![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#31 |
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 281
Pohvaljen: 757
Nivo reputacije: 225 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Izgleda da si u pravu, nisam ni obratio paznju jer je slika suvise mala da se uhvati bas svaki detalj. Koliko mi se cini, vidi se jedan namotaj.
![]() Da, definitivno si u pravu. A ja sam corav... vide se dva namotaja, verovatno ima bar jos jedan do dva koji se ne vide. ![]() ![]() Misterija resena, ubuduce moram pazljivije vaditi fitilje. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Senior
Pohvala: 311
Pohvaljen: 522
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
U toliko bolje sto je manji broj namotaja, to znaci da je zica deblja a to takodje znaci da ce teze crkavati i manje se prljavstine skupljati izmedju namotaja.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Jun 2012
Pohvala: 6
Pohvaljen: 9
Nivo reputacije: 49 ![]() ![]() |
![]()
Ovako na slici fiber deluje "debelo", i vidi se da je veliki razmak izmedju namotaja, posto je 1.8 oma moze da se desi i da je tanja zica sa 2-3 namotaja. Ne znam ... mozda i gresim.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,545
Nivo reputacije: 1191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Deblja zica = manji otpor. Otpor zavisi od povrsine poprecnog preseka. Sto je veca to je otpor manji (za isti materijal).
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Jun 2012
Pohvala: 6
Pohvaljen: 9
Nivo reputacije: 49 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Moder
![]() Registrovan: Nov 2011
Pohvala: 688
Pohvaljen: 429
Nivo reputacije: 151 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mesecar...rasturio si ga ko` Panta pitu..haha...nisam skontao sta se sve dogodilo u toj brzini svetlosti dok si ga rasklapao...al mi nije jasnno gde su zice bakarne ili kakve god koje idu od konektora do kantala...ili ih uopste nema..dali je kantal zaboden direkt na limove kucista te cevke ili...razjasni malo...ako si video detalje u toj brzini
![]() |
Pulsar..forever...
![]() >>>Mala crna gumica iz Kineskog paljaca, nema slike paljaca.<<< ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Veteran
Nivo reputacije: 225 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nisam video, nesto sam bas pozurio.
![]() Inace, veoma vazna napomena u vezi sa klirom - na stranu sve vrhunske performanse (da, tvrdim - vrhunske), vazno je znati i cinjenicu da je crni tip veoma osetljiv. Kada se vraca na klir nakon sipanja tecnosti, ako se jako zategne hoce da pukne na spoju. Slucajno nategnuh jedan vise nego sto je bilo potrebno i pukao je. Uzeh jos jedan da vidim da li je do toga (radoznalost je ubila macku), opet nategnuh da bih utvrdio o cemu se radi i ista stvar, na spoju napukao i drugi. Savet - ne natezite, nema potrebe. Cim lepo zleb uhvati, ostavite, radice odlicno. Ovaj koji koristim danima i koji nisam nijednom nategao k'o konj nema nikakvih problema. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#38 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 664
Pohvaljen: 970
Nivo reputacije: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Super lepak resava sve probleme,a ja sam se napokon resio zagorelog ukusa posle nekoliko cimova.Kao sto kazu glava je 1,8ohm-a 0,2 gore-dole,bez unimera(ma idi koji genije) ustanovio sam da je moj 0,2 dole i da nema potrebe forsirati Twist,zavrnuh regularnu Ego bateriji i ....
ostalo je istorija ![]() ps.Mislim,poceo je da radi kako treba bez zagorelog ukusa ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ego-T Master
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja na onom od 1.8 stalno dobijam zagoreo ukus, a ne koristim ga na VV baterijama. 2-3 dobra pa jedan zagoreo dim. Dok npr onaj od 2.2 radi kao sat, čak i na Lavi(doduše na voltažama manjim od nekih 4V).
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Veteran
![]()
Pa rekoh ja da mi bolje radi na modu nego na twistu. Nisam lagao, mod teram na konstantnih 3.3v a twist sam terao na 3.7-3.9
![]() Zagoreo ukus nisam imao. To mislim da je iskljucivo do nacina parenja. Chaduri napuni 2-3 puta 510 atty sa po 2 kapi i popari sve dok ja isparim samo dve kapi na istom atty-ju. A parimo sve vreme istim intenzitetom... samo sto on vuce kao naftna crpka. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Veteran
Godine: 52
Pohvala: 2,179
Pohvaljen: 3,267
Nivo reputacije: 529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 664
Pohvaljen: 970
Nivo reputacije: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@ Mesecar
A sta da radimo mi redovni posetioci teretane koji nemamo bas sofisticiran osecaj u rukama? Da nadjemo nezniju polovinu koja ce to da radi umesto nas ? To je dodatni trosak,skuplji od same sprave ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Veteran
![]()
Dao si vec odgovor - za bildere superlepak. Ili nalazenje devojke, onda mozda popusti stisak.
![]() @chikavilli, rasturicu jos jedan sutra ili preksutra, i dalje me kopka. Samo cu sve raditi mnogo sporije i pazljivije. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Iskusan član
Pohvala: 16
Pohvaljen: 19
Nivo reputacije: 54 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Meni se danas malo nabila gumica... s oproštenjem...
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Veteran
![]()
Izbacio i HC ovaj klir.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|