![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 | ||
Moder
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 4,616
Pohvaljen: 6,175
Nivo reputacije: 999 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Fenomenalan mod bugarske firme Vapourart.
Materijal: alubronza, kako je objasnjeno sastav je 91% bakar i 7% aluminijum, cvrsce od obicnog mesinga, ali mekse od SS-a, sa mnogo boljom provodnoscu. Obican mesing ima 71% bakra, a naval 60% bakra. Gornji i donji poklopac su uradjeni od 316 SS-a. Pinovi su uradjeni od pozlacenog preko posrebrenog mesinga, dobija se mehanicka postojanost pozlate i fenomenalna provodljivost Dimenzije: Precnik 22mm Duzina: 60mm u 18350 varijanti (za druge tube dodati za razliku u duzini baterije) Dugme je uradjeno da bude izuzetno mekano, pa da se mod ne bi aktivirao kada stoji uspravno uradjene su 4 nogice na dnu. Cena 120 eur, dodatna tuba 29.5 eur Link: vapourart.com/en/product/gp-paps-18350-lux-edition-version-25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Youtube: Mislim da Todd nijedan mehanicki mod nije ovako dobro ocenio. |
||
Subtank mini
![]() You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time. ![]() The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2012
Postovi: 1,177 E-cig: ProVari procyon, SX Mini Ml Class, SXMini M Class
Pohvala: 733
Pohvaljen: 1,061
Nivo reputacije: 190 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Divno urađen, malo podseća na Caravelle ali verujem da je cena daleko povoljnija.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Oct 2011
Godine: 42
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,548
Nivo reputacije: 551 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ma odličan je
![]() ![]() |
Love me or hate me I don't care
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#4 |
Nov član
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 5
Pohvaljen: 4
Nivo reputacije: 22 ![]() |
![]()
Pozdrav....
Imam pitanje....Kako se dolazi do ovog moda? Narucivanjem....? Na koji nacin? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Oct 2011
Godine: 42
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,548
Nivo reputacije: 551 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Love me or hate me I don't care
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Godine: 47
Pohvala: 1,494
Pohvaljen: 2,207
Nivo reputacije: 354 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Narucuje se ovde (online kupovina):
Kod:
http://www.vapourart.com/en/home @vesa0108 bio brzi, dok sam blejao po drugim post-ovima... ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Nov član
![]()
HVALA!!!
Mada,iskreno,jedva se snalazim u svim temema i postovima......sve mi je novo i trudim se da nesto razumem. Pokusavam da nekako odredim sta je naj bolje da nabavim za licnu upotrebu.... Za sada sam i dalje na vizuelnom!!!! ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Moder
Nivo reputacije: 999 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
A da bude unikatno i lepo
![]() |
Subtank mini
![]() You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time. ![]() The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Nov član
![]() ![]() Eh.m'da......a,sto se tice masivnosti moda...cak sta vise,za moju shaku,vizuelno,bolje da je nesto malo gabaritnije....toliko o zenstvenosti... ![]() Evo,trudim se,gledam. Do pre dva dana nisam ni znala da postoji mod.....a i o e cigari nemam bas puno informacija. Slucajno sam na netu pronasla Vas forum. Tako da....trebace mi vremena....!!! ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Moder
![]()
Pa mozda nije losa ideja da dodjes na skup u nedelju i pogledas kako modovi izgledaju uzivo, nazalost Gp paps iz ove teme koliko znam niko ne poseduje, ali bice raznih drugih.
Evo link za skup: http://www.e-cigserbia.com/showthread.php?t=6386&page=6 |
Subtank mini
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Nov član
![]()
HVAAAALAAA
Dolazim-Obavezno. upravo sam 'smanjila dozivljaj" za pocetak vidim da dosta ima pozitivnih razmisljanja o eGo-T2, eGo-C2...cc2,4ml klir....baterija 1000mah....... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Moder
![]() Kod:
http://www.fasttech.com/products/1/10007667/1663700-gp-paps-style-18650-mechanical-mod |
Subtank mini
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 3,261
Pohvaljen: 3,583
Nivo reputacije: 559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Samo je bilo pitanje dana kada ce se pojaviti na FT.
Mnogo vise mi se svidja ispoliran, i sa mesinganim tubama... |
It's tulip time in Holland. Two lips are calling me. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Moder
![]()
Mesingani i poliran je lux edition. Izbacice i njega, pa rezervne tube, znas kako to ide
![]() Ako jos bude od alubronze kao original, mozda i narucim. Mada ovo je stvarno jeftino za vrhunski mod, ako je iole dobro uradjen. |
Subtank mini
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
![]() Registrovan: Oct 2012
Godine: 45
Postovi: 4,402 E-cig: Nemesis GPPAPS VTCmini Rosev2s Kayfuni GBell Pulse
Pohvala: 2,951
Pohvaljen: 3,791
Nivo reputacije: 627 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
nije mnogo vremena proslo...
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|