Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Ostalo
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 14-01-2022, 14:35   #16
Milanez
Veteran

Registrovan: Aug 2016
Godine: 47
E-cig: zelos x/hastur mini
Pohvala: 3,485
Pohvaljen: 1,802
Nivo reputacije: 403
Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju
Uobičajeno Re: Pomoć oko skladištenja i još neka pitanja.

nisam probao sa tom vagicom ...
Milanez nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 14-01-2022, 14:37   #17
Rokaj
Iskusan član

Registrovan: Mar 2021
Pohvala: 83
Pohvaljen: 59
Nivo reputacije: 31
Rokaj je poznat svimaRokaj je poznat svimaRokaj je poznat svimaRokaj je poznat svimaRokaj je poznat svimaRokaj je poznat svimaRokaj je poznat svima

Citat:
Originalna poruka od nesha.co Vidi poruku
Већина калкулатора за мешање течности ти приказују колико у : мл, капима и грамима. По мени, са вагицом је најпрецизније. Када сипаш вг у мензуру , добар део остане на зиду исте. Ово ти пишем из личног искуства, а ти наравно, како ти је лакше.
Sve jasno druže ali ostao si mi nedorečen..kako bih merio aromu na vagu tačno? U šta da je sipam? Ili grešim negde ili nešto ne kapiram?
Rokaj nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 14-01-2022, 15:14   #18
nesha.co
Senior

nesha.co's avatar

Registrovan: Nov 2013
Godine: 50
E-cig: YiHi-Pioneer,Bers1,Bishop
Pohvala: 286
Pohvaljen: 452
Nivo reputacije: 108
nesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosi

Израчунаш све у калкулатору колико, чега треба. Узмеш празну бочицу, ставиш је на вагицу, ресетујеш на нулу. Потом сипаш никотин са шприцем од 1мл на пр. ја то радим пластичном пипетом, потом опет вагица на нулу (дугме "tare"), па сипаш арому из бочице са капаљком колико ти пише у калкулатору, опет анулираш тежину... потом пг и на крају вг. За пар минута смиксана течност.

Show Must Go On!
nesha.co nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 14-01-2022, 15:31   #19
Rokaj
Iskusan član

Rokaj je poznat svimaRokaj je poznat svimaRokaj je poznat svimaRokaj je poznat svimaRokaj je poznat svimaRokaj je poznat svimaRokaj je poznat svima

Hvala ti puno na savetima druže, definitivno ću probati pa koji način mi bude legao prirodnije. Zaboravio sam da ima tare dugme na vagi pa mi bilo malo konfuzno, tačno ima reset..
Živ bio i zaista još jednom hvala! friends
Staro 15-01-2022, 12:29   #20
JasminaM
Veteran

JasminaM's avatar

Registrovan: Dec 2018
E-cig: SOLO+ BISHOP
Pohvala: 666
Pohvaljen: 547
Nivo reputacije: 147
JasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvalu

Spric je bolji za aromu
Lakse je (meni)

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
JasminaM nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 15-01-2022, 12:32   #21
Milanez
Veteran

Registrovan: Aug 2016
Godine: 47
E-cig: zelos x/hastur mini
Pohvala: 3,485
Pohvaljen: 1,802
Nivo reputacije: 403
Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju

i ja aromu mecem sa spricem (ako mecem aromu)
Milanez nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 15-01-2022, 13:41   #22
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 48
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,416
Pohvaljen: 2,004
Nivo reputacije: 451
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

@nesha.co, nema potrebe zbuniti početnika da je bolje sa vagom. Samo jednostavno reci/objasni da postoji drugi način.

@Rokaj, debelu iglu 1.5 mm možeš naći kod veterinara.
A možeš navući i silikonski cev(ribolovačka oprema npr) na špric

PS: možeš tako praviti tečnosti da prvo staviš nikotin/PG/aromu u bočicu, a VG samo sipati iz flaše do kraja (znači ne meriti posebno, samo napuniti/dodati do vrha). Naravno ako je bočica toliko mililitara koliko tečnosti želiš spremiti

◔‿◔
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 15-01-2022, 13:56   #23
Rokaj
Iskusan član

Citat:
Originalna poruka od JasminaM Vidi poruku
Spric je bolji za aromu
Lakse je (meni)
Ja ću gotovo definitivno koristiti špric za arome obzirom da se radi o izuzetno malim količinama, ne mogu da se uzdam u kinesku vagicu za reda veličine 0.2 grama iako vagica meri na dve decimale. Hvala ti sunce!

Citat:
Originalna poruka od Dj_ Vidi poruku
@Rokaj, debelu iglu 1.5 mm možeš naći kod veterinara.
A možeš navući i silikonski cev(ribolovačka oprema npr) na špric

PS: možeš tako praviti tečnosti da prvo staviš nikotin/PG/aromu u bočicu, a VG samo sipati iz flaše do kraja (znači ne meriti posebno, samo napuniti/dodati do vrha). Naravno ako je bočica toliko mililitara koliko tečnosti želiš spremiti
E ovakav savet sam tražio, sad odmah ovog momenta idem do grada da obiđem veterinare, ribare i apoteke, živ bio prijatelju i hvala ti od srca! friends
Zahvalili :
Staro 17-02-2022, 14:23   #24
bOlE82
Video Recenzent

bOlE82's avatar

Registrovan: Feb 2012
Godine: 43
E-cig: Aegis i berserker mini
Pohvala: 2,639
Pohvaljen: 1,338
Nivo reputacije: 495
bOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputaciju

Ja na sitno idem sa kapljicama (jos uvek (oldschool)), a za neke vece kolicine idem sa spricem.
Mada iskreno navikao sam se da brojim kapi tako da u 90% slucajeva kapljem

bOlE82 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 18-02-2022, 12:07   #25
Rokaj
Iskusan član

Ja kapljao juče brate i stavio 7 kapi na 10ml i toliko mi je bilo hladno da sam morao da razblažim tečnost. Inače sam isti taj recepat pravio preko 15ak puta, uvek na kapljice, uvek na 7 kapi, ne znam šta se desilo, možda je neka kap bila malo veća od ostalih?
Inače sam kupio vagicu u kineskoj robnoj kući ovde u Valjevu, vagica je na dve decimale ali ne znam da li je precizna, nemam ništa sa čime bih mogao da proverim

Vape 'till grave! 💭💭💭
Staro 18-02-2022, 15:54   #26
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 48
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,416
Pohvaljen: 2,004
Nivo reputacije: 451
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Lična karta je tačno 5 grama

◔‿◔
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 19-02-2022, 19:30   #27
Miroslav
Iskusan član

Registrovan: Nov 2011
Godine: 53
Pohvala: 59
Pohvaljen: 61
Nivo reputacije: 65
Miroslav je poznat svimaMiroslav je poznat svimaMiroslav je poznat svimaMiroslav je poznat svimaMiroslav je poznat svimaMiroslav je poznat svima

Citat:
Originalna poruka od Rokaj Vidi poruku
Juče sam bio u apoteci, uzeo 20 špriceva različitih veličina, poglede koje sam dobio od mušterija i radnica su bili krajnje....zanimljivi
Samo me brine igla za VG, hoću istu onu kao što Bet ima, ne znam gde da je nadjem niti kako da je tražim.
Što se tiče igli naravno, svestan sam da je poželjno da sve bude sterilno i da igle koristim jednom za arome, tako sam i planirao, iskreno nisu ni skupe! Najveća koju sam našao je ona roze ako znaš, koplje jbt! Plašim se igli

Široke igle za VG imaš u Kineskim radnjama,odel za kolače i torte!
To služi za pisanje slova,a može i za tečnost..

Miroslav nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 21-02-2022, 10:52   #28
Rokaj
Iskusan član

Citat:
Originalna poruka od Dj_ Vidi poruku
Lična karta je tačno 5 grama

◔‿◔
Hah, ili su mene zakinuli za 0.7 ili mi vagica ne valja. Kupio kod kineza za 800 kinti vagicu na dve decimale....verovatno vagica ne valja, nego, jesi ti apsolutno siguran da svaka lična teži toliko?

@Miroslav
Pogledao u par kineskih u Valjevu i ne mogu da nađem, da l sam slep da l su oni loše opremljeni Boga pitaj...ali sve više i više težim merenju preko vagice ali vidim da ću morati da naručim sa neta vagicu sa vejperskih sajtova, neku koja je provereno dobra i namenjena za ovo je l...hvala u svakom slučaju druže dobri!

Vape 'till grave! 💭💭💭
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Ostalo

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 03:00 sati.