![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#16 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 4,603
Pohvaljen: 4,625
Nivo reputacije: 783 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
HVALA G O M I L E T I N A!!!
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 49
Pohvala: 575
Pohvaljen: 416
Nivo reputacije: 136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa sta je onda bolje.Ako mi je TH slab na 12W,mogu da prebacim na AVG mod,ili da pojacam snagu u RMS?Koliko je AVG jaci u odnosu na RMS?Koliko sam nasao,kazu da su ocitavanja snage tacna na RMS modu,a da za zadatu snagu,u AVG ipak isporucuje vise.Juce na 12W,danas vec na 13W, a jos se cudio u pocetku ljudima koji pare na velikim snagama
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Moder
Pohvala: 1,545
Pohvaljen: 2,272
Nivo reputacije: 462 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja ne znam koji je odnos analog vs digital i koliko mi je potrebno nikotina da me zadovolji ali znam koliko mi ne treba odnosno kad ga osetim u vugla da me udara ja ga lepo smanjim i kraj price , bez obzira na cemu pario bio to ego , vamo ,tamo
|
|
Droper narkoman.
Skraceno doper. |
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#19 |
|
Nov član
![]() Registrovan: Jan 2015
Pohvala: 0
Pohvaljen: 1
Nivo reputacije: 41 ![]() |
According to what I research I found that one cigarette will contain 7-1 mg nicotine. The actual content level of nicotine per cigarette is upward and it contains abbot 20 mg per cigarette.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Moderator
![]() Registrovan: Sep 2014
Pohvala: 1,340
Pohvaljen: 1,989
Nivo reputacije: 407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pricaj bre na srpski na srpskom forumu.
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Moderator
Godine: 46
Pohvala: 5,259
Pohvaljen: 2,429
Nivo reputacije: 414 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma ceka covek vizu pa malo trenira sa nama. Cut dobro je dok se ne raspituje
|
What it takes, who I am, where I've been belongYou can't be something you're not Be yourself, by yourself Stay away from me A lesson learned in life Known from the dawn of time |
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#22 |
|
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 49
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2809 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mislio da je bot, ali kad sam video da hvali Imagine-a shvatio sam da nije
@frakcija u unutrašnjem krugu |
|
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Moderator
Godine: 46
Pohvala: 5,259
Pohvaljen: 2,429
Nivo reputacije: 414 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bi ga ipak pitao,,,sto je sigurno sigurno,,.which is the longest river in Serbia
|
What it takes, who I am, where I've been belongYou can't be something you're not Be yourself, by yourself Stay away from me A lesson learned in life Known from the dawn of time |
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|