![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
TOP e-cigarete.rs topecigarete.rs |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Senior
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 379
Pohvaljen: 306
Nivo reputacije: 103 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa ako nemaš gde lično da kupiš ne gine ti,nema spasa
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 55
Postovi: 1,864 E-cig: nemesisi,subtankmini sa redu.bajka,heron,ruza,kaje
Pohvala: 3,695
Pohvaljen: 1,061
Nivo reputacije: 230 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Izgleda,al me interesuje da li salju u jednom paketu litar-litar
---------- Post dodan 20-11-2016 u 00:39 ---------- i koji pg je bolji,ovaj PROPILEN GLIKOL USP (1LIT)ili ovaj koji sam do sad koristio PROPILEN GLIKOL-PG.PH EUR MEILAB (1LIT).Nemaju glicerin meilab,nego ovaj GLICERIN USP (1LIT) |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2015
Godine: 46
Pohvala: 589
Pohvaljen: 657
Nivo reputacije: 153 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kupis u apoteci i ne mislis.
Nema razlike. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
Nivo reputacije: 230 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pogledacu po Vrsackim apotekama .al ne verujem da ima
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Product Support
![]() Registrovan: Feb 2014
Pohvala: 620
Pohvaljen: 523
Nivo reputacije: 100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@gojkov
Poštarina za litar-litar je negde oko 450rsd(paket preko 2 kg) mogu proveriti tačno u ponedeljak pa javljam,za porudžbine preko 2999rsd neplaćate poštarinu nego ide na naš teret.(bez obzira na težinu) Može i Nikotinska baza u jednom paketu naravno. I Pg I Vg bi trebalo da su znatno bolji od Meilaba biće i skuplji kad prodje promo period dok se ljudi malo upoznaju,Vg je naprimer po sertifikiatu čistoće koji poseduje zaista biljnog porekla(ima link u PDF formatu na samom proizvodu). Iskreno nemam tako prefinjen ukus da bi lično osetio razliku izmedju meilaba i ovih pg-vg,za sada jedine povratne informacije koje imam od ljudi koji su kupili da je Pg odličan a Vg "sladji" od meilabovog šta god to značilo. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Veteran
![]()
Hvala na odgovoru ,ako sam dobro razumeo za litar-litar+200ml pg 50 mg nik.,ne bi trebalo nikakve postarine jer prelazi 3000 din?
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Product Support
Nivo reputacije: 100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Da tako mu dodje, suština priče da je ustvari najskuplje poručiti samo ova dva artikla pg-vg jer paket prebacije 2 kg a samim tim i poštarinu preko 400din kod više kurirskih službi.
Poštarina je prilično velika,malte ne pola vrednosti robe.Više se isplati da ova dva artikka ubacite uz još nešto da predje 2999. Mislim da je neozbiljni i nepouzdani Bex nešto jeftiniji za poštarinu i slanje samo ova dva artikla,mi po defaultu šaljemo sa Dexpress ali imamo potpisan ugovor i sa Bex om, po želji mi žemo poslati i sa njima ko želi nije problem. |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#25 |
Veteran
![]()
Narucujem
![]() ![]() Porudžbina: #6671 ProizvodKoličinaCena Diy Baza 100%PG 50mg (200ml) (#624-TOP diy baza 50mg-pg) Izaberi jačinu nikotina: 50mg, Brand: TOP, Zapremina: 200ml12,599.00RSD Glicerin usp (1Lit) (#630-TOP usp Glicerin 1Lit) Brand: TOP, Zapremina: 1lIt1549.00RSD Propilen glikol USP (1lit) (#629-TOP usp Propilen glikol 1lit) Brand: TOP, Zapremina: 1lIt1649.00RSD Kantal D žica 2m (0.20mm-0.25mm) (#446-Kantal D2 žica) Brand: *******, Dodatna opcija:: 0.25mm199.00RSD Kantal žica 0.32/0.40 (#421-kantal žica0.32) Dodatna opcija:: 0.32mm, Brand: Heven Gifts, Pakovanje: Ziper kesica1100.00RSD Međuzbir:3,996.00RSD Isporuka ![]() Ukupno:3,996.00RSD (Uračunat 666.01RSD PDV) |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 346
Pohvaljen: 866
Nivo reputacije: 229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nije BEX nepouzdan i neozbiljan vec zavisi od mesta do mesta. U Sapcu su oni najpouzdaniji i tacno se zna od koliko do koliko su u odredjenom naselju. Recimo do 150km udaljenosti stize sve ok u roku, ali sa daljih lokacija zavisni od lokalnog centra iz kog ide paket. Meni su isli na zivce kad Dalibor iz Vranja posalje paket i onda cekam 2 dana, a posebno ako posalje u petak pa mi oni dostave u ponedeljak, utorak. To se resava prosto zalbom glavnom centru, prijavis kurire koji rade u nekom gradu i to je to. Ja sam kuburio sa post expressom koji su samo ubacivali u sanduce papir, niti zove da je stigao niti dodje na vrata, samo ostavi papir i ja onda moram da idem u postu da cekam na salteru. Prijavio problem posti, u roku od 2 dana izvrsili proveru gde se vozilo i koliko zadrzavalo, pozive sa kurirovog telefona i ustanovili ljudi da frajer nije uopste zvao nikoga pri dostavljanju paketa. Dobio covek opomenu i sad mora da radi kako treba. Svi srecni i zadovoljni.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Product Support
![]()
Da neidemo previše u off ali ima veze sa temom, Bex najpovoljniji sa poštarinom za teže pakete ,kasne sa isporukama kao što reče maestro zavisno od mesta do mesta,Bex služba reklamacija nereguje adekvatno nikada ni jedan jedini mail nisam dobio odgovor.
Po Beogradu, Nišu i drugim većim gradovima smo masovno imali problema sa isporukama. To je bilo toliko učestalo da ja stvarno nisam mogao više to da pratim. Edit: Paket sa N.Begrada(gde je sedište firme) do Voždovca putuje 3 dana Bexom i onda oni reaguju posle mog petog šestog poziva.To je stvarno imbecilno kad moram tako da kažem . Baš smo jednom forumašu slali više puta i svaki put isti problem, ako bude čitao prepoznaće se. Masovne žalbe na kurire,naplatu uz samostalno odredjivanje bakšiša(mada i ostali to rade) dostavljanje do centra Sela ili grada, a ne na adresu od vrata do vrata,i još masa drugih stvari. Mnogo ljudi se žalio... previše, pa smo vratli Dexpress u prvi plan. Posexpres ima te fazone, više puta se desilo i to na uvek istim opštinama i lokacijama samo ostave ceduljče, slabo reaguju na reklamacije. Sve u svemu nema idealnih ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2015
Pohvala: 1,326
Pohvaljen: 1,632
Nivo reputacije: 316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
D-Express radi odlicno u Zajecaru a i okolna sela, to mogu da potvrdim, aks i bex katastrofa, ne samo sto nikada nemaju kusur ili sitne pare vec kasne, kuliraju pozive, tako da bas lepa vest za vase kupce
![]() Sent from my Samsung Galaxy S6 Edge |
I need a beer
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Banned
Registrovan: Sep 2013
Pohvala: 28
Pohvaljen: 54
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2015
Godine: 48
Pohvala: 665
Pohvaljen: 918
Nivo reputacije: 213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ima li na zalihama litarski Pg, tj Vg ?
Послато са PSP3452DUO уз помоћ Тапатока |
Ω + V + W =
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |