![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#61 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 52
Pohvala: 2,737
Pohvaljen: 1,901
Nivo reputacije: 325 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ha-ha-ha
Ma citao ja nedavno da su neki psiholozi uspeli da napokon provale sta zena misli. A onda je ona promenila misljenje. |
|
Vapor running through my veins
|
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jun 2012
Godine: 53
Pohvala: 26
Pohvaljen: 42
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Popite dnevno :
1 Rakiju - za cirkulaciju 1 Pelinkovac - za stomak 1 Pivo - Za bubrege 1 čašu vina - za krv Kad sve to popiješ shvatiš da si pijan iz zdravstvenih razloga ... |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Senior
Zaustavlja policajac Acu Lukasa.
- Dobro vece gospodine! - Reci... - Gde ste krenuli? - Kuda idu ljudi kao ja! - Pa kuda je to gospodine? - Kafana na balkanu! - Jeste li to pili? - Moje poslednje pijanstvo! - Sta ste pili? - Chivas - Moracu da vas zamolim za vozacku i licnu kartu... - Licna karta prazna je! - Moracu da vas privedem... - Zapisite mi broj,privedite me sutra!!! |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,546
Nivo reputacije: 1195 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Komšija mi je zvonio u 02:30 na vrata....
Pa mislim stvaaarno, da u pola tri noću zvoniš nekome na vrata!! Srećom da sam bio budan jer sam svirao bubnjeve. |
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#65 |
|
Senior
Dosao Mujo u zavod za zaposljavanje i pitaju ga njegovo zanimanje sta radi .
Mujo veli pomocni bagerista Sta ti je to? Pa to ti je sve sto bager nemoze ja to lopatom. |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 525
Pohvaljen: 653
Nivo reputacije: 208 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vratio se Mujo iz Švedske, pa ga pita Haso:
- Bolan Mujo, kako je kod Šveđana? - Ma kakva Švedska, oni su 30 godina iza nas. - Aman, pa kako to? - čudi se Haso - A jarene, tamo se još uvek dobro živi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 525
Pohvaljen: 653
Nivo reputacije: 208 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Došao Mujo u Nemačku i otišao u mesaru da se zaposli. Šef mu pokazuje mašinu u koju stavi bika, a sa druge strane izađe kobasica. Mujo će na to:
- Ima l' šta da se ubaci kobasica, a izađe bik? Mesar mu odgovori: - To je samo tvoj tata mogao... |
|
|
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 478 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Žali se žena psihijatu :
-"Moje dete je juče ubilo 2 psa i 2 mačke." -"Onda je ugušio 50 ovaca u štali,a jutros je pokušao ubiti čoveka a tek mu je 2 godine!" Psiholog : "Ne brinite gospođo Hitler,rešiću ja to nekako." |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Senior
Mujo: “Haso, čega se ti najviše bojiš?”
Haso: “zmija, a ti?” Mujo: “žena!” Haso: “pa to ti je isto.” Mujo: “nije, za zmije imaš protuotrov!” |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Senior
"Šta je Ironija ?
Kad u ulici Nikole Tesle nestane struja. Kad Mira nema mira. Kada si u zatvoru a zoves se Slobodan. Kad si Crnogorac, a zoveš se Radiša. Kad ti celi život sole pamet, a umreš od šećera. Kad klošar leži na klupi i čita "Naš dom". Kad si ateista, a zoveš se Bogoljub. Kad si tužan,a zoveš se Srećko. Kad si crnac a prezivaš se White. ... Kad ides pustinjom žedan, a imaš vodu u kolenu. Kad si debela, a zoveš se Tanja. I to što je Dačić okrugao, a zove se Ivica...." |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 13
Pohvaljen: 17
Nivo reputacije: 62 ![]() ![]() |
Sastala se dva matorca, pa jedan pita drugog:
- Je li, boga ti, kako te služi ona stvar? - Odlično, k'o omladinac! - Kako k'o omladinac? - Ma lepo, ja mu nađem posao, a on neće da radi. ******* Svađaju se baba i deda zbog nemogućnosti da imaju seksualne odnose, pa kaže baba: - Ja još uvek mogu leći na leđa i dignuti noge u vazduh! A deda će: - Pa mogu i ja, ali ko će nas je*ati? |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Video recenzent
![]() Registrovan: Aug 2012
Godine: 39
Pohvala: 135
Pohvaljen: 9,272
Nivo reputacije: 1369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izgubi cale cigan klesta negde u kuci, postroji 3 sina, uzme pistolj i pita najstarijeg:
-Di su klesta? *Cale nisam bio kuci ceo dan, bio sam na faxu... Pistolj, ubije ga... Pita srednjeg: -Di su klesta? *Cale nisam bio kuci ceo dan, bio u skoli... Pistolj, ubije ga... Pita najmladjeg: -A ti ljubimac moj, di su klesta? *Evo ***o te klesta, ce nas sve pobijes zbog klesta! |
|
https://www.youtube.com/user/edoqrca |
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Senior
Pohvala: 70
Pohvaljen: 110
Nivo reputacije: 91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pita učiteljica : Šta nam daje krava?
učenik:mlijeko učiteljica:šta nam daje kokoš? učenik:jaja učiteljica:šta nam daje koza? učenik:zadaću |
|
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 16
Pohvaljen: 19
Nivo reputacije: 59 ![]() ![]() ![]() |
Ide Mujo i ugleda pored puta Hasu kako goozi Husu.
Mujo: "Ba, ćovjeće, šta to radiš, jesi l' normalan?" Haso: "Ma ćestitam Husi što je položio vozaćki!" Mujo: "Dobro, konju jedan, đe s' tako ćestita? Nego pružiš ruku, kažeš: 'Ćestitam', zagrliš ćovjeka, poljubiš ga..." Haso: "Pa tako smo, ba, i poćeli..." |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Senior
Mujo sumnjao da ga Fata vara, a sledeći put pre nego što je krenuo na poslovno putovanje nacrta Fati zeca na levom guzu.
Krenuo Mujo na put, a jaran Haso krenuo u obilazak Fate. Nakon par obilazaka izbriše se zeko. Saznala Fata da se Mujo vraća s puta, uzme ogledalo i nacrta zeca na desnom guzu. Dođe Mujo sa puta i kaže Fati: - Skidaj se! Skinula se Fata, a Mujo kad je video zeca na krivoj strani, sav besan kaže Fati: - Znači Fato, istina je, varaš me. Nacrtao sam zeca na levoj strani, a on je sada na desnoj. Fata će: - Ajde bolan Mujo, zec skoči s brda na brdo, a kamoli s guza na guz! |
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|