Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > MODovi > Hibrid MODovi
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 13-07-2017, 02:00   #46
Annihilator
Aktivan član

Registrovan: Dec 2016
E-cig: Joyetech Aio D22
Pohvala: 0
Pohvaljen: 10
Nivo reputacije: 33
Annihilator je na dobrom putuAnnihilator je na dobrom putu
Uobičajeno Re: Joyetech Ego All In One

lijepo je cuti misljenja i iskustva kolega. ja sam misljenja da kao u svakom sportu svako nalazi sebe i ne treba nikoga osudjivati, naravno to niko ne cini nego onako kaze. bitno je da se pari na kvalitetnoj opremi a svako sebi neka nadje sta mu pase. ja sam oznjeo svoje iskustvo da mi modovi ne leze nikako, ta podesavanja, ma daj, jednostavno se ne vidim u tome. ja sam inace pristalica kvaliteta i jednostavnosti. zvuci malo smijesno ali tako je. a to mi trenutno nudi moj aio d22 nebih neko da se nadje uvrijedjen, samo parimo i uzivajmo u pari kolege.
Annihilator nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 13-07-2017, 03:25   #47
shone29
Moderator

Registrovan: Apr 2017
E-cig: AegisLegend&ZeusDual
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 339
shone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputaciju

Kao sto rece @c-hell, najbolje je to sto te drzi dalje od analognih.
shone29 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 13-07-2017, 10:36   #48
Rogan
Nov član

Registrovan: Jul 2017
Pohvala: 25
Pohvaljen: 12
Nivo reputacije: 29
Rogan je na dobrom putuRogan je na dobrom putu

Da li je neko probao EGO AIO sa cubis grejacima od 1ohm i 1.5ohm? Cuo sam da je za njega najbolji 0.6 koji i dolazi uz njega, ali para mi je previse topla. Razmisljam da li bi sa 1.0 ili 1.5 bila hladnija ali sam cuo da ta dva grejaca na njemu rade jako lose, cure, sta li...Jel imao neko iskustva s tim?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Rogan nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 13-07-2017, 12:53   #49
shone29
Moderator

Registrovan: Apr 2017
E-cig: AegisLegend&ZeusDual
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 339
shone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputaciju

Meni odlcno rade I grejaci od 1ohm I od 1.5. Nisam imao nikakvih problema sa curenjem sa njima.
Samo okreni atomizer na dole I istresi ako ima viska tevnosti u grejacu I vozi neces imati problema.
shone29 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 13-07-2017, 13:00   #50
Rogan
Nov član

Registrovan: Jul 2017
Pohvala: 25
Pohvaljen: 12
Nivo reputacije: 29
Rogan je na dobrom putuRogan je na dobrom putu

Citat:
Originalna poruka od shone29 Vidi poruku
Meni odlcno rade I grejaci od 1ohm I od 1.5. Nisam imao nikakvih problema sa curenjem sa njima.
Samo okreni atomizer na dole I istresi ako ima viska tevnosti u grejacu I vozi neces imati problema.
A jel manje vruca para sa njima? To me zanima jer mi je ovako po difoltu podesen prejak... koristim par sati i sutradan me pece i grlo i pluca.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Rogan nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 13-07-2017, 13:19   #51
maestro
Veteran

maestro's avatar

Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 349
Pohvaljen: 872
Nivo reputacije: 241
maestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalu

Svakako da ce ti grejac od 1 om biti bolji za M2L nego 0.6. Nisam koristio AIO, ne znam da li ima podesavanje rezima rada baterije pa umesto opadajuceg da krece od 4.2V kad je puna baterija da se podesi konstantni rad na 3.7V.
maestro nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-07-2017, 11:15   #52
radna skela
Veteran

radna skela's avatar

Registrovan: Jun 2016
Godine: 41
E-cig: Sigelei TC + kaya
Pohvala: 2,506
Pohvaljen: 2,445
Nivo reputacije: 411
radna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputaciju

Ja nisam imao srece sa tm rba glavom, onaj srafic brzo se izlizao, katastrofa, verujem da moze lepo da radi, ali se treba dobrano pomuciti. Sto se mene tice, treba je zaobici u sirokom krugu!
radna skela nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 03-09-2017, 23:05   #53
ezgeta
Veteran

ezgeta's avatar

Registrovan: Sep 2013
Godine: 48
E-cig: modovi,rta,rda
Pohvala: 1,643
Pohvaljen: 1,885
Nivo reputacije: 390
ezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputaciju

dobra je prvih mesec dana ,a onda je jako baš jako tresneš o zemlju
ezgeta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > MODovi > Hibrid MODovi

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 20:31 sati.