![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#766 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2012
Godine: 71
Pohvala: 1,471
Pohvaljen: 3,186
Nivo reputacije: 538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oženjeni Zagorec ode se ispovijediti pa kaže svećeniku:
- Oče, skoro sam zgriješio s tuđom ženom... - Kako to misliš - "skoro"? - Pa skinuli smo se goli, pa smo se trljali, ali onda sam ja prekinuo... - Trljati je isto kao i staviti ga unutra! Ne smiješ više viđati tu ženu! A kao kaznu za grijeh koji si počinio, izmoli 5 očenaša i u škrablicu stavi 200 kn! Zagorec napusti ispovijedaonicu, klekne i izmoli 5 očenaša, zatim ode do škrablice... Zastane na sekundu, pa krene prema izlazu... Svećenik koji je sve to gledao brzo dotrči do njega: - Stani, stani...sve sam vidio! Nisi stavio novac u škrablicu! - Je istina.... ali sam ipak protrljal 200 kn o škrablicu...a to je, kak ste rekli, isto ko da sam ih stavil unutra... ne!? Pita mali Bosanac oca: - tata šta su to negativni brojevi? - vidi sine ovako: U autobusu je bilo 30 ljudi a na stanici izašla 32 čovjeka. Znači trebalo bi ući još 2 čovjeka da bi bus bio prazan Španske serije se završavaju sretnim krajem, turske serije se završavaju tužnim krajem, a indijske se ne završavaju! |
|
|
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#767 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Oct 2013
Godine: 49
Pohvala: 6,337
Pohvaljen: 3,378
Nivo reputacije: 470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vraća se čovek od doktora i sretne prijatelja:- Šta ima novo?- Evo, ništa, bio sam kod doktora.- I, šta ti je rekao?- 200 evra! - Ma ne pitam te to, nego šta imaš?- 50 evra.- Aman bre, pitam te šta ti fali?- 150 evra
---------------------------------------------------------------------- Pitali Fatu: -Šta više voliš, kad ti uđe ili izađe? Fata: -Kad se dvoumi. |
|
|
|
|
|
#768 |
|
Veteran
Nivo reputacije: 538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sedi Mujo u kafani i pije ko smuk. Negde u sitne sate kaže mu konobar da je vreme da ide kući. Mujo onako totalno pijan pokuša da ustane ali istog momenta padne na pod.
Mujo: - "Uh, jesam se napio ne mogu ni stajati. Valjda će mi biti bolje kada izađem na svjež zrak." Uz pomoć stolova i stolica on se nekako dovuče do vrata. Udahne duboko i pokuša napraviti korak ali opet pade. Mujo: - "Uh, baš sam se naliz'o." Srećom kuća mu nije daleko pa je nekako uspeo da se dovuče do nje i smesti u krevet. Rano ujutro budi ga Fata: - "Bogati Mujo jesi li sinoć bio u kafani?" Mujo: - "Jesam, kako znaš?" Fata: - "Pa zvao je konobar, kaže zaboravio si invalidska kolica." |
|
|
|
|
|
|
|
|
#769 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Nov 2011
Godine: 53
Pohvala: 59
Pohvaljen: 61
Nivo reputacije: 66 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-Дошао Црногорац у Енглеску и каже конобару :"Еј,ти!"
И конобар му донесе осам чајева.. -Dodje vampir u pekaru, i kaze: Dajte mi 20 kg hleba.. Prodavac:Šta ce vama hleb?! Vampir:Ćerka dobila menstruaciju, pa umačemo..
|
|
|
|
|
|
#770 |
|
Veteran
I Albanija uvela sankcije Rusiji.
Eh, Rusi, što ste se drogirali, drogirali ste se... Uhvate 3 pedera djevojku u šumi. Dvojica je drže, a treći joj pravi frizuru. Poštar odlazi u penziju i odrađuje svoj posljednji radni dan. Od jedne porodice dobio je na poklon hemijsku olovku, od druge privjesak za ključeve. A kada je pokucao na treća vrata dočeka ga raskošna plavuša i uvede ga u spavaću sobu gdje provedoše dva sata u najluđim ljubavnim vratolomijama. Nakon tuširanja dade mu 20 eura. Začuđeni poštar je upita: - "Izvinite, možete li da mi objasnite, šta ovo sve treba da znači." A na to će plavuša: - "Ma jutros sam svom mužu govorila da naš poštar odlazi u penziju i da nešto trebamo da učinimo za njega, neki poklon i tako. A on mi reče: - ***iga, daj mu 20 eura, šta ćeš drugo." |
|
|
|
|
|
|
|
|
#771 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,221
Pohvaljen: 1,813
Nivo reputacije: 330 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krece crnogorac na plazu i pita ga otac
- jel ces u te papuce? - u te papa u te, u te u te papa u te http://www.youtube.com/watch?v=oiKj0Z_Xnjc |
|
Maut tu lang inhejl A kuma misa ish a kush la Karpin, hej Dzo strndje lampa k vin Indijanci. Bil fji mirnik s nu ucrup urjekilji |
|
|
|
|
|
|
#772 |
|
Veteran
Ona: Zabavljamo se več više od 3 meseca. Kada ču upoznati tvoju familiju?
On: Težko, pošto je sada žena na poslu, a deca su u školi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#773 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Nov 2011
Godine: 53
Pohvala: 59
Pohvaljen: 61
Nivo reputacije: 66 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
POSALJE MALAJ, OVAJ POSALJE MALOG MAJKA U GRAD I DA 10 DINAR...I NAKO.. Ma kojeg malog?.MA DA MISLIM.. TO JE VIC..
http://www.youtube.com/watch?v=Vv6E1kupTJ4 |
|
|
|
|
|
#774 |
|
Veteran
Naveče...
Ona: Vama muškarcima je samo do seksa, a mi, žene, samo tražimo pažnju... On: Pažnja, pažnja! Sada če da bude seksa! On i ona dogovore se ujutro, da če naveče pasti životinjski seks. Tako se i desi. On zaspe ispred televizora kao medved, a ona do 1 ujutro bleji u fejsbuk kao koza... Kad se ženiš u ova vremena imaj u vidu, da puno cura bolje mota joint nego sarmu... |
|
|
|
|
|
|
|
|
#775 |
|
Veteran
Ide kcer tati i kaze:
''Tata, tata ja sam lezbejka!'' Ide druga kcer i kaze: ''Tata,tata i ja sam lezbejka!'' Tata se naljuti i kaze: ''Ima li u ovoj kuci iko da voli qrac!?'' Javlja se sin i kaze: ''Tata ja volim.'' |
|
|
|
|
|
|
|
|
#776 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Oct 2013
Godine: 49
Pohvala: 6,337
Pohvaljen: 3,378
Nivo reputacije: 470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pilaju Mujo i Suljo drva pred zgradom i pukne im pila.
Kaže Suljo: -Gdje ti je ona stara pila? U tom sa balkona zgrade Mujina mama povika: -AKO SAM I PILA, PILA SAM ZA SVOJE PARE!!! |
|
|
|
|
|
#777 | |
|
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2014
Pohvala: 776
Pohvaljen: 874
Nivo reputacije: 192 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#778 |
|
Veteran
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#779 |
|
Veteran
Mujo dolazi kod doktora:
- Doktore, ja bih želeo da me kastrirate! - Bolan Mujo, nije to mala stvar, da li si se konsultovao sa ženom i decom? - Jesam, doktore, čak smo i glasali. - I? - 12 prema 1 za kastraciju! - Kako si smršala, je li to neka nova dijeta? - Krompir, kupus, šargarepa... - Kuvala ili pržila? - Kopala! |
|
|
|
|
|
|
|
|
#780 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,455
Pohvaljen: 4,447
Nivo reputacije: 629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Intervju za posao:
-Da li govorite Engleski? -Da. -Da li znate šta znači reč "allow"? -Znam. -Upotrebite tu reč u rečenici. -Allow,ko je na telefonu!!? |
|
Hedonizam jača organizam! ;]
|
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|