![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#17 | |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Mar 2021
Pohvala: 83
Pohvaljen: 59
Nivo reputacije: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior
![]() Registrovan: Nov 2013
Godine: 50
Pohvala: 286
Pohvaljen: 452
Nivo reputacije: 108 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Израчунаш све у калкулатору колико, чега треба. Узмеш празну бочицу, ставиш је на вагицу, ресетујеш на нулу. Потом сипаш никотин са шприцем од 1мл на пр. ја то радим пластичном пипетом, потом опет вагица на нулу (дугме "tare"), па сипаш арому из бочице са капаљком колико ти пише у калкулатору, опет анулираш тежину... потом пг и на крају вг. За пар минута смиксана течност.
|
|
Show Must Go On!
|
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#19 |
|
Iskusan član
Hvala ti puno na savetima druže, definitivno ću probati pa koji način mi bude legao prirodnije. Zaboravio sam da ima tare dugme na vagi pa mi bilo malo konfuzno, tačno ima reset..
Živ bio i zaista još jednom hvala! friends |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 666
Pohvaljen: 547
Nivo reputacije: 147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spric je bolji za aromu
Lakse je (meni) Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 48
Pohvala: 2,416
Pohvaljen: 2,004
Nivo reputacije: 451 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@nesha.co, nema potrebe zbuniti početnika da je bolje sa vagom. Samo jednostavno reci/objasni da postoji drugi način.
@Rokaj, debelu iglu 1.5 mm možeš naći kod veterinara. A možeš navući i silikonski cev(ribolovačka oprema npr) na špric ![]() ![]() PS: možeš tako praviti tečnosti da prvo staviš nikotin/PG/aromu u bočicu, a VG samo sipati iz flaše do kraja (znači ne meriti posebno, samo napuniti/dodati do vrha). Naravno ako je bočica toliko mililitara koliko tečnosti želiš spremiti ![]() ◔‿◔
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Iskusan član
Ja ću gotovo definitivno koristiti špric za arome obzirom da se radi o izuzetno malim količinama, ne mogu da se uzdam u kinesku vagicu za reda veličine 0.2 grama iako vagica meri na dve decimale. Hvala ti sunce!
![]() Citat:
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Video Recenzent
![]() Registrovan: Feb 2012
Godine: 43
Pohvala: 2,639
Pohvaljen: 1,338
Nivo reputacije: 495 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja na sitno idem sa kapljicama (jos uvek (oldschool)), a za neke vece kolicine idem sa spricem.
Mada iskreno navikao sam se da brojim kapi tako da u 90% slucajeva kapljem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Iskusan član
Ja kapljao juče brate i stavio 7 kapi na 10ml i toliko mi je bilo hladno da sam morao da razblažim tečnost. Inače sam isti taj recepat pravio preko 15ak puta, uvek na kapljice, uvek na 7 kapi, ne znam šta se desilo, možda je neka kap bila malo veća od ostalih?
Inače sam kupio vagicu u kineskoj robnoj kući ovde u Valjevu, vagica je na dve decimale ali ne znam da li je precizna, nemam ništa sa čime bih mogao da proverim
|
|
Vape 'till grave! 💭💭💭
|
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Nov 2011
Godine: 53
Pohvala: 59
Pohvaljen: 61
Nivo reputacije: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Široke igle za VG imaš u Kineskim radnjama,odel za kolače i torte! To služi za pisanje slova,a može i za tečnost.. |
|
|
|
||
|
|
|
|
|
#28 |
|
Iskusan član
Hah, ili su mene zakinuli za 0.7 ili mi vagica ne valja. Kupio kod kineza za 800 kinti vagicu na dve decimale....verovatno vagica ne valja, nego, jesi ti apsolutno siguran da svaka lična teži toliko?
@Miroslav Pogledao u par kineskih u Valjevu i ne mogu da nađem, da l sam slep da l su oni loše opremljeni Boga pitaj...ali sve više i više težim merenju preko vagice ali vidim da ću morati da naručim sa neta vagicu sa vejperskih sajtova, neku koja je provereno dobra i namenjena za ovo je l...hvala u svakom slučaju druže dobri! |
|
Vape 'till grave! 💭💭💭
|
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|