![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#166 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2018
Pohvala: 552
Pohvaljen: 760
Nivo reputacije: 168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
šta to znači gotova spremljena baza?
Ja sam odavno izračunao da je najpovoljnije kod nas uzeti nicotin 100mg 100ml i PG i VG i sipati i promućkati i gle gotova spremljena baza. Kupovanje baza je bacanje para jer za mnogo manje para za par minuta od PG, VG i nicotina napraviš bazu. |
|
kad vidiš kaju ti je kupi
|
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 47
Pohvala: 3,485
Pohvaljen: 1,802
Nivo reputacije: 403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nisi shvatio al umoran sam za debatu
|
|
|
|
|
|
#168 |
|
Veteran
Nivo reputacije: 168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ok odmori, nisam ja neki stručnjak, ali Bet me naučio dok sam bio mali da je baza pomešan pg i vg i nicotin.
kupovnu bazu nisam koristio jer sam video u domacim prodavnicama da je preskupa i zato mislim da je to bacanje para. Jedino ako je ona mnogo bolja od ručno napravljene, i da ja nešto tu ne znam. što je moguće Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока |
|
|
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
Veteran
Nivo reputacije: 403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odmorio sam
ukratko litar gotove inawerine baze u mom slucaju 70pg30vg 18mg sa postarinom kosta oko 7200din izracunaj kolko ti treba para kad bi sam pravio takvu bazu +nema sta da petljas sve spremljeno ,upakovano,...al carina kazem je jbg |
|
|
|
|
|
#170 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jun 2014
Godine: 50
Pohvala: 1,122
Pohvaljen: 708
Nivo reputacije: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vrlo je prosto, litar te tvoje baze, 70:30 u korist PG-a a 18 mg nikotina izađe tačno, ako kupuješ u domaćim radnjama, PG 370 dinara (ima ga za 700 dinara litar), 4.900 dinara za nikotinsku bazu od 100 mg i VG-a, 200 dinara, izađe ukupno oko 5.500 dinara.
Složićeš se valjda da 1.700 dinara i ne mora baš da se baca a da ti ne pričam o carini. Recimo za carine u Novom Sadu i Nišu je maltene stopostotna verovatnoća da će da bude harača. |
|
Не слушайте тех, кто говорит дурно о других и хорошо о вас! Л.Н.Т.
|
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#171 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Godine: 37
Pohvala: 711
Pohvaljen: 966
Nivo reputacije: 191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne postoji šansa da bude isplativija gotova baza od kupovine sirovina i nikotina kod nas, plus nema nikakvog razmišljanja o carini, ovo što je gogić napisao, za tih 1700din koji ostanu mogu da se kupe arome npr
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
|
#172 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 754
Pohvaljen: 904
Nivo reputacije: 199 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve sirovine uključujući i arome kupujem isključivo kod nas..Ne razmišljam o carinama i ostalim haračima a a treba malo podržati i 5-6 vape shopova koje imamo
![]() Za hardver već kombinujem, baterije isključivo uzimam kod nas a ostalo uglavnom iz Kine ili oglasa Sent from my XT1650 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#173 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Upravo tako,podrška našim shopovima jer su što se tiče cene sirovina jako prihvatljivi i nisu alavi,dok za modove i atomizere mislim da preteriju sa formiranjem cena.
AG no1 |
|
|
|
|
|
#174 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 754
Pohvaljen: 904
Nivo reputacije: 199 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije to samo do alavosti..Jako je mala potražnja i obrt u Srbiji za modove i atomizere i nema isplatljivosti da se mod prodaje za par dolara više nego u Kini
Tako da idu na varijantu sa velikim marzama pa ako se neki početnik upeca upeca se..Ili neko ko ima viška novca i neće da se cima sa Kinezima i carinama |
|
|
|
|
|
#175 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 666
Pohvaljen: 547
Nivo reputacije: 147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rankosus, naravno da je tako, nit je potrebna skola, 500ml +500ml pg vg nema nauke i nikotin. Apsurd je baziti novac na 18mg bazu
100mg ml nic najisplativije... Plus aroma... Svakako je isplativije od 400din tecnost 10ml x100 za 1l sto je 40.000 Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#176 |
|
Veteran
za carinu sam rekao
ok je podrska domacim shopovima apsolutno |
|
|
|
|
|
#177 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2016
Pohvala: 2,116
Pohvaljen: 2,686
Nivo reputacije: 400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeste, sve to lepo zvuci
Samo da ne naleti na neki domaci VG PG koji nije dobar Prica se da ima losih prouzvoda koji su neupotrebljivi |
|
|
|
|
|
#178 |
|
Veteran
u domaćim prodavnicama su odlični. Negde sam napisao da imam tečnosti stare više od godinu dana i nisu promenile svojstva ukus miris gustoću...
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |