![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#76 | |
Senior
![]() Registrovan: Jan 2013
Godine: 48
Pohvala: 420
Pohvaljen: 442
Nivo reputacije: 118 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Koristio sam silica wick 2 mm sa FT, NR-R-NR zicu od 2,5 oma takodje sa FT. Dobio sam otpor od 1,3 oma. Evo i par saveta: 1. Prilikom rasklapanja glave, uhvatite glavu klestima iznad navoja ka bazi atomizera ostrim delom za secenje zice. Dok drzite klesta levom rukom, desnom uzmite druga klesta i uhvatite omotac glave, pa ga povucite na gore oslanjanjem na klesta kojim drzite glavu. Omotac cete ovako skinuti veoma lako, a pri tom necete ostetiti navoje. 2. Kod postavljanja coila u glavu obratite paznju na raspored zica. Tip na tutorijalu pokazuje kako zice treba da stoje da bi se izbegao kratak spoj. Nakon postavljanja grejaca u glavu izdvojite minus pol za donji i minus pol za gornji grejac. Rebalo bi da stoje na 12:15 pod uglom od 90 stepeni. Postavite izolacionu gumicu. Za plus polove, ukoliko niste sigurni koji je od kog grejaca, gurnite zice malo na gore. Kada ustanovite koja zica pripada kojem grejacu postavite ih pod uglom od 90 stepeni I ZATEGNITE, jer upravo one mogu da se kratko spoje sa ostatkom setup-a. Tek onda postavite metalni plus pol u gumicu. 3. Kod vracanja omotaca, nakvasite trakicu od upijajuceg materijala tecnoscu i obmotajte je oko glave. Omotac vratite na svoje mesto laganim uvrtanjem. Polozite glavu na ravnu povrsinu tako da plus kontakt bude sa gornje strane i lagano kucnite cekicem. I to je to... Ne bacajte glave! ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Senior
![]() Registrovan: Nov 2013
Godine: 51
Pohvala: 232
Pohvaljen: 304
Nivo reputacije: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Interesuje me da li na davide bdc mogu da idu grejači od protanka?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 2,612
Pohvaljen: 611
Nivo reputacije: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mislim da mogu.Barem ih nude na pink mule kao zamenske.Mislim da si tamo i kupio Davide Bcc (ili se varam)
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Senior
![]() Registrovan: Jan 2013
Godine: 61
Pohvala: 908
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Evo jos jednog tutorijala, umesto dual coil, microcoil i vata:
http://www.youtube.com/watch?v=VAmIJIUeEUg |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#80 |
Senior
![]() Registrovan: Jan 2014
Godine: 36
Pohvala: 163
Pohvaljen: 110
Nivo reputacije: 72 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
za 5 min sam mu oprostio i sto mu glava koja drzi grejac izgleda bas china style i sto sam morao da se zezam sa izvlacenjem +a
![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Product Support
![]() Registrovan: Aug 2012
Pohvala: 267
Pohvaljen: 430
Nivo reputacije: 112 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Probaj da zapušiš jednu rupu za vazduh, tek tada udara k'o nezdrav
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Senior
![]()
ako se pod udaranjem smatra th nije mi nesto narocito bitan. ovako fabricki mi je lego skroz ok , mada svako ima drugaciji cug
![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Iskusan član
Pohvala: 386
Pohvaljen: 175
Nivo reputacije: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zapusio rupu zvakom, th izuva, aroma sabija, para topla, radi za medalju.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Godine: 52
Pohvala: 1,501
Pohvaljen: 2,237
Nivo reputacije: 376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sto sa zvakom?!? Uzmi cackalicu, ubodi i zalomi...
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Senior
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 1,770
Pohvaljen: 1,035
Nivo reputacije: 200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Naložili ste me, moraću da uzmem ovo čudo
![]() Nema ga na HG-u na stanju trenutno izgleda da je ovaj BDC sistem bar za sada bacio sve pod noge. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Senior
![]()
jel moze neko da prokomentarise potrosnju ovog klira, jos uvek nisam siguran da li sam ja poceo malo vise da parim ili ovo bas trosi
![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Prijatelj foruma
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,545
Nivo reputacije: 1191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Trosi, naravno. Cim daje vise pare, onda vise i trosi. Dual coilovi uvek vise trose - to su dva fitilja i dva grejaca.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2012
Godine: 52
Pohvala: 2,179
Pohvaljen: 3,267
Nivo reputacije: 530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa realno meni ne trosi mnogo vise od ovih ostalih koje koristim... mozda 5-10%, ne vise.
Dodao sam ergeli i CE5 BDC - radi odlicno, a pogotovo na mehanici. |
"Talk sense to a fool and he calls you foolish."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Senior
![]()
definitivno daje vise pare, samim tim i trosi vise, upravo to me zanimalo koliko procenata vise trosi. mozda zbog cesceg dopunjavanja s obzirom da su mi drugi klirovi vece zapremine imam osecaj da je to vise id 10%.
|
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Senior
Pohvala: 1,770
Pohvaljen: 1,035
Nivo reputacije: 200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
A ima tu jos jedna stvar....kad je nesto lepo i slatko apetiti rastu i potrosnja ide gore,shade mogu da spicim flasicu za par dana a dinju bi recimo dudlao mesecima i dzaba kad neide,dodajte tome jos i novu dimenziju ukusa,th,performansi BDC.....i samo sipajjjj,zato je subjektivan osecaj da je potrosnja mnogoo veca.
poslato sa nokije 2110 |
Somebody Put Something In My Drink
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|