Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Prostor za oglašavanje > Oglasi > Istekli oglasi > Prodato
Zaboravljena šifra? Registracija

Zatvorena tema

Alati za teme Način prikaza
Staro 15-07-2022, 15:32   #1
cebzab
Iskusan član

cebzab's avatar

Registrovan: Sep 2018
E-cig: Billet Box
Pohvala: 40
Pohvaljen: 256
Nivo reputacije: 56
cebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosi
Uobičajeno Modovi - Za svaciji Dzep

Prodajem visak modova za svaciji dzep i figurativno i bukvalno.
Svi modovi su ili kao novi ili maltene bukvalno novi.
Svi modovi su upakovani u originalnu kutiju i imaju svu propratnu opremu koja je isla uz njih.

Lista modova sa uzlaznim cenama uz mali opis:

1. Eleaf Istick Pico 75W - Instaliran Arctic Fox, koriscen dva dana od tada stoji u kutiji. Placen 30 USD + 3.5 USD isporuka - 2500 rsd + PTT

2. Asmodus Minikin Boost 155w - Dual 18650 mod, koriscen mesec dana, jedan od najmanjih C-Ram modova. Jako cvrst, kvalitetan i izdrzljiv mod. Odlican je i za TC sa SS316. Placen 52 USD + 0 USD isporuka - 3500 rsd + PTT

3. SXK STH 60W / Sunbox R.S.S. Mods Stealth Klon - Koriscen mozda 5 dana, mozda i manje. Po meni jedan od najboljih SBS modova, posebno za ljude kojima smeta nisko dugme na vecini SBS modova. Super lagan, napravljen od crne ABS plastike (nije ofarbana crnom bojom preko nego je cela crne boje) i aluminijuma. Iz odredjene perspektive ovaj klon je i bolji nego original, posto original ima samo mofset cip sa displejom koji prikazuje informacije, dok ovaj klon je regulisan i moze da mu se podesava snaga. Ima podesavajuci 510 pin, tako da kome god da ode obratite paznju da ne zavrcete atomizer kao sivonja, nego ga nastelujte prvo sa imbusom koji je u kutiji. Po recenzijama podrzava atomizere do 24mm, ja sto sam ga malo trosio koristio sam ga samo sa 22mm. Dvarw MTL i Dvarw MTL FL mu leze kao dupe na nosu, tacno dolazi do gornje ivice sa 5-6ml tankom. Jedina mana koju ima je sto sam mu izgibio jedan sraf i taj sraf je zamenjen drugim. Placen 50 USD + 4 USD isporuka - 5000 rsd + PTT

4. 5aVape Hussar BXR - Koriscen par sati/ NOV stigao pre 3-4 dana. Beli, trebalo bi da je isti cip u njemu kao sto je u Aspire Mixx (60w). Odlicno napravljen, jako cvrst, vratanca maltene ne mrdaju uopste, manji je od billet box-a. Ja sam ga narucio sa nadom da ce biti znacajno laksi od billet box-a, ali nazalost (za mene) skoro pa su iste tezine. Izmerio sam ih u Aromi na vagi za voce/povrce 142 grama je prazan bez baterije, bez boro tanka, bez rba glave dok je billet box 144 grama isto prazan. Tako da iz tog razloga mi nije neophodan i ide dalje. Placen 65 USD + isporuka 5 USD, za toliko se i prodaje (114 kurs) - 8000 rsd + PTT

5. Asmodus / Ultroner EOS II - Koriscen 15 minuta NOV, samo da mu se apdejtuje softver i par cimova. I dalje ima nalepnicu na ekranu. Isti dan kada mi je stigao ovaj mod stigao mi je i VTC75 Nano i tada sam se prebacio sa DL na MTL i od tada nije koriscen. Dual 18650 mod do 180W od Stabilizovanog Drveta / Akrilne Smole i Aluminijuma. Jako lagan mod, cak je i ok da se nosi u dzepu iako je 2x18650 mod. Uz mod ide kutija naravno. U kutiji ima papirice, usb kabl, smirgla/stapic za odrzavanje drveta i vrecicu za nosenje. Idealna prilika za nekog ko je zainteresovan da proba mod od stabilizovanog drveta, po relativno "povoljnoj" ceni. Placen 144 USD + 0 USD isporuka - 9000 rsd + PTT

Od zamena iskljucivo me zanima SXK Plasticni Billet Box i nista vise. Imam jos raznih modova stvarno mi ih ne treba vise. Unapred hvala na razumevanju.

Slike

Admin poruka

http://www.e-cigserbia.com/showpost....0&postcount=12

Ukoliko prodajete opremu koja je klon nečega, to mora biti napisano..

Primer:
"Kayfun Prime SXK klon". Ako nema ime klonera onda samo "Kayfun Prime klon"

Dizanje oglasa dozvoljeno je po isteku 7 dana.
Kod dizanja oglasa može se napomenuti da je oglas aktuelan ili promeniti cenu.

Promenu stanja potrebno je (i dozvoljeno) navesti što pre.
Kod promene stanja nije dozvoljeno menjanje cene.

Postavljaču malog oglasa koji po završenoj trgovini ne prijavi da je oglas istekao (opcija prijavi post) će biti zabranjeno korišćenje malih oglasa.

http://www.e-cigserbia.com/showthread.php?t=33003

http://www.e-cigserbia.com/showthread.php?t=33004

cebzab nije na Forumu   top
Staro 16-07-2022, 11:02   #2
kresimirosk
Nov član

Registrovan: Sep 2021
E-cig: SigeleiZMAXV5+TilemahosV2
Pohvala: 7
Pohvaljen: 35
Nivo reputacije: 12
kresimirosk je na dobrom putukresimirosk je na dobrom putukresimirosk je na dobrom putukresimirosk je na dobrom putu
Uobičajeno Re: Modovi - Za svaciji Dzep

kupio bih hussar bxr imate poruku u pp
kresimirosk nije na Forumu   top
Staro 17-07-2022, 11:07   #3
marinko magla
Aktivan član

Registrovan: Jan 2017
Pohvala: 5
Pohvaljen: 5
Nivo reputacije: 27
marinko magla je na dobrom putu

Rez za Pico i Asmodus Minikin Boost
marinko magla nije na Forumu   top
Staro 20-07-2022, 14:12   #4
stole_sb
Aktivan član

stole_sb's avatar

Registrovan: Sep 2014
Pohvala: 22
Pohvaljen: 22
Nivo reputacije: 37
stole_sb je na dobrom putustole_sb je na dobrom putustole_sb je na dobrom putu

3. SXK STH 60W / Sunbox R.S.S. Mods Stealth rezervisem.
stole_sb nije na Forumu   top
Staro 22-07-2022, 19:25   #5
cebzab
Iskusan član

cebzab's avatar

cebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosi

1. Eleaf Istick Pico 75W - Prodat
2. Asmodus Minikin Boost 155w - Prodat
3. SXK STH 60W / Sunbox R.S.S. Mods Stealth Klon - Prodat
4. 5aVape Hussar BXR - Prodat
5. Asmodus / Ultroner EOS II - Aktuelan
Staro 30-07-2022, 00:44   #6
cebzab
Iskusan član

cebzab's avatar

Asmodus / Ultroner EOS II - Aktuelan - 8500 rsd - Nova Cena
Staro 10-08-2022, 15:18   #7
cebzab
Iskusan član

cebzab's avatar

Asmodus / Ultroner EOS II - Aktuelan - 8000 rsd - Nova Cena
Staro 21-08-2022, 13:28   #8
cebzab
Iskusan član

cebzab's avatar

Asmodus / Ultroner EOS II - Aktuelan - 8000 rsd - Jos malo pa Nestalo
Staro 11-09-2022, 18:28   #9
cebzab
Iskusan član

cebzab's avatar

Asmodus / Ultroner EOS II - Aktuelan - 7500 rsd - Novija Cena
Staro 11-10-2022, 10:36   #10
cebzab
Iskusan član

cebzab's avatar

Asmodus / Ultroner EOS II - Aktuelan - 7000 rsd - Najnovija i Poslednja Cena

Moze zamena za neki DNA40/60 ili dicodes mod, samo da nije SBS
Staro 07-12-2022, 21:02   #11
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 45
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,173
Pohvaljen: 1,793
Nivo reputacije: 401
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Rezervisano

◔‿◔
Dj_ nije na Forumu   top
Staro 08-12-2022, 20:59   #12
cebzab
Iskusan član

cebzab's avatar

Sto bi rekli Japanci: !!! Kanbai !!!

Moze lock
Zatvorena tema

e-cigSerbia Forum > Prostor za oglašavanje > Oglasi > Istekli oglasi > Prodato

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 04:06 sati.