![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 | ||||
Iskusan član
![]() Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 52
Pohvaljen: 262
Nivo reputacije: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Stigao pre dva dana
![]() Na sajtu proizvodjaca su detaljne slike pa ih ne bih dizao na forum. I sta sve stize uz atomizer. Tank lepo radi, vazduh kad je skroz afc otvoren je dobar, kad se malo pritegne sisti. Pamuk kroz grejac tesno i rascesljati sto vise (i kad pomislis da si dovoljno stanjio, jos stanjuj) jer su rupe za natapanje relativno male. Nisam probavao sa "prostijim" zicama, slicno mi radi i sa fused clatponom 3*26+38 i sa alienom . kantal zica, 2,5mm, 4 razmaknuta navoja (jer ima problem sa natapanjem), oko 0,35oma i na 40W radi dobro. Mozda neki brzi 5-ti dugi vape postane malo suv. Aroma je dobra (vrlo dobra), kako god da sam ga napravio nikad nikad nije curnuo. Trosi ulje prilicno, vise od ocekivanog al za to ne marim. A ispao me skoro dzaba, oko 13$.
|
||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Iskusan član
Nivo reputacije: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Da nastavim gde sam stao nakon nekih 10-tak dana koriscenja.
Posto svi hvale ofrf Gear da je super ja moram ovaj tank da ishvalim. Konacno sam nasao tank koji daje odlicnu (perfektnu) aromu, da je vazduh kad je skroz otvoren tih (kad se smanji vazduh postaje bucniji) a nema ga previse, meni taman. Para je gusta, puna i jako, jako meka (meksa nego na blitzenu). Da ne osetim aromu i toplotu mislio bih da samo vazduh uvlacim...throat hit, nema ga ali to mi i odgovara u vecini situacija. Kad hocu da me udari u grlo uzmem core rta. Zica u njemu je Ni80, vapor storm, 3mm, razmaknuta, 0,34oma i na 40W savrseno radi. Dodatne slike cu dodati kad ga budem ponovo rasturao... Sve u svemu, odusevljen. Posto je single coil, u poredjenju sa Merlin mini tankom, najmanje za klasu bolji. |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#3 |
Iskusan član
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Iskusan član
![]()
Konacno su se pojavili merodavni review-i na youtube-u.
Pogledao kako je vaping with vic vikovao, uradio isto i eliminisan potencijalni dry hit. Vratio fused clapton i mogu da dignem na 50W a pre mi je uz dosta stanjivanja pamuka 40W bila gornja granica na 0,33oma. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|