder
![]() Registrovan: Nov 2011
Pohvala: 688
Pohvaljen: 429
Nivo reputacije: 151 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mozda kao u vecini slucajeva mes nastane oko para sta bi drugo moglo da bude videcemo ako se obelndani. Nismo nista culi o potrosnji T3 . Hvala svima na dosadasnjim informacijama!
|
Pulsar..forever...
![]() >>>Mala crna gumica iz Kineskog paljaca, nema slike paljaca.<<< ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Senior
![]() Citat:
Edit: Zaboravio da napomenem da koristim vecinom tecnost sa 70% pg-a sto je jos jedan plus za T3 |
|
![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ego-T Master
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Danas mi stigao BCC, pre sat vremena sam ga pustio u pogon. Spolja je jako sličan CC-u(dakle, ne preterano lep
![]() Na slikama su jedan pored drugog: ![]() ![]() BCC je malo duži od CC-a, i usnik mu je malo širi. Punjenje je lako kao i na CC-u. Ovde se klir okrene naopako, odvrne se baza pa se tank napuni. Isuviše ga kratko koristim da bih mogao dati neki validan sud o tome kako radi, pogotovo što se radi o kliru a njima uvek treba malo vremena da se pokažu u punoj snazi. Para je osetno hladnija nego na CC-u, pa se ovih par šupljih dimova na početku i poneki dry hit oseti malo više nego na CC-u. Testiraću ga još malo da vidim kako će se pokazati, ali već sada mogu reći da spada u model koji treba probati. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Tagovi |
bcc, kanger, t3 |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|