Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Prodaja i podrška proizvoda > Prodavnice > Vape Bar Beograd
Zaboravljena šifra? Registracija

Vape Bar Beograd Vape Bar Beograd

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 07-12-2017, 17:17   #16
Vape Bar Beograd
Nov član

Vape Bar Beograd's avatar

Registrovan: Sep 2017
Pohvala: 7
Pohvaljen: 101
Nivo reputacije: 37
Vape Bar Beograd ima čime da se ponosiVape Bar Beograd ima čime da se ponosiVape Bar Beograd ima čime da se ponosiVape Bar Beograd ima čime da se ponosiVape Bar Beograd ima čime da se ponosiVape Bar Beograd ima čime da se ponosiVape Bar Beograd ima čime da se ponosiVape Bar Beograd ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Webshop

Meilab je proizvodjac PG-a i VG-a....

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Vape Bar Beograd nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 07-12-2017, 18:06   #17
milutko1
Moder

milutko1's avatar

Registrovan: Nov 2011
Godine: 53
Pohvala: 445
Pohvaljen: 624
Nivo reputacije: 178
milutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalu

poslah pitanje na sajtu,vidim da tamo niko ne odgovara,hvala za ovaj odgovor jos samo i cenu da saznam
milutko1 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 07-12-2017, 20:37   #18
Vape Bar Beograd
Nov član

Vape Bar Beograd's avatar

Registrovan: Sep 2017
Pohvala: 7
Pohvaljen: 101
Nivo reputacije: 37
Vape Bar Beograd ima čime da se ponosiVape Bar Beograd ima čime da se ponosiVape Bar Beograd ima čime da se ponosiVape Bar Beograd ima čime da se ponosiVape Bar Beograd ima čime da se ponosiVape Bar Beograd ima čime da se ponosiVape Bar Beograd ima čime da se ponosiVape Bar Beograd ima čime da se ponosi

590 i 690 rsd....pise na sajtu 😉

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Vape Bar Beograd nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 07-12-2017, 21:41   #19
milutko1
Moder

milutko1's avatar

Registrovan: Nov 2011
Godine: 53
Pohvala: 445
Pohvaljen: 624
Nivo reputacije: 178
milutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalu

hvala ,tad nije pisalo pa sam izgubio volju i narucio na drugom mestu,ispravicemo sledeci put
milutko1 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 20-04-2018, 15:36   #20
Piki
Veteran

Piki's avatar

Registrovan: Jun 2017
E-cig: Kayfun dugi lite
Pohvala: 717
Pohvaljen: 1,019
Nivo reputacije: 189
Piki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputacijuPiki ima reputaciju

Pošto nema teme za arome iz VapeBara...

Probao sam Calapiter Reboost od Hochland Dampf. Proizvođača.
All day vape, kvalitetna aroma definitivno. Jedino što je crna da crnija ne može biti, pa nakon par ml odmah menjanje vate.
Fantastično izbalansirana vanila i karamela, totalno kremasto. Meni se svidela.
Piki nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 20-04-2018, 22:00   #21
Pablito
Senior

Pablito's avatar

Registrovan: Jan 2018
E-cig: Istick pico 75w;smok 220
Pohvala: 723
Pohvaljen: 1,005
Nivo reputacije: 170
Pablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputaciju

Ma kratko i jasno dok je Bokija,Miroslava i naravno mog Marka paklene kuhinje i do god je Vape bara bice i tecnosti a vecina tecnosti i aroma je ekstra npr kalapiter meni je odlicna ali bokashake,queens delights i naravno favorit pixie dust po meni najbolja narocito za ovo toplo vreme lepa osvezavajuca mmmm,naravno ima odlicnih gotovih tecnosti a za ovo vreme meni po preporuci Mikija naravno ninja juice...
Ja znam da sam prezadovoljan sa tecnostima i aromama iz Vape bara,naravno i ekipom iz bara,samo ako bi mogli da ubace crveno manastirsko ili bar da zamole ove iz paba pored i bice totalno ludilo!!!
Znaci Vape bar u Dzona Kenedija ima sve od aroma,tecnosti,modova,atomizera,baterija,grejaca itd,samo jos fali crveno manastirsko

Послато са 8063 уз помоћ Тапатока
Pablito nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 29-07-2018, 20:38   #22
BataBaraba
Nov član

BataBaraba's avatar

Registrovan: Feb 2014
Pohvala: 9
Pohvaljen: 8
Nivo reputacije: 41
BataBaraba je na dobrom putu

Verovatno grešim što ovde postujem, ako treba neka moderatori premeste post gde treba, ali hteo bih da se zahvalim onom čoveku na "v", Miroslavu i detabu na pomoći koju su mi pružili da se ponovo vratim na elektroniku. Miroslav zna koliko sam bio neodlučan, i koliko sam ga smarao, i možda sam i napravio neku glupost sa atomizerima, ali zahvaljujući njima opet sam se vratio na pravi put. I tečnost Kapka's Gjallahorn sa puterom od rikikikija je pun pogodak! Hvala Vam još jednom!

BataBaraba nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 28-09-2018, 16:48   #23
hamigaso
Iskusan član

hamigaso's avatar

Registrovan: Jul 2016
E-cig: DNA
Pohvala: 87
Pohvaljen: 46
Nivo reputacije: 44
hamigaso je poznat svimahamigaso je poznat svimahamigaso je poznat svimahamigaso je poznat svimahamigaso je poznat svimahamigaso je poznat svima

Septembarska tura, stigle li su te arome?
hamigaso nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-10-2018, 19:47   #24
iwwwan
Senior

iwwwan's avatar

Registrovan: Nov 2013
Godine: 51
Pohvala: 232
Pohvaljen: 304
Nivo reputacije: 104
iwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosiiwwwan ima čime da se ponosi

Dschamal-kupih i ovu aromu ocekujuci jos jednu u nizu arpma koje se brzo zaboravljaju...kakva greska...vec na prvo otvaranje bocice oseti se jak miris duvana iz lule, miris pravog duvana a ne kikirikija, kima i neceg treceg. Odmah sam pomislio na inawerinu seriju for pipe, ovo bi trebalo da se zove for pipe, jer u inaweri nisam osetio nista od toga sto bi trebalo na osnovu imena.
Dozirao 2 posto, sledeci put idem na 3, preporuceno doziranje je od 2 do 4 posto.
U pitanju je tamna i jaka tecnost ali prijateljski nastrojena prema grejacu, menjanje vate na 3-4 dana mada moze i malo preko toga. Preovladava miris duvana, mozda u nekom trtenutku lici na cokoladu ali posto cokoladu i ne volim rekao bih da je ipak duvan, onaj miris koji osetis kad neko ko pusi lulu prodje pored tebe , a to mi se jako svidja. U prostoriji se zadrzava miris, jako podseca na miris prave cigarete.
Preporuka, ko hoce nesto drugacije neka obavezno proba ovu aromu.

iwwwan nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 29-09-2020, 19:40   #25
Dark_Inquisitor
Aktivan član

Dark_Inquisitor's avatar

Registrovan: Oct 2018
Godine: 33
E-cig: Ares V2, Pico 75W
Pohvala: 10
Pohvaljen: 25
Nivo reputacije: 26
Dark_Inquisitor je na dobrom putuDark_Inquisitor je na dobrom putuDark_Inquisitor je na dobrom putu

Meni ova Dschamal, bar na osnocu opisa kolege @iwwwan, deluje kao nesto sto bi mi selo kao guza na nosu. Ali, nazalost, ne mogu je naci na sajtu Vapebara niti igde u Srbiji, osim porucivanje direktno iz Germanije. Ako neko ima neki info za dostupnost ovde u Srbiji, bio bih zahvalan friends
Dark_Inquisitor nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Prodaja i podrška proizvoda > Prodavnice > Vape Bar Beograd

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 12:10 sati.