Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Alati za teme Način prikaza
Staro 01-02-2014, 18:37   #11
NeptunZuti
Senior

NeptunZuti's avatar

Registrovan: Jan 2013
Godine: 49
Pohvala: 420
Pohvaljen: 442
Nivo reputacije: 121
NeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Aspire BDC

Citat:
Originalna poruka od NeptunZuti Vidi poruku
Evo jednog finog tutorijala (do duse na italijanskom):

http://www.youtube.com/watch?v=eYH0V4NTDu4
Upravo sam premotao dve aspire BDC glave prateci instrukcije sa videa. Jednu sam prethodno upropastio jer sam joj zeznuo navoj sa bazom atomizera. Mogu vam reci da premotavanje ovih glava nije toliki problem...

Koristio sam silica wick 2 mm sa FT, NR-R-NR zicu od 2,5 oma takodje sa FT. Dobio sam otpor od 1,3 oma.

Evo i par saveta:

1. Prilikom rasklapanja glave, uhvatite glavu klestima iznad navoja ka bazi atomizera ostrim delom za secenje zice. Dok drzite klesta levom rukom, desnom uzmite druga klesta i uhvatite omotac glave, pa ga povucite na gore oslanjanjem na klesta kojim drzite glavu. Omotac cete ovako skinuti veoma lako, a pri tom necete ostetiti navoje.

2. Kod postavljanja coila u glavu obratite paznju na raspored zica. Tip na tutorijalu pokazuje kako zice treba da stoje da bi se izbegao kratak spoj. Nakon postavljanja grejaca u glavu izdvojite minus pol za donji i minus pol za gornji grejac. Rebalo bi da stoje na 12:15 pod uglom od 90 stepeni. Postavite izolacionu gumicu. Za plus polove, ukoliko niste sigurni koji je od kog grejaca, gurnite zice malo na gore. Kada ustanovite koja zica pripada kojem grejacu postavite ih pod uglom od 90 stepeni I ZATEGNITE, jer upravo one mogu da se kratko spoje sa ostatkom setup-a. Tek onda postavite metalni plus pol u gumicu.

3. Kod vracanja omotaca, nakvasite trakicu od upijajuceg materijala tecnoscu i obmotajte je oko glave. Omotac vratite na svoje mesto laganim uvrtanjem. Polozite glavu na ravnu povrsinu tako da plus kontakt bude sa gornje strane i lagano kucnite cekicem.

I to je to... Ne bacajte glave!

NeptunZuti nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 19:53 sati.