Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > MODovi > Hibrid MODovi
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 06-12-2014, 23:18   #1
Finder
Prijatelj foruma

Finder's avatar

Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,545
Nivo reputacije: 1190
Finder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputaciju
Uobičajeno In'ax Nano

Vincent Athea je ovaj hibrid sa driperom i magnetnim prekidacem lansirao kao prototip negde krajem aprila, ali je tek u septembru najavljena prva serija od 400 komada. Koncept je potpuno isti kao i kod ostalih In'ax atomizera. Centralni polozaj fitilja koji moze biti od bilo kog materijala koji danas koristimo uz izvesna prilagodjavanja cinjenici da pozitivan pol prolazi kroz sam fitilj. To favorizuje mesh, suplju keramiku i ekowool, ali se mogu prilagoditi i fiber, vata i ostala prirodna vlakna. In'ax Nano ima sve osobine aroma testera: jednostavan setup i dry burn, izuzetno redukovanu komoru, prima relativno malu kolicinu tecnosti i dopunjava se kroz drip tip pravo na namotaje. Kontrola vazduha i male dimenzije su bonus.

Materijal: SS 316L
Precnik: 22 mm
Izolacija: PEEK
Rupe za vazduh: 1-4 mm

http://www.youtube.com/watch?v=246JOVaXOFM

Iako me je veoma nizak profil, da ne kazem stelt odmah privukao, cekao sam da vidim prve recenzije. Najvise su me zanimala iskustva sa keramickim fitiljem. Nadao sam se da mi je promakao neki krupan korak na ovom polju. Naime, pre nekog vremena, nekolicina nas je eksperimentisala sa raznim keramickim fitiljima na raznim genesis atomizerima, ali niko nije bio zadovoljan performansama. Keramicki fitilji se lako odrzavaju, traju vrlo dugo, hit i aroma su odlicni, ali natapanje zaostaje za mrezicom, fiberom i vatom. Uz to su krti i zbog toga vrlo pipavi za namotavanje.

Kako to obicno biva, proizvodnja je kasnila i prvih 200 primeraka su zavrseni (i planuli) tek krajem oktobra. Trazena cena od 195€ mi se cinila daleko previsoka. Prve recenzije su stigle u novembru, ali na italijanskom i francuskom. Mozda bi i ovaj prikaz sacekao jos malo da se u medjuvremenu nije pojavio SKU 1994100 (13,5€) i uspostavio normalan poredak stvari.

Kod:
http://www.fasttech.com/p/1994100
Kao sto mozete naslutiti, danas sam dobio tracking broj. Nastavak sledi...
Finder nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-12-2014, 09:13   #2
zogu
Moder

zogu's avatar

E-cig: Samo jako
Pohvala: 4,616
Pohvaljen: 6,178
Nivo reputacije: 1017
zogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputaciju
Uobičajeno Re: Danas mi je stiglo/tema za hvalisanje

Citat:
Originalna poruka od Finder Vidi poruku
Stvarno je mali. Koliko povlacenja sa jednim kapanjem i koji materijal za fitilj si koristio? Jel nezgodan za setup zbog plusa?

Subtank mini

You can fool all the people some of the time,
and some of the people all the time,
but you cannot fool all the people all the time.

The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least.
zogu nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-12-2014, 21:31   #3
Finder
Prijatelj foruma

Finder's avatar

Finder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od zogu Vidi poruku
Koliko povlacenja sa jednim kapanjem i koji materijal za fitilj si koristio? Jel nezgodan za setup zbog plusa?
Jos ga ni oprao nisam. Nema se kad.
Staro 25-12-2014, 21:38   #4
zogu
Moder

zogu's avatar

zogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputaciju

Ne znam da li si video, sam atomizer moze da se usrafi na nemesis, mada onda gubi smisao jer ga povecava. Gotivna je sprava za put, cekam zeleno svetlo, pa ko zna...

Subtank mini

The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least.
Staro 25-12-2014, 22:39   #5
Finder
Prijatelj foruma

Finder's avatar

Uobičajeno Re: In'ax Nano

Bilo me sramota pa sam ostavio sve i uzeo da smotam zacas ovog malisu. Mislim, koliko vremena za to treba? Oprao, osusio, spalio keramiku, uzeo parce kantala 0,27 (to ce biti oko 1,2 Oma za 5 namotaja), jedva navukao onaj minijaturni osigurac na vrh plus igle sa ovim debelim prstima, kad iskrsnu kvaka - minus sraf predugacak. Tu sam i stao. Dremel sam pozajmio komsiji, a on je negde u provodu. Mogao bih da stavim podlosku, ali mi se ne da sad da prevrcem, nije to kod mene sortirano i pri ruci. Ostavio sam za sutra.

Pasuje na nemesis, ali nema neke velike vajde od toga.
Zahvalili :
Staro 19-02-2015, 09:43   #6
Guru
Veteran

Guru's avatar

Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 2,206
Pohvaljen: 5,745
Nivo reputacije: 1032
Guru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputaciju

@Finder

Jesi upogonio malisu, da li si zadovoljan "radom"?
Guru nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 19-02-2015, 10:04   #7
zogu
Moder

zogu's avatar

Jao koliko je to gotivan modic, doneo Finder pre neko vece. Ali imas samo za 2-3 povlacenja. Radi odlicno. Pravi driper za test tecnosti, malo bi mi smor bio za duze koriscenje, mada za neki stealth, tipa u avionu kada mozes da povuces koji put kada niko ne gleda je isto odlican.

Subtank mini

Staro 19-02-2015, 11:19   #8
Finder
Prijatelj foruma

Finder's avatar

Vrlo sam zadovoljan. Pravi test driper, mali i lak za setup. Sa keramikom, meshom i ekowool-om pogodan za brzi dry burn i nakapavanje druge tecnosti. Bunar je plitak i drzi 10-ak kapi tecnosti. Moze da povuce i vise tecnosti, ali onda treba pakovanje sa vise vate na dnu i gubi se pogodnost za testiranje tecnosti (nije zgodno prepakivati vatu svaki put), ali se tada moze uspesno koristiti za stealth vape

Inace, spravica je neverovatno mala. Evo neke slike sa Neta na kojoj se vidi pored Kaje, Orchida i Rose.

U medjuvremenu je cena ovog klona malo opala pa je sada svega $14.85
Zahvalili :
Staro 19-02-2015, 11:25   #9
Guru
Veteran

Guru's avatar

Pohvala: 2,206
Pohvaljen: 5,745
Nivo reputacije: 1032
Guru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputaciju

Odlicna spravica zaista, bas za testiranje.

Pretpostavljam da je ono gore tvoj setup, kako se ponasa keramika nakon nekog perioda koriscenja?
Guru nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 19-02-2015, 12:46   #10
Finder
Prijatelj foruma

Finder's avatar

Nije moja slika, ali je setup prakticno isti. Takav setup sa vatom sam napravio samo jednom, vise probe radi. Lenj sam da ispitam sve aspekte natenane. Spravu sad koristim samo za testiranje tecnosti, iskljucivo sa keramikom. Za sada se drzi dobro, iako je nisam mazio, odnosno radim dry burn bez pranja te se moze ocekivati da ce se pore zacepiti znatno ranije nego da sam je prethodno prao. U tom rezimu ce izdrzati znatno krace, ali mi to sad nije bitno, buduci da relativno mala kolicina prolazi kroz takav setup. To meni nije daily vape.
Zahvalili :
Staro 23-04-2016, 21:17   #11
banemun
Senior

banemun's avatar

Pohvala: 12
Pohvaljen: 10
Nivo reputacije: 65
banemun je na dobrom putubanemun je na dobrom putu

banemun nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > MODovi > Hibrid MODovi

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 20:20 sati.