![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
TOP e-cigarete.rs topecigarete.rs |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Product Support
![]() Registrovan: Feb 2014
Pohvala: 620
Pohvaljen: 523
Nivo reputacije: 100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hvala hoćemo
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Product Support
Nivo reputacije: 100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Da podsetim kao što rekosmo u drugoj temi,pre dolaska slobodno pozovite
tel: 011-318-93-78 ili moj tel: 0607675499 Proverite da li nekog odredjenog artikla koji Vama treba ima u radnji ,magacin je blizu radnje tako da nije problem da se donese nešto čega možda trenutno nema na stanju a ima recimo na WEB shopu. Moram da napomenem da osoblje koje trenutno radi uglavnom nezna mnogo o e-cig priči radimo na svakodnevnoj obuci mladih ženskih kadrova ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2014
Pohvala: 80
Pohvaljen: 123
Nivo reputacije: 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Poseticu vas vezano za kantal i fiber a i da vidimo te devojke sa malom kilometrazom
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 3,261
Pohvaljen: 3,584
Nivo reputacije: 568 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Mozda ste mogli da napravite konkurs, i ponudite posao nekom sa foruma, jer dosta ljudi ima potrebnu kilometrazu, a nema posao. ![]() |
|
It's tulip time in Holland. Two lips are calling me. |
||
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#20 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 46
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,066
Nivo reputacije: 2794 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa da čupa kosu sledećih par godina
![]() ![]() ![]() |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 3,261
Pohvaljen: 3,584
Nivo reputacije: 568 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ih, da čupa kosu?
![]() Meni je uvek bilo gotivnije kad svratim u radnju da nesto kupim, da sa druge strane pulta bude neko sa kim mogu i smisleno da porazgovaram o tome sto kupujem, nego par lepuskastih djevojki, koje ne znaju bas mnogo o tome, ali ok, to sam samo ja. E sad, ako bi se te dve stvari spojile u jednu, to bi vec bila druga prica... ![]() |
It's tulip time in Holland. Two lips are calling me. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Moder
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 4,616
Pohvaljen: 6,176
Nivo reputacije: 1008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Samo sto ti onda prestajes da budes smislen. Cak vise ne znas ni kako se zoves
![]() Sent from SlimKat using Tapatalk |
Subtank mini
![]() You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time. ![]() The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Product Support
![]()
Mali update za radno vreme prodavnice;
Radno vreme: Radnim danom od 12h do 20h...(umesto 11h do 20h) Subotom od 11h do 18h Nedeljom ne radimo. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Product Support
![]()
Mali update za radno vreme od danas 15.09.2014
Novo radno vreme prodavnice: Radnim danom od 09h do 20h...(umesto 12h do 20h) Subotom od 11h do 18h Nedeljom ne radimo. tel:011-318-93-78 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Product Support
![]()
Mali update za radno vreme od danas 27.10.2014
Novo zimsko ![]() Radnim danom od 11h do 20h...(umesto 09h do 20h) Subotom od 11h do 18h Nedeljom ne radimo. tel:011-318-93-78 www.topecigarete.rs |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Oct 2014
Pohvala: 42
Pohvaljen: 24
Nivo reputacije: 34 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sada je vreme da se i azurira sajt..Upravo sam narucio neke stvari kod vas i ponudjene opcije za kupovinu su jedino slanje pouzecem,nema licnog preuzimanja? Meni je jednostavnije da sve sto mi treba kupim na sajtu,kliknem poruci i dodjem u radnju gde me vec sve ceka spremno..Naravno ovo je dobronamerna kritika..Nestrpljivo cekam posiljku
![]() |
Jer tad,tad sam bio mlad!
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Product Support
![]()
@werp690
Upravo smo razmišljali oko toga,slažem se za sugestiju ![]() u banci ili pošti na račun.Donesete uplatnicu a roba je spremna i čeka u radnji.Ljudi su već kupovali tako i nije nikakav problem. Glavni magacin nam nije u radnji to je samo prodajno mesto,sva roba koje se poruči uglavnom ide sa fakturom iz magacina,eventuano ponekad iz radnje(ako nema u magacinu) uz fiskalni račun. Ili varijanta br2 najprostija pozovete 318-93-78,pitate za odredjene artikle koji vam trebaju ako ih ima na stanju u prodavnici odvojimo ih za vas dodjete i kupite uz fiskalini račun. ![]() PS :imate PP |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2015
Godine: 48
Pohvala: 665
Pohvaljen: 918
Nivo reputacije: 213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bio u poseti gore pomenutom lokalu u Bloku 70. Ljudi, samo reci hvale i svaka preporuka za posetu. Radnja je opremljena do ... vrha. Sve sto me interesovalo i zasta sam mislio da cu "lutati" po Beogradu nasao sam kod njih. Pazario neke sitnice i otisao pun pozitivnog utiska.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Product Support
![]()
Drugari,Prijatelji,Vaperi i Forumaši
Moraćemo nažalost da zatvotimo maloprodajni objekat,razloga je više, uglavnom otežani uslovi poslovanja dominiraju,kao i najnoviji državni nameti koji sa svim ostalim troškovima čine velike finasijske izdatke. Maloprodaja će nažalost morati da sačeka neka bolja vremena ![]() Maloprodajni objekat će raditi još do kraja nedelje odnosno zaključno sa 26.12.2015 Vraćamo se korenima a to je Web shop i prodaja preko interneta,Top e cigarete d.o.o će nastaviti da postoji i dalje kao internet prodavnica i mala firma koji na "svoj" način gradi i utiče na naše malo tržište E-cig u Rep.Srbiji. Neke cene ćemo moći i da popustimo zahvaljujući smanjenim troškovima,tako da treba reći da situacija i nije tako loša ustvari ![]() U pripremi su neki noviteti kao i širenje postojećeg DIY asortimana ![]() Za ljude iz Beograda na našem Web shopu smo uveli već sada metod kupovine-isporuke LIČNO Preuzimanje-Uplata na račun,tako da će Beogardjani moći da preuzmu lično neku robu koja je možda interesantna bez kuruske službe i plaćanja troškova,sa predhodnom porudžbinom i uplatom na naš račun.Gledaćemo da maksimalno pojednostavimo koliko je to moguće a da bude po zakonu. Za ostale naše verne kupce van BG-a,ništa se nemenja sve ostaje kao i do sada. Iskerno Hvala svima na dosadašnjem ukazanom poverenju. Pozdrav Marko TOP E CIGARETE d.o.o |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
![]() Registrovan: Sep 2014
Pohvala: 1,340
Pohvaljen: 1,988
Nivo reputacije: 393 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Opušteno i bez nerviranja, nastavite i dalje sa dobrim poslivanjem.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|