Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 20-06-2012, 00:43   #61
TomcaT
Aktivan član

TomcaT's avatar

Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 12
Pohvaljen: 3
Nivo reputacije: 52
TomcaT je na dobrom putu
Uobičajeno Re: eGo 2.4ml CC (Coil Changeable) clearomizer

Javi utiske...

TomcaT nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-06-2012, 00:43   #62
ZoranK
Veteran

ZoranK's avatar

Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 489
Pohvaljen: 767
Nivo reputacije: 0
ZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvalu

Citat:
Originalna poruka od MilosNS Vidi poruku
Nadam se da je tako... jer su već poručeni.
Ja mislim da ću ipak sačekati V2, izgleda da se ponavlja priča sa Stardustom i pucanjem tube, koja je rešena tek u drugoj epizodi...
ZoranK nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-06-2012, 00:48   #63
MilosNS
Senior

MilosNS's avatar

Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 302
Pohvaljen: 324
Nivo reputacije: 104
MilosNS ima čime da se ponosiMilosNS ima čime da se ponosiMilosNS ima čime da se ponosiMilosNS ima čime da se ponosiMilosNS ima čime da se ponosiMilosNS ima čime da se ponosiMilosNS ima čime da se ponosiMilosNS ima čime da se ponosiMilosNS ima čime da se ponosiMilosNS ima čime da se ponosiMilosNS ima čime da se ponosi

Ja sam tu seriju pratio od druge epizode, a ovde sam propustio premijeru ali prvu epizodu sada već sigurno neću propustiti...
MilosNS nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-06-2012, 00:51   #64
ZoranK
Veteran

ZoranK's avatar

ZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvalu

Tebi će od tolikog udaranja u taj zid sigurno da pozli... čak i ako CC koje si poručio budu OK
Staro 20-06-2012, 00:55   #65
Cha Du-Ri
Veteran

Cha Du-Ri's avatar

Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 664
Pohvaljen: 970
Nivo reputacije: 246
Cha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvalu

Nema problema sa tubom (za sad) nego sa dripom,naravno v2 sa duzim fitiljem ce biti buuum, a v3 ???
Cha Du-Ri nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-06-2012, 00:56   #66
Cha Du-Ri
Veteran

Cha Du-Ri's avatar

Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 664
Pohvaljen: 970
Nivo reputacije: 246
Cha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvalu

Cha Du-Ri nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-06-2012, 00:57   #67
ZoranK
Veteran

ZoranK's avatar

Citat:
Originalna poruka od Cha Du-Ri Vidi poruku
Nema problema sa tubom (za sad) nego sa dripom,naravno v2 sa duzim fitiljem ce biti buuum, a v3 ???
Hirošima

Znam da CC nema problema sa tubom nego sa drip tipom, problem sa tubom je imao Stardust V1, a (Kineska) istorija se izgleda ipak ponavlja, uz određene varijacije na temu...
Staro 20-06-2012, 01:00   #68
MilosNS
Senior

MilosNS's avatar

MilosNS ima čime da se ponosiMilosNS ima čime da se ponosiMilosNS ima čime da se ponosiMilosNS ima čime da se ponosiMilosNS ima čime da se ponosiMilosNS ima čime da se ponosiMilosNS ima čime da se ponosiMilosNS ima čime da se ponosiMilosNS ima čime da se ponosiMilosNS ima čime da se ponosiMilosNS ima čime da se ponosi

Citat:
Originalna poruka od ZoranK Vidi poruku
Tebi će od tolikog udaranja u taj zid sigurno da pozli... čak i ako CC koje si poručio budu OK
Kad mene neko pokušava iznervirati
ja se uopšte ne dam isprovocirati
zauzmem položaj u karakter stavu
i bez upozorenja zidom u glavu...

Možda ako budem uporan sa lupanjem, batalim i klasiku i elektroniku.
Staro 20-06-2012, 01:02   #69
MilosNS
Senior

MilosNS's avatar

Citat:
Hirošima

Znam da CC nema problema sa tubom nego sa drip tipom, problem sa tubom je imao Stardust V1, a (Kineska) istorija se izgleda ipak ponavlja, uz određene varijacije na temu...
Nadam se da će ostati samo na ovoj varijaciji.
Staro 20-06-2012, 01:18   #70
Mesecar
Veteran

Mesecar's avatar

E-cig: Proteus&Penelope
Pohvala: 281
Pohvaljen: 757
Nivo reputacije: 226
Mesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvalu

Citat:
A ja se upravo spremao da napišem komentar kako mi se čini da je za vrlo kratko vreme prijavljeno malo mnogo tih problema sa pucanjem, a ocene su od "odličan 5" do "savršenstvo"... Jesam li nešto propustio?
Jesi

Ono sto ovaj klir daje je meni toliko dobro da i da pukne, radije bih ga zalepio i pario dalje nego da koristim neki drugi.

Danas mi je drugarica bila u panici jer je zaboravila kuci CC. Dosla na posao, pocela da pari na Visionu kao do pre neki dan i kaze da to vise nije to i da se ukusi ne mogu porediti.

Isto se desilo meni juce kada sam navrnuo Vision jer mi je u njemu ostalo malo espressa a ja se uzeleo.
Mesecar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-06-2012, 08:59   #71
ZoranK
Veteran

ZoranK's avatar

Citat:
Originalna poruka od Mesecar Vidi poruku
Jesi

Ono sto ovaj klir daje je meni toliko dobro da i da pukne, radije bih ga zalepio i pario dalje nego da koristim neki drugi.
Onda ipak nisam

Ne znam da li se to zove (ne)konformizam, ali ja bih radije sačekao nešto što radi bez super lepka, štapa i kanapa
Staro 20-06-2012, 09:19   #72
Mesecar
Veteran

Mesecar's avatar

E-cig: Proteus&Penelope
Pohvala: 281
Pohvaljen: 757
Nivo reputacije: 226
Mesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvalu

Meni radi bez super lepka ovaj sto sada koristim. Kao sto rekoh, samo ne treba natezati i nema potrebe za kucnom radinoscu.
Mesecar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-06-2012, 11:13   #73
tabby
Prijatelj foruma

Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 474
tabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputaciju

Sad nesto kapiram,ako stvarno toliko dobro radi kako pricate onda cu verovatno da prodam bell i kupim jedan,samo moram nekako videti da se organizujem i uzmem bar 2 komada za svaki slucaj ako mi recimo pukne tip na jednom
tabby nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-06-2012, 11:28   #74
dudasd
Iskusan član

dudasd's avatar

Pohvala: 16
Pohvaljen: 19
Nivo reputacije: 55
dudasd je na dobrom putududasd je na dobrom putududasd je na dobrom putu

Tip nije napukao, a punim do 1,4 u vertikalnom položaju i ne obaram dok lepo ne nalegne glava, da ne bih zalila taj spoj. Hajd' videćemo kako danas radi, juče od vrućine ni auto nije hteo da upali, a kamoli e-cigareta. Moguće je i da mi treba kvalitetnija tečnost (ovo je ipak bila Umbrellina FA). U svakom slučaju to nije uticalo na paru, tako da i dalje obožavam ovu napravu.

Juče vozač u jednom trenutku molio da proverimo mi pozadi da se nije nešto zapalilo u kolima... nije mu jasno, kola puna dima, a ne oseća miris paljevine... toliko o performansu.
dudasd nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-06-2012, 18:09   #75
TomcaT
Aktivan član

TomcaT's avatar

Pohvala: 12
Pohvaljen: 3
Nivo reputacije: 52
TomcaT je na dobrom putu

... i tako ja danas na poslu ostanem bez Gold Ducat-a u CC-u, i prebacim se na C4 sa Shade-om, i sve mi nesto... pa nije to to... teze se cuga, nekako nije konstantan TH... i zavrsi se jos jedan radni dan, dodjoh kuci, i rekoh, daj da operem lepo CC (iako sam ga juce prvi put napunio), i uradim dry burn, kako bih sipao preostali Shade i probao radi trenutnog poređenja... Cugnem sa C4... standardno, kao i do sada, nekako sladunjavo (nisam bio odusevljen Shade-om od pocetka bas zbog toga)... i sad CC... AU SUNCE TI... PA STA CU SAD DA RADIM, NEMAM VISE SHADE, A OVO JE TAKO DOBRA AROMA!!! Nema sladunjavog ukusa, TH udara konstantno, pare... pa... da ne preteram, ali mozda cak ima i duplo vise... i da ne zaboravim, mnogo laksi cug... Ovaj clear je PUN POGODAK, samo da srede taj nedostatak sa pucanjem plastike prilikom pretezanja, i, eventualno (ne daj Boze), ako postoji jos neki "bug" koji nismo primetili!

Moja topla preporuka svima, ali SVIMA!

TomcaT nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 12:19 sati.