![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#16 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 2,212
Pohvaljen: 5,769
Nivo reputacije: 1041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naravno da postoji razlika, kao sto postoji razlika u evrodizelu na NIS, EKO, MOL pumpama. Sve rade posao koji treba, ali auto zna sta mu vise prija...
Ne moze svako imati istu bazu i proces proizvodnje. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 126
Pohvaljen: 505
Nivo reputacije: 133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nesto slicno tome ja i hocu utvrditi. Ako taj auto isto vuce, istu kilometrazu prelazi, ne stuca niti bilo sta drugo, potpuno je nebitno jesi li evrodizel kupio na NIS-ovoj ili MOL-ovoj pumpi.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 664
Pohvaljen: 970
Nivo reputacije: 249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Razlika izmedju baza je velika,ogromna,opipiljiva,osetna.
Ne mogu se porediti Iw i Fa baze vecini korisnika ovde poznate. Pod bazom podrazumevam onu koja je spremna za miksanje sa aromom. Sam Pg i Vg takodje utice na kvalitet,nije dovoljno uzeti dobru nikotinsku bazu od npr. 100mg nikotina i umiksovati je sa neproverenim sastojcima Pg ili Vg. Razlika u ceni skoro uvek odgovara kvalitetu,zato i postoje tolike razlike u cenama. |
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#19 | ||
|
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 2,375
Pohvaljen: 2,029
Nivo reputacije: 381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
I jos jedna stvar, koliko pratim, jedini koji se zaista bave nekim stvarnim klinickim ispitivanjima uopste u pogledu zdravlja i uticaja sve te hemije na nas vapere, ali koja takodje nisu konacna su FA, sve ostalo je u domenu poverenja i naseg izbora...
|
||
|
|
|||
|
|
|
|
|
#20 |
|
Moder
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 4,616
Pohvaljen: 6,178
Nivo reputacije: 1021 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gledajte to ovako, ne postoji 100% cisto jedinjenje u normalnoj prodaji. Problem je u tih 0.5-2% necistoca, definitivno mogu da se osete (da je tolika kolicina arome, bila bi tecnost). Posto ja koristim malo nikotina, tesko da mogu da osetim necistoce u bazi vec samo u pgu i vgu, a pg i vg uvek koristim isti.
Sent from SlimKat using Tapatalk |
|
Subtank mini
![]() You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time. ![]() The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least. |
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#21 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 2,212
Pohvaljen: 5,769
Nivo reputacije: 1041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Aktivan član
![]() Registrovan: Apr 2013
Pohvala: 190
Pohvaljen: 29
Nivo reputacije: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 3,316
Pohvaljen: 2,006
Nivo reputacije: 503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ko nam garantuje da su ove ,,presipane,, baze te jacine koliko su deklarisane
U zadanjoj turi uzeo sam 2 Fa baze od 100 ml 36 mg ! Jedna blago roze ,jedna zuckasta,a osecaju se ubi boze ,smrde inace rec je o tradicional bazama! Iz iskustva znam da se fa arome ne osecaju na hemiju a kamoli baze da sam morao pre mixa da ih luftiram ! |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 3,316
Pohvaljen: 2,006
Nivo reputacije: 503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisam ni reko da ima ,ali sam covek je rekao da baze iako su Fa da su pravljene u Poljskoj!
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Senior
![]() Registrovan: Feb 2014
Postovi: 882 E-cig: HCigar Vt75 nano + Augvape Merlin Mini RTA
Pohvala: 260
Pohvaljen: 383
Nivo reputacije: 127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zar nije ovo desno VG. PG flašica ima žutu etiketu i čep?
---------- Post dodan 18-05-2014 u 13:42 ---------- VG im je jače ofarban inače od PG. Posedujem oba i PG je bledo žute boje |
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2012
Godine: 71
Pohvala: 1,471
Pohvaljen: 3,186
Nivo reputacije: 537 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Veteran
Pohvala: 2,375
Pohvaljen: 2,029
Nivo reputacije: 381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo jednog konkretnog zapazanja, posto sam vec neko vreme koristila nikotinske i VZ bazu i Inawerinu bazu (Pg eco base), dosla sam do jednog zakljucka kad su ove 2 baze u pitanju. Tecnosti spremljene na VZ bazi (u istom odnosu i na istom procentu nikotina kao i tecnosti spremljene na Inawera bazi) imaju jaci TH. Za sada neke posebne razlike osim ove nisam uocila, ali sam uglavnom spremala sa malim procentom nikotina tako da ostale razlike nisu uocljive!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Veteran
Godine: 49
Pohvala: 575
Pohvaljen: 416
Nivo reputacije: 136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znaci za domace trziste,tamo neki Dule Pacov i Ajnstajn miksaju baze ,a tamo neki Pikadili testira jacinu
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
Pohvala: 892
Pohvaljen: 446
Nivo reputacije: 150 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dule,ovo je ko limunada... Ma kakvi,limunada je jaca u stvari,limun je malo onako,znas....
![]() Sent from my PAP4044DUO using Tapatalk 2 |
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|