![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#16 |
|
Veteran
![]() Registrovan: May 2014
Pohvala: 714
Pohvaljen: 362
Nivo reputacije: 195 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bio sam sarkastican sa tom opaskom o biznismenima. Šta da radimo? Nije baš da imamo mnogo izbora? Hvala bagri na vrhu koja nas vodi u provaliju
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 666
Pohvaljen: 547
Nivo reputacije: 147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa to nema veze sa drvljem i kamenjem, nego činjenicama
A treba ipak paziti gde i sta se kupuje Inace taj zakon je u celoj EU, cak i ostriji negde tako da nije do nas Ps. Pise na etiketi/slici artikla I to mi je cudno Sent from my FNE-NX9 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Veteran
Nivo reputacije: 195 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa dobro, ko zna kada su to oni slikali, sigurno neće da menjaju sliku svakih par meseci. U svakom slučaju ako stigne javljam sve.
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#19 |
|
Veteran
Stiglo danas posle 2 nedelje na carini. Rok upotrebe je maj 2027, piše Made in UAE. Platio sam 640 dinara harač, 480 "carina" i 160 otvaranje paketa, iako mislim da ništa nije ni otvarano, samo je ona poština traka nalepljena preko.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 349
Pohvaljen: 875
Nivo reputacije: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne mogu da verujem kakvi degenerici. Nisam bio u toku da je rok bio do januara i lagano krenuo u ambrelu po baze, kad ono ispalo, moze dodji juce.
Jel ispalo sve ok sa ovom bazom od Arapa, jel moze da se porucuje?
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Veteran
Za sada je ok. Stiglo meni i kolegi koji je prvi poručio. Ja nemam nikakvih zamerki. Lutrija jeste, zna se zašto...
Firma je registrovana u UAE, roba se šalje sa Kipra preko Cyprus post, ima tracking. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Veteran
Nivo reputacije: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Porucio sam i ja da probam. Ako ne smrdi i nije tamna, bice to ok. I ovo sto smo do sada uzimali kod nas, nismo znali za tacno poreklo sirovina pa smo ipak godinama koristili.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Aktivan član
![]() Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 34
Pohvaljen: 14
Nivo reputacije: 35 ![]() ![]() |
I bas niko nije muckao ovu bazu do sad pa da iznese utiske?
Baza ne smrdi, nije tamna, na njuh deluje sve ok ali nakon sto su tecnosti odlezale, jako su mi cudne. Smuckao sam kts cuban i pyramid ( pyramid nisam do sad probao, jel ovo neka drugacija izvedba Parlament-a? ) medjutim tecnosti cudno mirisu i imaju cudan ukus kada se pare. Studio? |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2017
Pohvala: 1,401
Pohvaljen: 782
Nivo reputacije: 171 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jedno pitanje za bazu,mada ne za ovu ali svejedno...Je li ovo 72mg/ml baza?Povoljno je ovo bas ako jeste,ispod 50e ova bocica izadje...
https://mistervape.co.uk/products/25...44818817581303 |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 47
Pohvala: 3,485
Pohvaljen: 1,802
Nivo reputacije: 403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jeste 72 mg . za srbiju sa postarinom izadje 45 funti,sto je ,ja mislim ,nesto preko 50 jura
edit to je u stvari cena za 500 ml ---------- Post dodan 08-06-2025 u 23:00 ---------- uvek ih bi pre odabrao nego kiprane |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Veteran
Meni je danas stigla baza sa Kipra, poslato 4. juna, stigla 10. juna. Proslo bez otvaranja, haraca itd. Prijatno sam iznenadjen uslugom kiparske poste.
Sto se baze tice, uzeo sam PG verziju, boja je svetlo roze do prozirne, nema nista gori smrad od ostalih koje sam do sada koristio, a mora nikotin malo da tukne iz boce, narocito ova koncentracija od 100mg. Boca nije bas najkvalitetnija, ali je sve stigno u komadu. Ja cu svakako ovo da prespem u bocu od ambrele cim istrosim bazu koja mi je ostala. Cim budem probao, javicu utiske.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Veteran
Nivo reputacije: 147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ukoliko pricas o inaveri, prvo se zvso S'camel pa Dromedary pa Pyramid.
Ukus/miris arome se ne menja ako se doda nikotinska baza. Bice da je do te baze ![]() @maestro nikotin 100mg nema los miris, skoro da uopšte nema miris. Sent from my DNP-NX9 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2017
Pohvala: 3,088
Pohvaljen: 1,703
Nivo reputacije: 367 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Veteran
@JasminaM
Svaka baza koju sam do sada koristio, dal kupljena u Srbiji ili van, razblazena u PGu imala je miris nikotina. Nije to toliko jak miris da vonja, ali ako ti baza nema miris nikotina, onda sa tom bazom nesto nije ok. Jednostavno karakteristican miris nikotina mora da postoji u nekoj kolicini, ali naravno ne sme previse da smrdi. Ja taj smrad ovde nisam primetio, ali mirisa ima kao i u svim drugim bazama do sada. @Allegreto Rok je best before novambar 2026. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Veteran
meni cist nikotin 100mg/ml ima minimalno miris ali ne los miris kao kad oksidira i promeni se skroz, kad se doda u tecnost apsolutno ne izmeni aromu te tecnosti, i nik baza je skoro bistra rozikasta/zuckasta-kad je sveza.
Ali miris neki jak nikad. Cak ni 1000mg koju imam, ima ostriji miris ali ne los moja iskustva ps, videh sad sa cijom bazom poredis tu domacu sa ovom Iz Emirata , pa mi je jasno zasto kazes smrad i *tukne*, jer je ta *domaca*najcesce po iskustvima mnogih a i moj jednom jedinom uzas. |
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|