![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#16 |
|
Senior
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 1,770
Pohvaljen: 1,035
Nivo reputacije: 204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Betrayer
Ja sam imao slične gasove samo sa pivom ,kad otvorim frižider a ono Amstelići se gurkaju cin.. cin... i viču ...popi me popi me......a oni iza prvih u redu...mene mene Mare mene....i tako
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#17 |
|
Senior
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 302
Pohvaljen: 324
Nivo reputacije: 108 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Što se tečnosti tiče trošim ono što imam a dopada mi se, a kad nestane odu i one koje mi se baš ne dopadaju. Jednom sam ostao u po noći i bez cigareta i bez tečnosti a mrzelo me da se oblačim, pa sam razvio sistem rotiranja praznih bočica i na taj način sam im dušu iscedio, ali vredelo je... skupilo se taman dovoljno kapi da me drži dok ne zaspim
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior
![]() Registrovan: Aug 2012
Pohvala: 563
Pohvaljen: 263
Nivo reputacije: 113 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehe, to se i meni dešavalo
![]() Što se tiče količine nikotina ja sam na 12 mg, stalno. U početku je bilo "kriziranja", a sad mi preko toga i nebi prijalo... Ja sam "jutarnju pušač" bio. Uz prvu jutarnju kafu sam pušio i po 5 - 6 -7 cigareta i to mi je bio ritual. Kao i cigareta posle obroka...da se "zasladim" ![]() Ne verujem da je kod mene "problem" količina nikotina, pošto mi preko 12 mg stvarno prejako. Ako izjutra ne krenem u neku hiper akciju, imam običaj i da dripujem na 306 LR i to je prilično jako i sa 12 mg. Ujutru osetim veštačko - hemijski ukus tečnosti, to mi zasmeta, a ne "kriziranje". ...očigledno mi treba nešto što maksimalno liči na prirodni smrad i ukus duvana ne znam ni sam šta...videću ![]() Tokom dana je druga stvar...sutacija se stabilizuje, a uveče volim "zasićene" arome. Btw i ja volim Cowboy-a mada ponekad zamiriše kao na smrdljive čarape, onako kaubojski
|
|
Misli svojom glavom
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 52
Pohvala: 2,737
Pohvaljen: 1,901
Nivo reputacije: 324 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@vitaminb .. a operes li zube pre prvih "dimova"? Meni su neke tecnosti "bljutave" odmah ujutru pre umivanja.. pa malo to "ublazim" mentol ili limun ukusima..
Inace, nemam 10 aroma, sa 5 jacina na 5 sprava.. pa kombinujem kako kad sta imam (a na 16/18 mg uvek i za sada) - nekad mi prija uz nesto, nekad ne.. ali "prolazi". Spomenuti Mentol ili Limun su u posebnim klirovima.. i obicno dobiju svega po par "cima" dnevno i retko kad ih nosim sa sobom. Ranije sam slagao arome sa svojim okruzenjem, dobi dana, raspolozenjem, planirao sta mi ide uz sta sa onim sto ce me cekati tamo gde odlazim.. sad me uhvatilo da me to mrzi.. a ne garantujem da nece sutra biti nesto trece. Svakako periodicno promenim rutinu. Cigarete sam odavno zaboravio, kao da ih nikad nisam koristio.. ali kad se sad setim - i njih sam tako menjao. Nekad bih koristio jedne te iste par godina, a nekad par meseci.. a neke koje sam koristio godinama, kasnije nisam mogao da zamislim da zapalim ponovo - prosto su mi bile "odvratne". Slicno je i sad. E da.. dugo sam palio po jednu odmah ujutru. Pakla je uvek bila za tu jednu obezbedjena. A onda sam naterao sebe da je nemam.. i tada sam se odvkao od toga. Mada, mislim da mi ne bi smetalo da tako i danas radim.. ali bre obaveza. Ovako mi lakse. |
|
Vapor running through my veins
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior
Nivo reputacije: 113 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bratac, ako si gledao Šurdu "Vruć Vetar" - ja bez kafe i par cimova ne mogu da pronadjem toalet
ali probaću i to već nekako....da ne ispadne da sam bahat ili tome sl. Koristim odlične tečnosti od 2 izvora, verovatno najbolje koje mogu da se nabave (ako nekome treba iskrena korisnička preporuka za tečnosti, tu sam), odnosno nije problem u tečnostima, već u MENI. Mogu da kažem da sam pronašao odgovarajuće "mizere" koje stalno koristim, sad preostaje da prosto nadjem prave tečnosti za jutro . tj prvo jutarnje parenje... Heh, šta da kažem, jesam picajzla
|
|
Misli svojom glavom
|
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Senior
Pohvala: 627
Pohvaljen: 210
Nivo reputacije: 112 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Product Support
Pohvala: 601
Pohvaljen: 1,036
Nivo reputacije: 193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moraš pronaći pravi izvor, probati nešto novo na tržištu
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ego-T Master
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja bih da probam nešto novo, ali ništa da se pojavi... Imaš li neki predlog?
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Product Support
Nivo reputacije: 193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve smo probali ostalo je još samo "ono"
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ego-T Master
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne razumem...
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Product Support
Kako ne razumeš, isprobavali smo sve moguće i nemoguće tečnosti na 101-dnom uređaju i ponovo tragamo za novim i novim uređajima i tečnostima, a tako je lako samo trebamo da se vratimo na analogne i godinama nisam menjao cigarete pušio sam davidof...... hahahahhahahah
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior
ma ujutru mi ne prijaju slatkaste arome...
obožavam ducat-a, ali mi ujutru ne prija voćne takodje pario sam dark vapure, mnogo bolja varijanta ima nešto "biberasto" ili shade...cowboy... ili ako hoćeš tako da postaviš stvari da ujutru mi više prija nešto što više podseća na prave analogne ![]() jbg. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Banned
Registrovan: May 2012
Pohvala: 924
Pohvaljen: 149
Ujutru mi najbolje lezi duvanska aroma. Ali obavezno uz turkish coffee; onda se dobro naparim sa 18mg npr.Tacnije uvek mi prije parenje kada konbikujem sa nekim picem.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Aktivan član
![]() Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 16
Pohvaljen: 41
Nivo reputacije: 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ujutru parim jacu dozu nikotina, sa klirom cc2.4
sa atijem ne mogu ujutru, ne odgovara mi u toku dana ista tecnost sa atijem, moze da prodje, kao i tecnost sa manje nikotina.... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Senior
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 1,770
Pohvaljen: 1,035
Nivo reputacije: 204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja se noćom napušavam sa cowboyem od FA ali imam problem što žena oće da me izbaci iz kuće zbog mirisa.....
Ujutro mi leži Shade najbolje uz kafu. |
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|