Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > MODovi > Hibrid MODovi
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 26-06-2016, 19:27   #31
Estariol
Veteran

Estariol's avatar

Registrovan: Jan 2014
Godine: 48
E-cig: Defender 2/Balrog + Rose
Pohvala: 3,841
Pohvaljen: 1,386
Nivo reputacije: 337
Estariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputaciju
Uobičajeno Re: Joyetech Ego All In One

Koliko sam polupan, zaboravih da pomenem, zalepio čovek super lepkom spolja, još je živ, a dokle će, videćemo, pa ćemo saznati...

Vanzemljaci? Ako oćeju da dođeju, neka dođeju, ako nećeju, ne moraju...
Estariol nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-06-2016, 20:58   #32
nemirko
Veteran

nemirko's avatar

Registrovan: Oct 2013
Godine: 46
Pohvala: 1,065
Pohvaljen: 648
Nivo reputacije: 188
nemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalu

@Estariol, ako je covek vican i voljan, salji adresu da posaljem AIO bez baterije

i can't keep calm i'm nemirko
nemirko nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-07-2016, 13:56   #33
danealfa
Iskusan član

Registrovan: Feb 2014
Pohvala: 8
Pohvaljen: 27
Nivo reputacije: 52
danealfa je na dobrom putudanealfa je na dobrom putudanealfa je na dobrom putudanealfa je na dobrom putu

@nemirko, moze li za mene AIO, ako ga jos imas.

pozz.
danealfa nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-07-2016, 14:10   #34
nemirko
Veteran

nemirko's avatar

Registrovan: Oct 2013
Godine: 46
Pohvala: 1,065
Pohvaljen: 648
Nivo reputacije: 188
nemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalu

Otputovao AIO, izvinjavam se 😂

i can't keep calm i'm nemirko
nemirko nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-08-2016, 09:08   #35
Son_of_a_gun
Nov član

Son_of_a_gun's avatar

Registrovan: Jul 2016
Pohvala: 17
Pohvaljen: 7
Nivo reputacije: 31
Son_of_a_gun je na dobrom putu

Od juče mi se dešava da prvi, eventualno drugi dim imaju ukus, posle toga ništa. Nije ružan ukus nego nekako kao da ga nema uopšte, ostao jedino throat hit. Dal je moguće da sam već spalio coil, nema mu 4-5 dana, a daleko od toga da sam neki chain vaper. Svi su mi rekli znaćeš kad spržiš coil, evo stvarno ne znam... Plus, dok dimim čuje se neko pucketanje stalno, kao da se nešto prži unutra, pročitao sam da je to normalno ali ne zvuči mi baš tako? Any thoughts?
Son_of_a_gun nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-08-2016, 09:46   #36
likvidator
Senior

likvidator's avatar

Registrovan: May 2016
E-cig: Therion + Serpent SMM
Pohvala: 122
Pohvaljen: 335
Nivo reputacije: 104
likvidator ima čime da se ponosilikvidator ima čime da se ponosilikvidator ima čime da se ponosilikvidator ima čime da se ponosilikvidator ima čime da se ponosilikvidator ima čime da se ponosilikvidator ima čime da se ponosilikvidator ima čime da se ponosilikvidator ima čime da se ponosilikvidator ima čime da se ponosilikvidator ima čime da se ponosi

Koliko dugo koristis istu tecnost? Verovatno su ti se receptori zasitili resetuj ih tako sto ces da pojedes pola limuna.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
likvidator nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-08-2016, 09:54   #37
Son_of_a_gun
Nov član

Son_of_a_gun's avatar

Registrovan: Jul 2016
Pohvala: 17
Pohvaljen: 7
Nivo reputacije: 31
Son_of_a_gun je na dobrom putu

Wow, ozbiljno?

Pa koristim koliko i grijač, od petka. Nisam znao to za receptore, probaću svakako.

Jel to nešto što se dešava inače s vremena na vrijeme, ili samo nama noobovima?

Jel rješenje da se mijenja tečnost s vremena na vrijeme, da se izbjegne ta zasićenost?
Son_of_a_gun nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-08-2016, 09:58   #38
likvidator
Senior

likvidator's avatar

Registrovan: May 2016
E-cig: Therion + Serpent SMM
Pohvala: 122
Pohvaljen: 335
Nivo reputacije: 104
likvidator ima čime da se ponosilikvidator ima čime da se ponosilikvidator ima čime da se ponosilikvidator ima čime da se ponosilikvidator ima čime da se ponosilikvidator ima čime da se ponosilikvidator ima čime da se ponosilikvidator ima čime da se ponosilikvidator ima čime da se ponosilikvidator ima čime da se ponosilikvidator ima čime da se ponosi

Najbolje je da menjas cesce tecnosti, desava se svima.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
likvidator nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 24-08-2016, 12:22   #39
zajchik
Moderator

zajchik's avatar

Registrovan: May 2015
Godine: 51
E-cig: istick30....
Pohvala: 3,110
Pohvaljen: 3,006
Nivo reputacije: 560
zajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputaciju

Pucketanje je normalno na grejaču, naročito kad je grejač nov. Ako nemaš limuna može bilo šta da čalabrcneš, ali jedini način da osetiš aromu kako valja je da menjaš bar 2 arome na dan.

"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
zajchik nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 04-07-2017, 14:30   #40
Smeagol
Banned

Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 50
Pohvaljen: 55
Nivo reputacije: 0
Smeagol je poznat svimaSmeagol je poznat svimaSmeagol je poznat svimaSmeagol je poznat svimaSmeagol je poznat svimaSmeagol je poznat svima

Citat:
Originalna poruka od c-hell Vidi poruku
taj RBA grejac je jedan od gorih RBA grejaca. bolje je koristiti originalni 0.6ohm coil i raditi rebuild na njemu. jer je i to moguce, uz malo truda.

ta, inace jedina dostupna RBA "glava" za ego AIO, ima dotok tecnosti na OGROMNIM rupama na sredini, i iako moze da kupi tecnost i sa dna (originalna pokupi i poslednju kap, bez prelivanja na grejac, bez tog spit backa) - to na sredini joj je primarni dotok tecnosti... a rupe su prevelike i lose pozicionirane!

= cim nivo tecnosti u AIO tank-u padne ispod nivoa (te sredine, koju diktira ta RBA glava/coil), doci ce do prelivanja vece kolicine tecnosti na grejac i doci ce do - prskanja vrele tecnosti ljudima u usta, sto je, mora se priznati, krajnje: neprijatno iskustvo. (naravno da menja i ukus, spram originala - cak i kad je "napunjena kako treba"/iznad polovine, i menja ga - na losije; koristili horizontalni ili vertikalni ili spiralni namotaj, svejedno - takva je glava kakva je.)

"cika" u videu je zaboravio da napomene te "krupne" nedostatke.

= koristite originalne Joyetech 0.6ohm coile (sposobne da "pokupe" i poslednju kap tecnosti; a ne da morate da odrzavate "nivo" tecnosti iznad tih rupcaga/sredine), ako vam je iole stalo do MTL "dozivljaja", koji je sasvim zadovoljavajuci na ego AIO. osim ako se ne koristi RBA glava iz gorepomenutog videa, vec - originalna od 0.6 oma.
Smeagol nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-07-2017, 04:13   #41
Annihilator
Aktivan član

Registrovan: Dec 2016
E-cig: Joyetech Aio D22
Pohvala: 0
Pohvaljen: 10
Nivo reputacije: 33
Annihilator je na dobrom putuAnnihilator je na dobrom putu

ja sam prvo kupio joxetech aio d22 pa eleaf sa cubis pro atomizerom pa jos jedan mod.oba moda sam prodao i ostao vjeran joyetch aio s22, dobra baterija jednostavan za koristenje i preezadovoljnan sam. moje misljenje je ko god kaze bilo sta protiv aio je cista glupost. meni licno savrseno lezi,em je jednostavan za koristenje a sluzi svrsi samo tako vise nego savrseno, to je moje skromno misljenje i ne bih ga mijenjao za bilo kkav mod da je zlatan, ostajev vjeran d22.
Annihilator nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 08-07-2017, 05:51   #42
Smeagol
Banned

Smeagol je poznat svimaSmeagol je poznat svimaSmeagol je poznat svimaSmeagol je poznat svimaSmeagol je poznat svimaSmeagol je poznat svima

^i ja sam (zadovoljan), (i) AIO (i One) serijom...

Samo nisam zadovoljan RBA glavom za AIO! Možeš da se dovijaš, da coil dižeš gore, da predje nivo tih ogromnih rupa za dotok tečnosti, ali to ne menja činjenicu da je ta, jedina AIO RBA glava, po mom mišljenju - loša. Zbog svega navedenog.

+ te verzije postalo teško ispratiti, ozbiljno.

Te d22, te d22 xl, te s22. Baš kao i za ego One - te 1100mah te 2200; te mega, te mega xl, te... (ima-jos-al-me-mrzi-da-listam)

Kad kažeš "AIO" ili "One" to više nije dovoljno. Upgrade-ovali su ih dosta puta - što je dobro, al' je teško razaznati na šta ko misli.

Ti si bar bio jasan i precizan skroz, ali bar 60% ljudi na forumu kaže - skraćeno.
Pa pogađaj na šta su mislili.
Staro 08-07-2017, 14:26   #43
Guru
Veteran

Guru's avatar

Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 2,206
Pohvaljen: 5,745
Nivo reputacije: 1032
Guru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputaciju

Ova RBA je meni ispalila spit back, verovali ili ne - DIREKT U OKO, DIREKT.

Skinuo drip tip, u predelu stomaka drzao mod i ati, okinuo bezveze, pljas, vins karter, ditekt u oko.

Daleko im lepa kuca, cubisu, aiou i rba bazama.
Guru nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 08-07-2017, 14:56   #44
Smeagol
Banned

Nema razloga da ti ne verujem. Zahvali se rupcagama i prelivanju tecnosti na grejac.
Ali mozes da joj das sansu #2, tako da bas bas bas izdignes coil.

A i onaj originalni 0.6 je fin, garantovano: ne oslepis!

Odvratna i opasna RBA glava.
Staro 08-07-2017, 15:29   #45
shone29
Moderator

Registrovan: Apr 2017
E-cig: AegisLegend&ZeusDual
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 339
shone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputaciju

Nisam zadovoljan rba glavom nikako, svasta probao ali nije to to...
imam 2 cubisa i 2 rba glave i nikako, odgledao sve moguce tutorijale ali nije to to.
Fabricke glave traju dosta tako da su mnogo bolje resenje od rba.
shone29 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > MODovi > Hibrid MODovi

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 19:39 sati.