![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#16 |
|
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,546
Nivo reputacije: 1195 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 106
Pohvaljen: 56
Nivo reputacije: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni ovo ogromno deluje...više liči na neko ladno oružje
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 52
Pohvala: 2,737
Pohvaljen: 1,901
Nivo reputacije: 324 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije li mnogo 2.1ohm na DC?
5V i 3A za neki normalan vape, ako se ne varam.. Ili se to oznacava 2.1ohm po coil-u. |
|
Vapor running through my veins
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Prijatelj foruma
Nivo reputacije: 1195 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne mora da znaci da je mnogo.
Kod dual coilova dobijas vecu povrsinu grejaca na fitiljima i tako povecavas ukupnu kolicinu pare u odnosu na ono sto bi dobio sa jednim LR grejacem. Pri tom je i temperatura niza jer na svakom namotaju oslobadjas samo pola snage koju bi inace oslobodio na jednom LR-u. Dual coilovi sa niskim ukupnim otporom daju prilicno vruc vape (ne tako vruc kao single LR), a i cesce imaju problema sa natapanjem. Pretpostavljam da su hladniji vape imali na umu kad su projektovali ovo. To je ipak gornji setup. Drugo, sa manje energije po namotaju ocekujem i duzi vek trajanja setup-a, odnosno manje naslaga. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 664
Pohvaljen: 970
Nivo reputacije: 249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 55
Pohvaljen: 39
Nivo reputacije: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pojavio se na healthcabin-u za 11$ ,ali prodali su sve 2,0ohm, ostali su samo 1,5ohm verzije.. Na kojoj voltazi su ti najbolji da se pare?
edit: nasao sam odgovor, najbolje je koristiti 1,5 na regularnim 3,7v baterijama, a 2,0 na VV i VW baterijama.. (posto su DC) porucio sam iclear 30, jedva cekam da isprobam ![]() (ne sa healthcabin, bio je neki dobar hour deal na drugom sajtu..) |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Iskusan član
![]() potpuno pointless pakovanje.. ![]() bezveze su natrpali kutiju sto samo povecava shipping cost.. video sam skoro da su na nekom sajtu to izmenili i sad imaju "compact" pakovanje.. Evo ga na Boltu i na Vamu ![]() ![]() i na ego 650 - buzdovan ![]() e sad.. nema dry hita, ima dosta pare.. sve je to ok, ali aroma mi je slaba.. takodje osecam onaj bzvz miris sto su neki na netu opisali kao "shoe store" miris.. oprao sam ga prethodno kljucalom vodom i pustio da se osusi.. mada sam bio nestrpljiv pa nisam dugo cekao.. ali svejedno se oseca.. ne smeta preterano, ali tu je.. nervira me.. koristim joyetech cigar 11mg i ne osecam lepo aromu.. nekako jedva u pozadini.. na evod-u mi je aroma deset puta izrazenija i bas uzivam, a iclear 30 mi je za sada razocarenje.. nadam se da ce vremenom taj smrad nestati, a aroma se nekako popraviti.. ili cu naruciti neku rezervnu glavu posto nisu imali kad sam ga kupovao, pa da vidim da li ce to izmeniti nesto.. ne znam sta bih drugo mogao da uradim.. nekako sam vise ocekivao posle gomile dobrih review-ova.. :/ |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Iskusan član
neprijatni miris polako iscezava.. mada i dalje nije idealno.. mozda vremenom nestane.. nadam se
usput trazim po netu gde glave nisu out of stock, a da je shipping ispod 10€.. super je sto i sa jako malo djusa u tenku ne dobijam dry hit.. |
|
Between two evils, I always pick the one I never tried before..
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2012
Godine: 71
Pohvala: 1,471
Pohvaljen: 3,186
Nivo reputacije: 537 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dali je neko več radio dry burn na ovom čudu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 3,316
Pohvaljen: 2,006
Nivo reputacije: 503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poshto smo na pocetku govorili o zapremini ,jel se ja varam ili je preko 3,5 ml tecnosti?
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2012
Godine: 71
Pohvala: 1,471
Pohvaljen: 3,186
Nivo reputacije: 537 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na
Kod:
http://www.innokin.com/iclear-30.html Citat:
|
|
|
|
||
|
|
|
|
|
#27 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 281
Pohvaljen: 757
Nivo reputacije: 229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obzirom da ove klirove koji su mi stigli u SVD kompletu nisam hteo da koristim, da bi otislo sve u kompletu kako je i doslo, narucih par komada posebno.
Stiglo danas... i definitivno se pridruzujem komentaru o apsolutno besmislenom pakovanju... povecava postarinu kao i cimanje sa carinom jer par komada zauzmu poprilicno mesta i paket je vecih dimenzija sto odmah zapadne za oko... a mogli su lepo kao Kanger da smeste 5 komada u celofan i kutiju. ![]() Poredjenja radi, evo slika ovog besmislenog pakovanja pored Efest Luc punjaca: ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Oct 2011
Godine: 48
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 573 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eto kakvi smo mi,odn ne mi nego ti
,pa zamisli da su zavili u celofan i strpali u kartonsku kutijicu,i stigne ti izgrebano ili sa naprslim tankom,onda bi im sigurmo mamu ,ok moglo je da bude i manje pakovanje ali si ovako bar siguran da će do tebe doći u jednom komadu .
|
|
Love me or hate me I don't care
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 281
Pohvaljen: 757
Nivo reputacije: 229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moglo je bar kao Protank, 2 ipo puta manje pakovanje pa opet ne stize slomljeno.
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Prijatelj foruma
Nazalost ti "gift box-ovi" su vise prilagodjeni prodaji u radnji nego slanju postom. Nije ni cudo, trgovci uzimaju daleko vise robe nego sto se salje pojedinacnim kupcima. I Protank se prvo pojavio u "luksuznoj" kutiji.
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|