![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 4,603
Pohvaljen: 4,625
Nivo reputacije: 779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Evo kratak hint za pretragu foruma, upućeno svima koji nisu upoznati kako ona funkcioniše, a verujem da ih je dosta, što i gomila bespotrebnih pitanja u poslednje vreme pokazuje...
Klasična pretraga na search opciju vam daje rezultate razbacane po kojekakvim temama, gde god je pomenuta reč koju ste upisali, zato koristite advanced search ![]() Ako vam ispod ključnih reči stoji search entire posts rezultati će biti neprecizni i biće ih gomila (u ovom slučaju 199) ![]() i biće pronađeni po raznim temama, od smešnih slika, preko nemesis clona pa ko zna dokle ![]() Ali ako ispod ključni reči padajući meni namestite na search titles only, kao na slici ispod ![]() rezultati su potpuno drugačiji... ![]() Kao ključnu reč sam koristio VAMO, da ne bude zabune ![]() |
HVALA G O M I L E T I N A!!!
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : | c-hell, dacha, ECSmoki, ezgeta, Finder, Imagine, Lukal, Obrenovčanin, Shaka Zuluf, sirius sem, Sky, smiljke, VBLUES, vesa0108, Zlo |
![]() |
#2 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,455
Pohvaljen: 4,447
Nivo reputacije: 624 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ako hocete da pretrazite odredjenu temu koja ima puno strana, kad udjete na zeljenu temu videcete uokviren meni za pretragu (search this thread).
![]() i par sitnica kad birate kriterijum pretrage tj. rec koju trazite. "" (navodnici) - definisu precizno pretragu, ako stavite u pretragu vamo mod dobicete u rezultatima i gde se pojavljuje samo vamo i samo mod pa samim tim dobijete gomilu rezultata za druge modove koji vas ne zanimaju, a ako stavite "vamo mod" dobicete rezultate koji se poklapaju samo sa kriterijumom koji stoji u navodnicima. * (zvezdica) - zamenjuje bilo sta, slovo, broj ili znak, ako hocete da nadjete sve teme gde se pominju recimo mali otpori, stavite "otpor 0.*" i dobicete u rezultatima i otpor 0.7 i 0.6. i 0.9 i slicno. imajte u vidu kad koristite pretragu pod navodnicima i na padeze. |
Hedonizam jača organizam! ;]
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#3 |
Nov član
![]() Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 3
Pohvaljen: 1
Nivo reputacije: 40 ![]() |
![]()
Hvala na strpljenju našao šta mi treba ja poručio jednu i drugu.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Nov 2016
Pohvala: 16
Pohvaljen: 4
Nivo reputacije: 32 ![]() |
![]()
e too, zahvaljujem
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 51
Pohvala: 2,710
Pohvaljen: 1,876
Nivo reputacije: 316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dobro da se našla ova tema, jer odavno bih da kažem.. mada, nekako ne koristim pretragu previše..
Svakako, u Chrome app (Android) ne sećam se da li je ikada radilo. Čim se klikne u polje za unos, prozor se zatvori.. Kod:
https://photos.app.goo.gl/McpUFwIxW9mOpoTm1 |
Vapor running through my veins
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Odzumiraj stranicu i okreni u vodoravno...
EDIT I naravno odma' na napredna pretraga |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Nivo reputacije: 316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Taman sam se ponadao da je rešeno.. i nije :(
Isto. |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Junior Admin
Nivo reputacije: 2805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa da. Jedino napredna...
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
![]()
Misliš, Napredna pretraga polje?
Kod mene ne funkcioniše ni to. Ne znam. Meni kada treba pretraga, prebacim na Mobile. I uvek bi mi bilo na Mobile (brže učitava i preglednije su stanice).. ali nema pojedinih funkcija. Pa ja tako.. žongliram ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Junior Admin
![]()
Stavi ovu stranicu kao omiljenu u pregledaču...
Kod:
http://www.e-cigserbia.com/search.php |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
![]()
Ah.. ta Napredna.. da, da. I tako sam koristio, nekom prilikom. To je negde u Korisnički panel, čini mi se.
Ok, snimljeno. Ja ću se snaći (i snalazim se).. nego tako.. info. Pa ako je moguće ispraviti.. ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Poalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|