![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#31 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 153
Pohvaljen: 357
Nivo reputacije: 117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja parim 12 mg ali nisam gadljiv ni na 24
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2012
Godine: 53
Pohvala: 2,179
Pohvaljen: 3,267
Nivo reputacije: 533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni je sa klasicnog Marlbora (1mg) prelazak na 18mg/ml bio gladak ko bebina guza.
|
|
"Talk sense to a fool and he calls you foolish."
|
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 34
Pohvaljen: 43
Nivo reputacije: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja ću sad da spustim na 9 pa bumo videl.:rolleyes:
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2 |
|
|
|
|
|
#34 |
|
MOD Master
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 245
Pohvaljen: 368
Nivo reputacije: 109 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve zavisi kakav atomizer kupiš i na kakvoj ga bateriji koristiš , a sve ostalo je subjektivno. Meni lično je već i 6mg/ml na granici jakog
|
|
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 153
Pohvaljen: 357
Nivo reputacije: 117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja sam se bio spustio na 9mg i tako pario jedno dva meseca. U tom periodu podigao sam potrosnju tecnosti na 8-9 ml dnevno. Vratio sam se na 12 mg i sad trosim oko 5 ml. Mislim da treba i o tome povesti racuna jer paris manji procenat nikotina ali unosis enormne kolicine tecnosti...
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#36 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 34
Pohvaljen: 43
Nivo reputacije: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da ima logike.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Veteran
Nivo reputacije: 533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Subjektivno. Ja sam prelaskom sa 18 na 12 mg/ml povecao potrosnju za najvise 20%.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,221
Pohvaljen: 1,813
Nivo reputacije: 329 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Što kaze Frojd ko ima oralnu fiksaciju taj ceo dan cucla pa automatski trosi kao ala.
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Nov član
![]() Registrovan: Dec 2012
Pohvala: 4
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 49 ![]() |
Hvala svima na odgovorima, danas sam kupila svoju prvu e-cigaretu, e-cab. Kupila sam tecnost sa 16 mg nikotina (sa ukusom lucky). Za sada je sasvim ok i fino zamenjuje analognu cigaretu. Videcemo kako vreme prolazi sta ce biti.
![]() P.S. Da li negde na forumu postoji tema kako odrzavati e-cab? P.S.S. Da li svi/vecina cesto menjate aromu koju koristite jer sam citala da se mnogima smuci jedna aroma (meni ova za sad sasvim odgovara)? Ako postoji i ova tema, link please.
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 990
Pohvaljen: 662
Nivo reputacije: 169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja menjam 3 arome u toku dana i to sa 18mg nikotina. U pocetku sam koristila samo 1 i uvece vise nista nisam osecala.
![]() U ovoj temi imas sve o eCabu http://www.e-cigserbia.com/showthread.php?t=1504 |
|
ego, egoC, eCab moje prve e-cigarete... i svašta nešto još....
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Veteran
Pohvala: 1,221
Pohvaljen: 1,813
Nivo reputacije: 329 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Jun 2012
Pohvala: 137
Pohvaljen: 62
Nivo reputacije: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
U svakom slucaju, svaki put kada odem kod nje, kradem jednu po jednu bocicu, samo espresso ne diram
|
|
|
|
||
|
|
|
|
|
#43 |
|
Banned
Registrovan: May 2012
Pohvala: 924
Pohvaljen: 149
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To sa aromama ide u beskonacno.Stalno nove arome na trzistu I netu; ne zna covek sta da pari, ali vremenom ce se naci bar top 3 arome I top 3 proizvodjaca bar se nadam.
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Senior
Godine: 62
Pohvala: 908
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vrlo individualna stvar. Dosad sam pusio crveni kratki Pall Mall. U startu sam probao Kohiba tecnost (Dekang) bez nikotina. Nedostajao mi je TH. Potom Lucky Colors sa 18mg, ufff prejako, grebe me grlo, ni nalik onom prijatnom stezanju u dubini grla kod analogne. Balans sam nasao u mixu Kohiba 0mg i LC 18mg u odnosu 2:1, sto bi mu bilo nekih 6mg. Sada mesam Desert Ship 16mg i Kohiba 0mg i to mi je prava mera i aroma. Medjutim, u svojim ranijim pokusajima da ostavim duvan, izdrzao sam mesec dana, nikakvih problema nisam imao zbog naglog nedostatka nikotina u krvi. Jedino, izludjivao me je nedostatak tog rituala, da zapalim cigaretu, sedim i "metanisem" uz cigaretu i kafu... Dakle, individualna stvar...
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#45 |
|
Veteran
Presao juce na 6mg... zasad ok, videcemo kako ce se dalje razvijati
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |